If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз я смятах че 50 стинки е добре да я направят, ти ми говориш за 38 стинки !!!???? Че то декапитализиращата се атера е по-добре на 2 кинта бе имп, остай тия реклами тука, вече трудно ще залъжат някой камилец !!! Хеса не даде ли вече 20 стинки, а е само на 3 кинта, за какъв зор ще се набие някой тук на 4 кинта и на 38 стинки, ми ного -по -логично е на 2 кинта и на 20 стинки ))))) Тръгнали са с трици маймунеци да ловят- така ми се струва на мен !!!! ))
Това за триците и маймуняците по тая позиция го слушам още от Седма година... ама жабоците за една декада си отгледаха три клона доволни маймуняци.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз я смятах че 50 стинки е добре да я направят, ти ми говориш за 38 стинки !!!???? Че то декапитализиращата се атера е по-добре на 2 кинта бе имп, остай тия реклами тука, вече трудно ще залъжат някой камилец !!! Хеса не даде ли вече 20 стинки, а е само на 3 кинта, за какъв зор ще се набие някой тук на 4 кинта и на 38 стинки, ми ного -по -логично е на 2 кинта и на 20 стинки ))))) Тръгнали са с трици маймунеци да ловят- така ми се струва на мен !!!! ))
Според мен малко ставате алчни с дивидента 50 ст. на 2 лв. си е 25%, което не го виждам как ще се случи. Даже и 38 ст. е доста. По-скоро 10 - 15 стотинки. Звучи ми по-реалистично.
Ще ми се изсипят, ако ги продам... вярно е, че аз мога да ги продам и на 2 кинта и пак ще съм напред, само че няма да ги.
Но ако стане туй, дето ти казвам - и догодина си гласуваме едно леко дивидентченце 0.38 кинта... дали акцията ще остане на 2 кинта?
А Хесовиците - де ще идат? - На осмак ли - или направо на Грозник? Нали ако стигнат над пънкар, на мен ще ми е по-сгодно да инвестирам същите кинти дори в Щатите, пък ако ще Дау и на 20 000 да отиде - ако играя за дивидент имам предвид !!!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Мисля, че ще е разумно от инвестора да заключат изобщо коментари за компании под 15-20 милиона капитализации. Дори и пандата абдикира от "малките тигри", толкова е покрусен от тях че не може даже да продаде унипак (само той му е останал). Иска да продаде и да се набие на голд, а ти тука ни превъзнасяш някакви куци компании със спадаща капитализация, минаха залъгалките с дивидентите, гледаме вече какви са възможностите за растеж, за развитите и иновации, е тука не се виждат такива процеси и даже наченки. Трябва да се забранява рекламирането във форума на избушеняци капитализирани под 15 мил, за да не се случи да реват камилчетата подлъгани от рекламата на съответната тема !!!! ))) Тея даже едно читаво оса не можаха да направят, какво остава да ни рекламираш сега ????
Че то кои компании ще остават за коментиране? И капитализацията е единствената важна ли? Че то капитализацията на Велграф е над 188 КБ, а на Галата - 143 КБ - ама кой инвестира в тях? - Впрочем не съм съвсем прав - ного хора инвестират в - ама не знаят за това !!!!
Пандов просто навлиза в златният си период - и аз имах такъв - и никога не излязъл съвсем от него. Ще видиш как скоро ще започне да се хвали, че ближе златцето си.
Абе импе какво си тръгнал да смяташ като жабаците ще ти се изсипят скоро време връз канчето на 2 кинта парчето !?!?!? Ти дивиденти ли ще ми смяташ при това положение !?!?! АМи виж че им се клатят краката вече на 3,50 а и по-големи оферти от това няма !!! а може би няма и да има скоро!?, така, че вземи 5 дивидента и се избуши на 2 кинта и ще си загубил 5 години в тъпчене на място, а и дотогава хеса ще може да го гледаш през макарон както се казва къде е отишъл)))
Ще ми се изсипят, ако ги продам... вярно е, че аз мога да ги продам и на 2 кинта и пак ще съм напред, само че няма да ги.
Но ако стане туй, дето ти казвам - и догодина си гласуваме едно леко дивидентченце 0.38 кинта... дали акцията ще остане на 2 кинта?
А Хесовиците - де ще идат? - На осмак ли - или направо на Грозник? Нали ако стигнат над пънкар, на мен ще ми е по-сгодно да инвестирам същите кинти дори в Щатите, пък ако ще Дау и на 20 000 да отиде - ако играя за дивидент имам предвид !!!
Максималната бройка нови привилегии ще е 1 милион... максимален задължителен дивидент значи: 600 Б. Е, да - но вероятността да бъдат записани всички привилегировани акции е пренебрежимо малък. Вероятно ще бъдат около 500-600 000, тоест ще има достатъчно и за простите акции
Сега от 10 години се снасят по 300 Б дивидент по привилегированите, плащат се и лихви по облизвациите и пак се снася дивидент по простите акции - защо мислиш, че занапред няма да може?
Мисля, че ще е разумно от инвестора да заключат изобщо коментари за компании под 15-20 милиона капитализации. Дори и пандата абдикира от "малките тигри", толкова е покрусен от тях че не може даже да продаде унипак (само той му е останал). Иска да продаде и да се набие на голд, а ти тука ни превъзнасяш някакви куци компании със спадаща капитализация, минаха залъгалките с дивидентите, гледаме вече какви са възможностите за растеж, за развитите и иновации, е тука не се виждат такива процеси и даже наченки. Трябва да се забранява рекламирането във форума на избушеняци капитализирани под 15 мил, за да не се случи да реват камилчетата подлъгани от рекламата на съответната тема !!!! ))) Тея даже едно читаво оса не можаха да направят, какво остава да ни рекламираш сега ????
Не е препоръка... !!!
Че аз Хесовици отново имам !!!! Ама съм почти съвсем напълно сигурен, че Жабокът (с простите си акции) ПАК ще е дивидентно по-сгоден от ХЕС.
Колко струва една Хесовица? - около 3.2 кинта. Колко снася? - 0.2 кинта - и това е пак добре спрямо повечето компании !!! Да, ама ако жабешките акции се стабилизират на нива между 3 и 4 кинта и снасят по левче веднъж на 3 години (или пък - както аз бих предложил) по 30-тина стинки всяка година, ПАК ще са по-сгодни.
Абе импе какво си тръгнал да смяташ като жабаците може да ти се изсипят връз канчето на 2 кинта парчето !?!?!? Всичко е възможно нали ? Ти дивиденти ли ще ми смяташ при това положение !?!?! АМи виж че им се клатят краката вече на 3,50 а и по-големи оферти от това няма !!! а може би няма и да има скоро!?, така, че вземи 5 дивидента и се избуши на 2 кинта и ще си загубил 5 години в тъпчене на място, а и дотогава хеса ще може да го гледаш през макарон както се казва къде е отишъл)))
Максималната бройка нови привилегии ще е 1 милион... максимален задължителен дивидент значи: 600 Б. Е, да - но вероятността да бъдат записани всички привилегировани акции е пренебрежимо малък. Вероятно ще бъдат около 500-600 000, тоест ще има достатъчно и за простите акции
Сега от 10 години се снасят по 300 Б дивидент по привилегированите, плащат се и лихви по облизвациите и пак се снася дивидент по простите акции - защо мислиш, че занапред няма да може?
Че аз Хесовици отново имам !!!! Ама съм почти съвсем напълно сигурен, че Жабокът (с простите си акции) ПАК ще е дивидентно по-сгоден от ХЕС.
Колко струва една Хесовица? - около 3.2 кинта. Колко снася? - 0.2 кинта - и това е пак добре спрямо повечето компании !!! Да, ама ако жабешките акции се стабилизират на нива между 3 и 4 кинта и снасят по левче веднъж на 3 години (или пък - както аз бих предложил) по 30-тина стинки всяка година, ПАК ще са по-сгодни.
Забравяш нещо ного просто в твоето - така да се каже: сравнение - и то е, че от туканка аз вече 10 години сладко цоцам дивидентченца. И 0 да стане акцията, аз пак: напред.
Пак повтарям поне за 638-и път - загубите ми от саламаджийницата са за около 1 Ревлю. Клавиатурите, които износихте, за да ме бъзикате за, струват вече сигур повече.
Ne забравям, Импи, Много добре помня, че си тук отпреди 10 г. Смятай колко възможности си изтървал безвъзвратно. Да си призная - беше много добра стратегия да имаш тия хартии, но за не повече от 5 год след 2008. помня че имаше котировки и на 2 и нещо. Разбира се всичко тече всичко се променя (хераклит) И така, оттук насетене историята е вече минала заминала и стоенето тук не знам как го оправдаваш, може би искаш да усредняваш на 2 кинта, но каква е гаранцията че оттук насетне ще получиш 75 стинки деведент - няма такава налЕ )) хартиите се емитират все повече и повече, профита пада съобратно със същия темп - поправи ако греша, а и новите кадастрони ще са с 12%, което по текущи цени има няма около 50 стинки, Ами ти и в хеса да си, пак толкова може да вземеш с времето, да не говорим, че едното се занимава с алъш-вериша от съмнителното злато и вещи придобити при съмнителни обстоятелства, другото е произвеждащо дружество в някаква степен иновативно и без конкуренция у нас, произвеждащо и за износ в немалка степен, не че можем изобщо да ги сравняваме, но само повод да размисъл. Къде отиде тоя пазар, та се заигра с куцо и сакато!?!? Ех Импе. лоша работа ))
Не е препоръка... !!!
Каква е разликата между балон и това ?!! Че ти даваш ли му вече повече от два лева на фона на другите обезценени шитове и балони, както сам рече А колкото до импето - случая меком нали помниш, там имаше той много яко (яхооо) привилегии !)) Но ме съмнява да е извадил по стойностен извод освен "никиту василевъ - на салам", сякаш едва ли не никиту с пистолета на куроператора (който крие в жабката за да плаши с него Андреа) го заставил да купи мекомските небивалици ))))
Забравяш нещо ного просто в твоето - така да се каже: сравнение - и то е, че от туканка аз вече 10 години сладко цоцам дивидентченца. И 0 да стане акцията, аз пак: напред.
Пак повтарям поне за 638-и път - загубите ми от саламаджийницата са за около 1 Ревлю. Клавиатурите, които износихте, за да ме бъзикате за, струват вече сигур повече.
възможно е и да разпределя, ама щеше да бъде по-възможно ако сега бяха разпредели 30 - 40 стотинки по обикновенните.....
другото което си мисля, след последните събития е, че ще им е трудно да съберат 5 мил. от пазара
Никой и не очаква да съберат 5 КБ. Ти колко нови акции ще се пласират - мислиш?
Може и 3 лв... ама догодина пак като гласуват едно дивидентченце - тия дето са продавали, ще писнат на умряло. Да изброявам ли колко акции на 3-4 лв цена, снасят някакви смешни стотинки за дивиденти? Защо мислите напримерно, че Жабокът няма да снася по простите акции по 30-40 стинки годишно?
възможно е и да разпределя, ама щеше да бъде по-възможно ако сега бяха разпредели 30 - 40 стотинки по обикновенните.....
другото което си мисля, след последните събития е, че ще им е трудно да съберат 5 мил. от пазара
Коментар