If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха, това не е паника Аз съм в позицията още от под 4 лв и не мисля да излизам следващите години. Но ме притесняват "тъмни" неща в отчетите, като тези разходи за възнаграждения например. Излиза, че заплатите са били с по около 100 000 лв повече на месец. Това са средства над максималния осигурителен праг, което означава, че са за мениджмънта. Представи си, ако си раздават по 100 000 лв повече всеки месец в продължение на 12 месеца! Разбира се не вярвам това да се случи, но все пак съществува този риск !
ПП: Импе, като човек присъствал на събранието, ще се радвам да чуем и твоето мнение по въпроса. Разбира се това не е било коментирано, но все пак
Не е препоръка!
Факт е според последният отчет.Не съм бил на събранието , но най-вероятното ми предположение е увеличено заплащане на заслужилия персонал, за постигнатите печалби за 2010г , макар че ми се вижда доста множко.
Поради липса на процентно изявен акционер, не ми се вижда логично тези 300к да си ги разпределят помежду си - или ти имаш 19% толкоз, ти си с 8% и тн, несериозно - просто можеха да си раздадат цялата печалба.
Привилигированите реално нищо не губят - следващите 6 год те ще си вземат тяхните 0.75лв
Ако не те мързи, спретни едно запитване до ДВИ /да не ти отнемаме тази привилегия ти първи писа за това/
Мейла на ДВИ - то hristov@sofiacommerce.net
и го подкани, от време на време да хвърля по един поглед във форума и да се намесва за изясняване, когато има нужда - в края на краищата, те имат най-голяма полза
като метнеш мейла /ако решиш де/, свирни във форума, да засечем времето за отговор
Хаха, това не е паника Аз съм в позицията още от под 4 лв и не мисля да излизам следващите години. Но ме притесняват "тъмни" неща в отчетите, като тези разходи за възнаграждения например. Излиза, че заплатите са били с по около 100 000 лв повече на месец. Това са средства над максималния осигурителен праг, което означава, че са за мениджмънта. Представи си, ако си раздават по 100 000 лв повече всеки месец в продължение на 12 месеца! Разбира се не вярвам това да се случи, но все пак съществува този риск !
ПП: Импе, като човек присъствал на събранието, ще се радвам да чуем и твоето мнение по въпроса. Разбира се това не е било коментирано, но все пак
Не е препоръка!
И все пак някой има ли предположения за увеличението на това перо ?
Не е препоръка!
Tой импето само ходи, без да се задълбочава. За кво му е, по-важно е, да го вижда г-н Донев по общите субрания
(Не се заяждам импе, само шегичка )
Шашардисаните как е хавата? . Удобен момент за тия, които шитнаха малко акции, преди дивидента, след това да си ги приберат обратно и то на добър профит. За такива като мен също се отнася. Не е препоръка! Имам доволно.
Както рекъл Костолани - все една и съща е по борсите, нагоре и надолу, дотолкова, че вече може и да се предвижда по разни географски ширини, ...като има толкова будали на кв. метър ...
Хаха, да изглежда е добър момент за теб
Аз въпреки, че тук все още не смятам да продавам, бих си понатоварил още малко, че от доста време не са били на счетоводна :d
Спадът в нетния резултат се дължи основно на увеличение на заплатите със 99 %! Дали това увеличение се дължи на ръст в броя на кадрите, в увеличение на заплатите, разни бонуси или от всичко по-малко!?
- Моля някой ако има инфо, нека да го сподели с аудиторията
В баланса се увеличава кешът и вземанията от клиенти.
Шашардисаните как е хавата? . Удобен момент за тия, които шитнаха малко акции, преди дивидента, след това да си ги приберат обратно и то на добър профит. За такива като мен също се отнася. Не е препоръка! Имам доволно.
Както рекъл Костолани - все една и съща е по борсите, нагоре и надолу, дотолкова, че вече може и да се предвижда по разни географски ширини, ...като има толкова будали на кв. метър ...
Твърде вероятно е да са допълнителни бонуси на мениджмънта, поради факта, че задълженията към осигурителни предприятия почти не се повишават. Дано това не се повтаря занапред, защото това са по 0.12-0.13 лв на акция за тримесечие!
Според мен това е неприятен факт за обикновените акционери (добре, че имам привилегировани). Въпреки това, пак вероятността да бъде разпределен дивидент по 1 лв не намалява много, но със сигурност ще се отрази на цената на обикновените.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!
Спадът в нетния резултат се дължи основно на увеличение на заплатите със 99 %! Дали това увеличение се дължи на ръст в броя на кадрите, в увеличение на заплатите, разни бонуси или от всичко по-малко!?
- Моля някой ако има инфо, нека да го сподели с аудиторията
В баланса се увеличава кешът и вземанията от клиенти.
Продажбата на 50 бр обикн,акции вероятно е игра на фонд (48 + 2 бр) и едва ли е от зор.
Преди няколко дни след дивидента изкупиха към 7000 бр.на старата цена.
просто някой клати клона
не е препоръка
Днес някой яко бе закъсал за 300 кинта - шитна пакетче обикновени за смешни пари... Жалко, че не заложих наяве капанче сабаале, както сънувах призори..
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар