IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Днес си поръчах известно количество от новите привилегии. Ако емисията мине - ще си купя още. Не исках да записвам повече - защото аз - като собственик на прости акции - нямам ного сметка да се записват голям брой нови акции.
    а ти освен твойте права си купи и още, че нямаш интерес да се записват много
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Бръм-бръм: ти гледаш формалното, а аз гледам - реалното.

Днес си поръчах известно количество от новите привилегии. Ако емисията мине - ще си купя още. Не исках да записвам повече - защото аз - като собственик на прости акции - нямам ного сметка да се записват голям брой нови акции.

Не сме в детската градина, Императоре !
      Кое е реалното което гледаш, ако примем, че проспекта е "нереалното"

Коментар

• Първоначално изпратено от Калинка Разгледай мнение
        Императорът,
        Къде формално погледнато, в проспекта пише че са обезпечени с нещо?
        Не се излагай. Знаем че си фен, но фактите са си факти.
        Облигациите също не са обезпечени и си го пише.
        Бръм-бръм: ти гледаш формалното, а аз гледам - реалното.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ами реално погледнато: обезпечени със златце. Дори държавните пари -необезпечени с.
          Императорът,
          Къде формално погледнато, в проспекта пише че са обезпечени с нещо?
          Не се излагай. Знаем че си фен, но фактите са си факти.
          Облигациите също не са обезпечени и си го пише.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
            да сложиш гарантирани, като определение за някаква емисия за мен(самоук съм в областа на финансите) значи обезпечени по някакъв начин, различен от честна дума
            иначе да, каквото е трябвало да платят досега са платили
            Ами реално погледнато: обезпечени със златце. Дори държавните пари -необезпечени с.

Коментар

Защо правиш ококорено човеченце - нима досега не са си плащали най-почтено дивиденти по привилегировани и лихви по облизвации?
              да сложиш гарантирани, като определение за някаква емисия за мен(самоук съм в областа на финансите) значи обезпечени по някакъв начин, различен от честна дума
              иначе да, каквото е трябвало да платят досега са платили, пожелавам им и за напред да успяват да се справят така

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                Защо правиш ококорено човеченце - нима досега не са си плащали най-почтено дивиденти по привилегировани и лихви по облизвации?

Коментар

• „Много се гордеем, че за пореден път предлагаме един атрактивен инструмент на БФБ, с добра фиксирана доходност и гаранция, благодарение на над 20-годишния ни опит на пазара“, коментира изпълнителният директор на дружеството Ирена Вачева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                    Сърдечно благодаря !!! Доходоносни инвестиционни решения ти пожелавам
                    Не слагам дати , защото не съм го чел проспекта, но виж продължението долу !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Да !
                      Двете заявки са отделни , в случай че имаш нечетен брой - не се преливат от налични в новозакупени , - независими са !
                      Сърдечно благодаря !!! Доходоносни инвестиционни решения ти пожелавам

Коментар

• Някой попита ли кое налага отнемането на правото на малките акционери, които заедно притежават 5% или повече, добавянето на нови точки във вече свикано ОСА? Според протокола обяснението за промяната на устава е указание от КФН във връзка с новата емисия и се променят в първата алинея част от термините, но ми се губи идеята за това че част от правата на малките се отнемат и се дават на големите, които самостоятелно притежават минимум 5%?

Коментар

Значи сега подавам молба към ИП то ми за запис на акциите от новата емисия. На аукциона ако искан още акции купувам права и пак подавам молба за записване до крайния срок ....правилно ли съм разбрал?

Да !
                          Двете заявки са отделни , в случай че имаш нечетен брой - не се преливат от налични в новозакупени , - независими са !
                          п.п. - До приключването на свободната търговия - или спирането !
                          Last edited by inta53; 28.06.2016, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            І Кое да Ви припомним?
                            На аукцион отиват незаписаните бр. права и се продават -СЛУЖЕБНО !!!
                            - ха сега обратно към въпроса !
                            Значи сега подавам молба към ИП то ми за запис на акциите от новата емисия. На аукциона ако искан още акции купувам права и пак подавам молба за записване до крайния срок ....правилно ли съм разбрал?

Коментар

Правата са в протфейлите.Моля припомнете ми след като се проведе аукциона ли се подаваше молба за записване на новите акции в ИП то ми? Може ли преди това или аукциона трябва да приключи и тогава с молбата и кеша ?

І Кое да Ви припомним?
                              На аукцион отиват незаписаните бр. права и се продават -СЛУЖЕБНО !!!
                              - ха сега обратно към въпроса !

Коментар

• Правата са в протфейлите.Моля припомнете ми след като се проведе аукциона ли се подаваше молба за записване на новите акции в ИП то ми? Може ли преди това или аукциона трябва да приключи и тогава с молбата и кеша ?

Коментар

Working...
                                X