IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазарна капитализация - 105,8 млн.лв.
    Собствен капитал - 116,8 млн.лв.

Нещо някой от продаващите малоумници, ако тук има такива, да е чувал за DCF-модел за оценка на предприятия?

Коментар

• Ne znam Kole.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
        Lele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.
        Тук има ли репа, знаеш ли Франки?

Коментар

• Lele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.

Коментар

• тук стана много интересно...

имам малко останали бройки, след като продадох на 82

още малко натиск и ще пълним коша

не препоръчвам!

Коментар

• КОЙ СРИВА ЦЕНАТА НАРОЧНО ТУК?
              АКО НЯКОЙ МИ ОТГОВОРИ ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН! И ЗАЩО ТОЧНО,МАКАР ЧЕ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО
              ЕЙ МНОГО МЕ НЕРВЯТ ТАКИВА ГАДНИ НОМЕРА, МАЛКИТЕ РИБИ КАТО МЕН АДСКИ ГУБЯТ ОТ ТОВА!!!
              Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Оохохо вече и аз съм в комара. Имам оферти и на по-ниски нива. 35 е много по-добре от 75 ми се струва на мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
                  манипулатури , а на 20 ще ми продадете ли
                  Ако почакаш 2-3 дена

Коментар

• манипулатури , а на 20 ще ми продадете ли
                    Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

Който иска да продава, който иска да купува.
                      Аз имам акции и на тия смешни спекулативни цени не бих продал.
                      ВСИЧКО Е МАНИПУЛАЦИЯ СПОРЕД МЕН!!!
                      И ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГЛУПОСТИ,ЧЕ ЗАВОДА НЕ ЗНАМ СИ КАКВО СА НАРОЧНО ДА ПАНИКЬОСАТ СТАДОТО ДА ПРОДАВА,А ТЕ ДА КУПЯТ ЕВТИНО И ПОСЛЕ ПОНЕ 20% ПЕЧАЛБА,МАНУПУЛАТОРИ КОЛКОТО ИКСАШ ИЗ ТОЗИ ФОРУМ!!!
                      НЕОХИМ ПРОСТО Е СПРЯЛ ЗА КАПИТАЛЕН РЕМОНТ КАКТО ВСЯКА ДРУГА ГОДИНА, ВЯРНО ЧЕ ИЗЧАКВАТ ДА ВИДЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ГАЗТА МЕЖДУ РУСИЯ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (МОЖЕ БИ ДНЕС ЩЕ СЕ ОБСЪДИ,НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ), КАКТО ПИСАХА ДОСТА ВЕСТНИЦИ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ГАЗТА ДА ПАДНА СЛЕД НОВА ГОДИНА АКО ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ТЕЗИ НИВА И Т.Н.
                      НЕОХИМ СИ Е МНОГО ДОБРО ДРУЖЕСТВО, КОЛКО МУ E P/E В МОМЕНТА,НЯКОЙ ТОЧНО МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ?
                      ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ СА ПУСНАТИ В ОТПУСК ДО КРАЯ НА ТОЗИ МЕСЕЦ.
                      СПОРЕД МЕН И САМИТЕ ШЕФОВЕ НА ЗАВОДА ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КОГА ТОЧНО ЩЕ ПРЕГОВОРЯТ ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА, НО КАКВОТО И ДА СТАНЕ ПЕЧАЛБАТА НА ЗАВОДА ЩЕ Е ПОНЕ 45 МЛН. СПОРЕД МЕН НАКРАЯ НА ТАЗИ ГОДИНА!
                      А АКО ПАДНЕ НАИСТИНА ГАЗТА НИ ОЧАКВАТ ОЩЕ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ ТУК ЗА ИНВЕСТИТОРИТЕ!!!
                      ТАКА, ЧЕ КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, БЕЗ ПАНИКА, ТЯ Е ВРЕДЕН ФАКТОР НА БОРСАТА!!!
                      Аз пък съм убеден, че през 2011г. печалбата на Неохим ще е поне 30-40% по-висока от тази година, а акциите ще се търгуват при Р/Е от поне 12-15, а сега е 3 и нещо /консолидирано/. Пък нека всеки сам си преценява, дали има смисъл да се паникьосва и да продава на смешни цени. Аз по-скоро мисля да купувам още от Неохима, ако паднат под 40, а като гледам нашия смешен пазар няма да се учудя и на 20 да паднат. Още по-добре - така промоцията ще е още по-голяма.

Коментар

Първоначално изпратено от Storm
                        exclusive_ned, цената на газта ще пада ...
                        щом так мислиш значи и цената на акцията ще тръгне нагоре до 65,нали?
                        Не коментирам цената на акцията, а цената на газта.

За акцията не зная. Имам съвсем малко тук и съм ги оставил и забравил. Ще тръгне нагоре, като тръгне пазара. Има ли пазар, ще има интерес. Няма ли пазар - нищо не става.

Коментар

• постепенно де,не веднага,предполагам,а кой знае?
                          много изненади досега видяхме,чакат ни още предполагам

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                            exclusive_ned, цената на газта ще пада ...
                            щом так мислиш значи и цената на акцията ще тръгне нагоре до 65,нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                              мисля да сложа отдолу с 30%
                              Ами да на 35 някъде е убийствена дългосрочна инвестиция. И аз бях там и аз плейсвах ба ордери
                              като се вземе в предвид, че само печалбата е по-голяма от капитализацията не ми се вижда толкова убийствена

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                                мисля да сложа отдолу с 30%
                                Ами да на 35 някъде е убийствена дългосрочна инвестиция. И аз бях там и аз плейсвах бай ордери

Коментар

Working...
                                X