мисля да сложа отдолу с 30%, чакам кучето да се разсъни, да видим какво ще каже.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
С кой се цаним на межднния аукцион?
Коментар
-
а КАТО ГЛЕДАМ АМЕРИКАСКАТА БОРСА ОТ СНОЩИ КАК Е ПРИКЛЮЧИЛА ДНЕС НИ ОЧАКВА МОЖЕ БИ ХУБАВ ДЕН
Dow Jones скочи с 6,67 на сто (552 пункта) , Широкият индекс S&P 500 добави 6,9 на сто до 911 пункта, Nasdaq се повиши с 6,5 на сто до 1 597 пунктаЦитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Който иска да продава, който иска да купува.
Аз имам акции и на тия смешни спекулативни цени не бих продал.
ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ СПОРЕД МЕН!!!
И ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ,ЧЕ ЗАВОДА НЕ ЗНАМ СИ КАКВО СА НАРОЧНО ДА ПАНИКЬОСАТ СТАДОТО ДА ПРОДАВА,А ТЕ ДА КУПЯТ ЕВТИНО И ПОСЛЕ ПОНЕ 20% ПЕЧАЛБА,МАНУПУЛАТОРИ КОЛКОТО ИКСАШ ИЗ ТОЗИ ФОРУМ!!!
НЕОХИМ ПРОСТО Е СПРЯЛ ЗА КАПИТАЛЕН РЕМОНТ КАКТО ВСЯКА ДРУГА ГОДИНА, ВЯРНО ЧЕ ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ГАЗТА МЕЖДУ РУСИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (МОЖЕ БИ ДНЕС ЩЕ СЕ ОБСЪДИ,НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ), КАКТО ПИСАХА ДОСТА ВЕСТНИЦИ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ГАЗТА ДА ПАДНА СЛЕД НОВА ГОДИНА АКО ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ТЕЗИ НИВА И Т.Н.
НЕОХИМ СИ Е МНОГО ДОБРО ДРУЖЕСТВО, КОЛКО МУ E P/E В МОМЕНТА,НЯКОЙ ТОЧНО МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ?
ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ СА ПУСНАТИ В ОТПУСК ДО КРАЯ НА ТОЗИ МЕСЕЦ.
СПОРЕД МЕН И САМИТЕ ШЕФОВЕ НА ЗАВОДА ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КОГА ТОЧНО ЩЕ ПРЕГОВОРЯТ ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА, НО КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПЕЧАЛБАТА НА ЗАВОДА ЩЕ Е ПОНЕ 45 МЛН. СПОРЕД МЕН НАКРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА!
А АКО ПАДНЕ НАИСТИНА ГАЗТА НИ ОЧАКВАТ ОЩЕ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ ТУК ЗА ИНВЕСТИТОРИТЕ!!!
ТАКА, ЧЕ КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, БЕЗ ПАНИКА, ТЯ Е ВРЕДЕН ФАКТОР НА БОРСАТА!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от PivoleyИнтересно дали в сегашните нива на цената на акциите се отразява падащата цена на петрола, което ще доведе след себе си спад и на цената на газта. Как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traderahttp://trud.bg/Default.asp?statid=77709&rubr=0&izd=2&fsize=&swidt h=800&tr=1&im=11&id=12&iy=2008
Доставната цена на природния газ за България ще се понижи с около 25% от 1 януари, ако сегашните цени на суровия петрол се запазят. Това съобщиха вчера пред “Труд” експерти от газовия бранш.
Сега им е плановия ремонт а от нова година ще ползват евтината газ
Земеделие без тор няма! Но в момента има усилия да се бута целия пазар надолу.
Да се построи завод, като Неохим сега сигурно ще коства над милярдhttp://selfielifes.com
Коментар
-
http://trud.bg/Default.asp?statid=77...&id=12&iy=2008
Доставната цена на природния газ за България ще се понижи с около 25% от 1 януари, ако сегашните цени на суровия петрол се запазят. Това съобщиха вчера пред “Труд” експерти от газовия бранш.
Сега им е плановия ремонт а от нова година ще ползват евтината газ
Земеделие без тор няма! Но в момента има усилия да се бута целия пазар надолу.
Да се построи завод, като Неохим сега сигурно ще коства над милярд
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormbringerДоколкото разбрах, тези изпълнения в АТЗ Девня и Димитровград са направени координирано, за да постреснат ДКЕВР, преди да са взели решение за цената на природния газ от 01.01.2009.
Момента е идеален да се опитат да извият ръцете на държавата относно цената газта.
Коментар
-
Заради кризата
Затварят заводи и хотели
И “Неохим” спира, туристически босове свалят цените
Химически заводи и хотели у нас първи усетиха удара на световната криза. След като в сряда девненският "Агрополихим" обяви, че спира, вчера още един производител на тор хлопва кепенците. "Неохим" спира, съобщи Ройтерс. Не затваряме, просто правим удължен ремонт, уточни главният изпълнителен директор Димитър Димитров. Трусове в най-скоро време се очакват и в медодобивния комбинат в Пирдоп, който е основен доставчик на сярна киселина за "Агрополихим". Заводът е и сред големите клиенти на БДЖ, които ще претърпят втори трус след спирането на "Кремиковци".
Цунами от фалити и съкращения се задават и в туризма. Част от морските ни хотели изобщо няма да отворят врати през следващия сезон, прогнозира шефът на Албена Красимир Станев. Според него ще оцелеят само тези, които смъкнат цените и увеличат качеството на услугата.
Коментар
-
Споко и сега имат продажби в Q4... но не са много големи..(поне според мене)
Първоначално изпратено от noko6На 01.10 нямаше амониев нитрат и NPK нито в Неохим,нито в Евроферт,така че тази готова продукция и незавършено производство или е нещо друго,или е продадена на 01.10или отчета не е коректен.Но пък явно всичко е продадено и ще влезе в отчета за Q4.
А тора на Неохим е най-скъпият в БГ,но то е защото е най-добрият
В САЩ цената на газа е около$226.55/хкм,поне така е по борсите-$6.416/MMBTU,в Европа положението е друго.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар