Първоначално изпратено от derwin
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Честито на тези, които ме послушаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunyЕй, капути (!), след толкова явни и жалки манипулации, успяхте ли поне да си купите нещо, там долу в ниското ?!!тва са кризисните явления
тва кризата преди да дойде некъде другаде, вземе, че навести и човеците
от човеците са тея кризи причинени
човешкия фактор е странния елемент и у най големата икономика
един път може да смята едно, след месец може да смята вече различно
кажи му "човек", па нема нужда да го обидиш
а тук и интересно се получава - с по 100тина бр. на пазар, позицията изхвръква с 10% като коркова тапа от язовир
/нема да спамим друго за днес, че сме в прекалено добро настроениене върви некак си на форумната тягостна атмосфера
все пак убаво е и да се внимава, че понекога и пазара си прави шегички /
Коментар
-
Като прочетете в специализираната преса,че няма тегления от взаимни и пенсионни фондове,а напротив-смятайте палачинката за обърната.Всичко друго е чесане на езиците-индивидуалните инвеститори държат под 5% от free float-a на БФБ И ТИЯ ТЪПИЗМИ,че някой манипулирал и дадена акция подала или скачала ,защото някой си казал нещо си ги забравете.Доброволните пенсионни са притиснати в момента от тегления и искат не искат разпродават портфейлите си.Но нали знаете-"винаги ще има утре"http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от x_etraНикола, сам казваш, че имаш интерес към акцията, така че не я плюй
Спомни си какви славословия написа за ОДЕС след отчета.
Според мен например бизнесът на Неохим е много по-перспективен по време на криза отколкото бизнесът на ОДЕС.
За мене е ясно, че ти също си наясно с това и там искаш да продадеш, а тук - да купиш. Просто логика
Петър Караиванов поне пари искаше за инвестиционни съвети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaМи не бъркаш нещата. Идеята, е че тук след отчета се екзалтирахте, какви уникални резултати е постигнал комбинaта и се гласихте за 90 лева, а аз ви посъветвах да се гласите на 60 лева. В последствие цената падна до 63.
Моята цел не е да купя или да продам. Целта ми по-скоро е да се опитам да ви накарам да мислите повече и да се съобразявате с моментното състояние на пазара защото така могат да се изкарат повече пари.
Вие типично по български се нахвъряте на всеки, който се опита да сподели мнение различно от вашето. Ако искате ще пиша само хвалебствия за Неохима няма никакъв проблем. Само кажете.
Коментар
-
Anton Chigurh
Ми не бъркаш нещата. Идеята, е че тук след отчета се екзалтирахте, какви уникални резултати е постигнал комбинaта и се гласихте за 90 лева, а аз ви посъветвах да се гласите на 60 лева. В последствие цената падна до 63.
Моята цел не е да купя или да продам. Целта ми по-скоро е да се опитам да ви накарам да мислите повече и да се съобразявате с моментното състояние на пазара защото така могат да се изкарат повече пари.
Вие типично по български се нахвъряте на всеки, който се опита да сподели мнение различно от вашето. Ако искате ще пиша само хвалебствия за Неохима няма никакъв проблем. Само кажете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ДанПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от p_tradeI ne na posledno miasto dori da im padne operativnata pechalbata , si mislia che pak chte e po pochti kolkoto cialata operativna pechalba na vsichki kompanii ot sofix(podchertavam operativna )
Спомни си какви славословия написа за ОДЕС след отчета.
Според мен например бизнесът на Неохим е много по-перспективен по време на криза отколкото бизнесът на ОДЕС.
За мене е ясно, че ти също си наясно с това и там искаш да продадеш, а тук - да купиш. Просто логика
Коментар
Коментар