IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую продавай тогава , щом е супер скъпа . Или няма какво да продадеш . Не си само ти който иска да продаде , но няма какво . Май доста станаха тези без монбатки , ама не се притеснявяйте ,мениджмънта ви ги пази - някой ден ще ви ги продаде обратно.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
      Има един важен въпрос свързан с рентабилността в бъдеще - какво става с двата завода в Сърбия и Румъния, кога се очаква да заработят?! Не се коментира нищо напоследък
      специлано в Сърбия ще заработи като цъфнат налъмите - говорих им го това на разни бетонени глави тук още преди 1,5 години, но все сам решава как и къде да си набута парите. Сега монбатя бил супер акция - айде мола ви съ, най-добрата е и най-вече има супер перспективи за растеж с хиляди %-ти .
      П.С. Ако исакш можеш да питаш Даниела по въпроса, но учудващото е как тя изведнъж изчезна от хоризонта, в момента, в който акцията пое надолу - що ли, сигурно е случайно съвпадение Иначе дружеството е открито и прозрачно на фона на останалия шит на БФБ-то, за което заслужава само адмирации, но тук акцията е супер скъпа и съдържа някакви очаквания и смели фантазии, които поне засега са много далече от реалността, но както казах и преди - всеки сам решава къде да си набута парите...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Пазара днес показа колкочини таз хартийка. И утре пак ще покаже и вдругиден също.
        Пазарът днес показа, че е в корелация с другите пазари в Европа, а и в целия свят. Освен ако някое жалко манипулаторче не иска да каже, че в целия свят пазарите са паднали, за да покажат негативното си отношение към Монбат.
        Тежък случай.

Коментар

• Има един важен въпрос свързан с рентабилността в бъдеще - какво става с двата завода в Сърбия и Румъния, кога се очаква да заработят?! Не се коментира нищо напоследък

Коментар

• Пазара днес показа колкочини таз хартийка. И утре пак ще покаже и вдругиден също.

Коментар

• Електромобилите дали са перспектива за монбатя? говорим само за олово но не е ли време да се ориентират и малко към лития ?

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                Вие не сте добре бе, какво се надъхвате!

Компанията според мен се търгува доста скъпо в момента на фона на останалите компании...

Нямам акции, скоро не съм имал и не мисля и да имам.

За туй че са търгува скъпо спрямо останалите си прав.И аз съм го реквал това друг път.Ма да си зададем въпроса що така е цената и.Ми аз си мисла че некъде по бумагите беше споменавано за това ко става обикновено с акциите на компания която си ги изкупува и има отношение към ценните си бумажки.Монбатя си е убава акция и рано или късно ако продължават да работят така ще вляза туканака.Навремето изкарах добра доходност от Монбатката.Мисля пак да изкарам ма ся са оглеждам за най-смачканите акции.Че и ликвидни ги търся.Абе въобще малко капризен червенокож излязох

Коментар

• Никой не му се връзва на него. Ако наистина го умееше форекса и всякаква друга търговия то в 16.30 всеки ден щеше да е пред търговския терминал и да ТЪРГУВА, а не да мрънка над някакви графики по кабеларката.

Естрада кое е без бъдеще...милионите коли, за които акумулатора е консуматив? Или си толкова наивен,че да мислиш,че от утре всички нови и стари коли ще минат на нов тим еко-акумулатори..и какви точно ...литиево полимерни като батерията на жи-си-ема ти.

Времената за всички ангажирани с автоиндустрията са трудни, НО това е добро дружество с добър мениджмънт. Не купих тук на ниските цени, защото тогава набих всичко по банковите акции, но това не значи, че не я харесвам компанията.

Познавам хората, които им изготвят отчетите и знам как се работи и следи отчетност. А естрадата може да си пее колкото иска..кой ли го слуша вече.

успех на всички позитивни хора
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Всички виждат как се запъва и припотява в предаването което води защо ли ..ми защото с паричките от хонорари плаща за запорчето да си покрие измекярщините ама инак много ги разбира За такива опити за манипулация досега в друга държава ...шеше да е при анадолските братя

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Монбата си е убава акция.Малко скъпичък ми се види сега ама евала на мениджмънта Ся заради корекцията и обратното изкупуване ми се чини че цената ще се сурне надоле ма който е решил да взима мой да се възползва.
                      Аз ще добавя само да не се бърза с включването,че оловото много натежало.Пък и отчетите за Q3 ще са тъжни и отблъскващи.Така,че до 3.70-4.00лв/за къс хартия е повече от ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се изчака.
                      Отчетът тук ще е много ГРОЗЕН - но ще е по-красив от тази които следват....това е една от малкото компании на БФБ - БЕЗ БЪДЕЩЕ....чудя се що за инвеститор може да е това да инвестира в такъв сектор и то в БГ - 100% лично мнение....

/само чужди компаннии с много пари за иновации и знание имат бъдеще в този сектор/
                      Журналистчето с неговите писания, от дребен манипулатор започва да се превръща в измамник или да не кажа още нещо по-тежко.
                      Май скоро пак ще пие кафенце в КФН.

Коментар

Утре поне -5% спад по тази позиция.
                        да,не може да се отрече,че ги разбираш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                          От отчета:
                          „“Монбат” АД е реализирало през месец септември на 2009 г. нетни приходи от продажби в размер на 13 146 хил. лева, което представлява намаление от 10.11 % в сравнение с месец септември на 2008 г…………… Реализираната печалба на Монбат АД преди облагане с данъци за месец септември на 2009 г. е 1921 хил. лева, което представлява намаление на печалбата от 25.34 %, в сравнение с месец септември на 2008 г. Намалението за месец септември 2009 г. на печалбата е в следствие на авариен ремонт на рециклиращите мощности в Монбат АД, поради което е произведено значително по-малко количество от планираното собствено олово. „

Смятам ,че утре пазара би трябвало да калкулира добрите новини и очакванията, че компанията излиза от кризата и съответно цената на акцията най-после да отлепи с десетина процента на горе
                          10% Спад спрямо пиковите стойности си е напрво нищо. На практика Монбат работи на нива от преди колапса на Льохман Брадърс.

Но компанията наистина е надценена. Не излизат сметките......

Коментар

Утре поне -5% спад по тази позиция.
                            хаха утре поне до 3-4 лв ще падне, купи си
                            Браво на компанията, отчета е добър, а на който му е скъпо има си евтини акции много, може да си купува там те и по евтини ще стават. Празни компании на БФБ колкото искаш, гледайте P/E и сравняваите с цената на туршията голяма разлика няма

Коментар

• Утре поне -5% спад по тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                                Първоначално изпратено от M&A
                                Вие не сте добре бе, какво се надъхвате!

Компанията според мен се търгува доста скъпо в момента на фона на останалите компании...

Нямам акции, скоро не съм имал и не мисля и да имам.
                                Поредният умник
                                Да, умен е. Аз мисля като него.
                                Добра компания, но в мемента е твърде скъпа алтернатива.
                                А резултатите за септ. трябва да радват не само акционерите тук, важното е знака който дават за БГ икономиката - експортните компании излизат от кризата!

Искрено желая успех на акционерите на една от най-яките компании на БФБ!

Коментар

Working...
                                X