Първоначално изпратено от wannarock
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от exclusive_nedабе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук
Я сега кажете заслужено ли ме обиждахте, когато ви предупреждавах, че може да има голям спад тук?
Радвам се че пазара показа кой е капута.
Коментар
� -
Anton Chigurh
..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от exclusive_nedабе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук
Я сега кажете заслужено ли ме обиждахте, когато ви предупреждавах, че може да има голям спад тук?
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от exclusive_nedабе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук
Коментар
� -
Първоначално изпратено от exclusive_nedабе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук
Коментар
� -
Anton Chigurh
А явно няма да е на 50. Махнаха я
Коментар
� -
Anton Chigurh
Явно дъното е на 50 лева. Интересно става тук.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от free1969Идва времето на един позабравен Гигант -Химко -защото този огромен завод не е работил през зялото това време и сега е супер изгодно да смачка ВСИЧКИ конкуренти..
Е сега вече някой ще стане милиардер
Не е препоръка защото е късно!!!
Коментар
� -
Европейците реват,че газа им е около $500/хкм,а Неохим плаща под 500 лв/хкм.Ако остане тази цена на газа и от 01.01.09 не последва ново увеличение с 20% и се запазят продажбите от тази год,то ще има печалба над 10-11 млв.Според мен тази година или са вдигнали много цената на продукцията,или са почнали да показват по-реално печалбата или са намалили много отстъпката на основния дистрибутор-Евроферт.Това може да се дължи на влизането на Химимпорт в СД,както и на продажбата на голям дял от страна на Евроферт на Еко тех.Странно защо обаче Гръчаров ще напуска СД.
Земедели ще има,все пак вече сме в ЕС,а "без амониеве селитра няма краставици".Тора на Неохим е много по-добър от този на Агрополихим и въпреки,че е с около 20-тина лв. по-скъп е предпочитан,а и повишаващият се $ прави износа по-рентабилен.
Дай боже догодина да има намаление в цената на газа.а дали ще има принудителен престой и в Неохим... може да позвъните на ДВИ.
Коментар
�
Коментар