IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
    Първоначално изпратено от e$trade

DOBRO UTRO NAIVNICI!

imam predwid, tezi koito wqrwaha na platenite draska4i i w tazi tema.

А ако затвори на мен как ще ми платят за това дето ги величая във форума?
    Може и камион тор да ми докарат за нивата, дето ми я обещаха от Зърнени Храни АД.

Не е препоръка.
    Аз пък дочух, че един самолет на Bulgaria Air е бил натоварен с продукция на Зърнени Храни и Неохим за Англия. Имаш ли какво да кажеш по въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade

DOBRO UTRO NAIVNICI!

imam predwid, tezi koito wqrwaha na platenite draska4i i w tazi tema.

А ако затвори на мен как ще ми платят за това дето ги величая във форума?
      Може и камион тор да ми докарат за нивата, дето ми я обещаха от Зърнени Храни АД.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
        Първоначално изпратено от Ан МакГърч
        Добре, че си изтеглих преди 2-3 дни всички оферти.
        Отчасти, защото Никола ме разколеба, отчасти и поради някаква интуиция.
        Малейй , малейй ...Лейди,ти така ли вземаш инвестиционни решения .. !?
        Ужас!
        Важното е, че момичето се е отървало. Аз мисля, че Никола заслужава малко лично внимание по случая от страна на Ан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
          Добре, че си изтеглих преди 2-3 дни всички оферти.
          Малейй , малейй ...Лейди,ти така ли вземаш инвестиционни решения .. !?
          Ужас!
          Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade
            Първоначално изпратено от ATILA
            Алоо, апокалиптиците!

Вие съвсем изтрещяхте! То бива бива малоумие, ама вече стана много!!!

Неохим практически всяка година спира производството за по няколко месеца. Обикновенно това ставаше през лятото! Сега са избрали Ноември-Декември.

Много парвилен и полезен ход на мениджмънта!

Ако си спомняте имаха и значителни запаси - т.е. продажбите в следващите месеци са подсигурени!

Не притежавам акции на Неохим!

Atila niama smisul da se obiasniava tuk ot 2 mil pechalbata stana 53 mil i pak imache kosuri ...., samo vigte kolko e proizvel tozi 3Q i minaloto kogato zatvori dosta po rano
            Така е!

Тъжното е че П/Е (например) вече е 2!!!!!!!

Другите показатели са подобни!

Ебем ти капиталовия пазар!

Коментар

• Добре, че си изтеглих преди 2-3 дни всички оферти.
              Между другото, тази новина изобщо не значи, че прдприятието няма да работи. Предполагам, че ще пуснат производството до 2 месеца. Най-евтиния тор у нас е на Неохим. Дори разбрах, че цената са я увеличили с около 24%, и пак е най-евтин на пазара.
              Имаха и запаси, които спокойно могат да продават. Просто в селското стопанство са затруднени по реализацията на тазгодишната добра реколта и затова се услушват, но до 1-2 месеца, така или иначе, трябва да се реши, как ще наторяват.
              В противен случай селското стопанство ще трябва да се отпише, а точно сега, не вярвам държавата да се откаже от селско стопанство.Много е добре и това, че Неохим е основния производител у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                Алоо, апокалиптиците!

Неохим практически всяка година спира производството за по няколко месеца. Обикновенно това ставаше през лятото! Сега са избрали Ноември-Декември.

Ако си спомняте имаха и значителни запаси - т.е. продажбите в следващите месеци са подсигурени!

Atila niama smisul da se obiasniava tuk ot 2 mil pechalbata stana 53 mil i pak imache kosuri ...., samo vigte kolko e proizvel tozi 3Q i minaloto kogato zatvori dosta po rano

Коментар

• Алоо, апокалиптиците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley
                    Интересно дали в сегашните нива на цената на акциите се отразява падащата цена на петрола, което ще доведе след себе си спад и на цената на газта. Как мислите?
                    Mislim, 4e ima6 akcii, zaradi nerealnite ti nadejdi i glupost, kakto i 4e iska6 da se otyrwe6 ot tqh na kolkoto se moje po-dobra cena.

Коментар

• Интересно дали в сегашните нива на цената на акциите се отразява падащата цена на петрола, което ще доведе след себе си спад и на цената на газта. Как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade
                        Tova e oficialnoto im info chte zabaviat puskanto sled remonta :

Поради свитата търговия на торове на международните пазари и стагнацията на вътрешния пазар, " Неохим" АД предвижда пуск на мощностите си за по-късен етап, съобразен с международната и вътрешната конюнктура.
                        Правилно. Що да не изчакат да поевтинее природния газ, че тогава да натоварят мощностите. Все някога и това ще стане, ако не Q1 09, ще е Q2.
                        Па си има компанията готова продукция и незавършено производство за 8,8 млн. лв. Тъй че може да си върти търговията дотогава.

Коментар

• Tova e oficialnoto im info chte zabaviat puskanto sled remonta :

Поради свитата търговия на торове на международните пазари и стагнацията на вътрешния пазар, " Неохим" АД предвижда пуск на мощностите си за по-късен етап, съобразен с международната и вътрешната конюнктура.

Коментар

• I da pribavia spirat da toriat za kvo ime, zatvariat zemedelieto izobchto kato sektor to bez tui tova na nikoi ne mu triabva ...a puk 50 mil pechalba chte e hvurliat v maritza i aktivite chte gi razprodadat na turg ebasi gubechtia busines

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
                              Никола, изчакай поне да фалират и тогава се радвай- сега е още рано
                              Как ще фалират? Това е абсурд. От СОФИКС те са с най-добрите показатели за ликвидност и платежоспособност. Очаквайте повече по темата с фалитите след консолодираните отчети. :wink:

Коментар

• Никола, изчакай поне да фалират и тогава се радвай- сега е още рано

Коментар

Working...
                                X