INSIDER-A , дано не стане.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от МонтиВижте борсата .... чужденците изтеглиха парите .... и изчезнаха ....
При банките сега изтеглят парите.... защото вече имат слаба ликвидност .... и ако се получи сакатлък .....МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Да INSIDER-A-ама при нас е винаги в крайности.Сега в момента така са стреснати че не знаят една универсална банка за какво служи-имам чувството че от миналата седмица са чули че има криза по-света-а и у нас вече.
[img]Как да е лошо?!?! Това трябваше мнооого отдавна да го направят.[/quote][/img]
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от stoianДано не си прав-поне до момента няма такива индекаций-а пак че затегнаха здраво кредитирането-там е лошо вече.Първоначално изпратено от МонтиЗа Банките Монти ме съмнява-имам доста преки наблюдения-просто в момента се свиват но нямат никакви проблеми откъм ликвидност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianДано не си прав-поне до момента няма такива индекаций-а пак че затегнаха здраво кредитирането-там е лошо вече.Първоначално изпратено от МонтиЗа Банките Монти ме съмнява-имам доста преки наблюдения-просто в момента се свиват но нямат никакви проблеми откъм ликвидност.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Дано не си прав-поне до момента няма такива индекаций-а пак че затегнаха здраво кредитирането-там е лошо вече.Първоначално изпратено от МонтиЗа Банките Монти ме съмнява-имам доста преки наблюдения-просто в момента се свиват но нямат никакви проблеми откъм ликвидност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianХихиххи и аз така викам на жената-ама много не ми вярва.Първоначално изпратено от МонтиСигурен ли си
Коментар
Коментар