Първоначално изпратено от kaputov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kire Разгледай мнениеА как ви се струва възнаграждението на Тодор Ангелов Вачев от 502,857 лв, което е 10% от брутната печалба и60% от нетната ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kire Разгледай мнениеА как ви се струва възнаграждението на Тодор Ангелов Вачев от 502,857 лв, което е 10% от брутната печалба и60% от нетната ?
Все пак акциите тук са бетон. Да му мислят другите. На вън вече е кланеМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеКак ви се струва възнаграждението на Съвета на Директорите за 2015 год. в размер на 670 198 лв? (т. 15.1 от Проспекта, стр. 61)60% от нетната ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМиналата година имаше еднократен, много отрицателен ефект от продажба на акции. Това не може да бъде тенденция, защото за да продадеш нещо на огромна загуба, първо трябва да го купиш. Това обаче би лъснало в отчетите, а до този момент поне няма покупка на нови "перли".
На мен ми е все едно дали ще се запишат новите акции или не, но съм почти сигурен, че ще се запишат само техните плюс евентуално още 10-20%.
Предполагам, че емисията ще е успешна, ще намерят пътници и за тази композиция. Смело давам прогноза за 1/2 записани.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеМиналата година за Q1 печалбата бе 551к, а годишната 807к, за тази какво да мислим, ако е същата прогресия?
Положителното при предложените нови привилегии е, че ще стигнат да удовлетворят желанието на всеки, който иска да запише.
На мен ми е все едно дали ще се запишат новите акции или не, но съм почти сигурен, че ще се запишат само техните плюс евентуално още 10-20%.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение2. Защо смяташ, че годишната печалба ще бъде 800К, при положение, че само за Q1 е 400К?
Не препоръчвам нищо и съм леко разочарован от тук напоследък, но няма да си дам артиите на цена под 4лв., поне не при тези резултати.
Положителното при предложените нови привилегии е, че ще стигнат да удовлетворят желанието на всеки, който иска да запише.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениене е добре предните бяха на 15%За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение1. Ако се запишат всички привилигировани акции (1 млн.бр.) при 5 лв. и
2. при 800К годишна печалба, то аз получавам P/E от 20, което май е малко височко. Демек, реалната доходност по прив. акции е по-ниска от 12%.
2. Защо смяташ, че годишната печалба ще бъде 800К, при положение, че само за Q1 е 400К?
Не препоръчвам нищо и съм леко разочарован от тук напоследък, но няма да си дам артиите на цена под 4лв., поне не при тези резултати.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЩеше да е добре ако не се носи ценовия риск
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНови облигации няма да има. Ще има нови привилегировани акции с 12% дивидент от цена 5 лв. за артия. Дали има хляб всеки си преценява.
Коментар
Коментар