Първоначално изпратено от free1969
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PivoleyПазарна капитализация - 105,8 млн.лв.
Собствен капитал - 116,8 млн.лв.
Нещо някой от продаващите малоумници, ако тук има такива, да е чувал за DCF-модел за оценка на предприятия?Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
здравей Франк, отдавна не си се появявал. Надявам се да си ок /изключая борсовата ситуация/. Жалко че трябва да гледаш такива картини още с появяването, но такова е положението, страх от всичко
Ste izdurzim oste 6-8 meseca na borsovata nerazboriq .... Stom vsichki gi e strah ot sqnkata im e doshlo vreme da se pulni po malko.
Slabata podgotovka na 95% procenta ot uchastnicite na pazara otvarq vuzmoznost za pulnene na ceni za koito poluchavash stoinost, koqto vuzmoznost moze da se konsumira dosta dulgo vreme poradi izkliuchitelnata neefektivnost na nashiq pazar.
Dunoto moze da ne e udareno (nqma kak da znaem, no e mnogo blizo, moze bi po-blizo otkolkoto si mislim)
Pozdravi Vetre, Ziv i Zdrav!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от franky4fingersLele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.
НЯМА ЗАКОНИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, НАШАТА БОРСА Е СУПЕР СТРАННА И ЧУДАТА, НО НИЩО, НЕОХИМ СПОРЕД МЕН ПАК ЩЕ НАПРАВИ ЛУДИ ПЕЧАЛБИ ДОГОДИНА И ТИЯ ДЕТО И ДНЕС ПРОДАВАХА ПОСЛЕ НАЙСТИНА ЩЕ РЕВАТ ЛИ,РЕВАТ!!!
АЗ ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА НАПРАВЯ ГРЕШКИТЕ СИ ОТ ПРЕДИ,СТИСКАМ СИ АКЦИИТЕ И ЗНАМ,ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯ В КОЙТО ТЕ ЩА СА ПОНЕ 3 ПЪТИ ПО-СКЪПИ...Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от franky4fingersLele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.
знаеш ли на колко са сключвани голяма част от репата
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятърПървоначално изпратено от franky4fingersLele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersLele tuka kakvi debili e imalo v poziciqta kak razprodadohte do 35 be mindili.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от franky4fingersNe znam Kole.
Коментар
-
Смешна история - това, че Неохима нямало да работи 1,2 или 3 месеца едва ли е логично да се отразява, като 40% срив на цената, но инвеститорите си знаят. Щом са решили да продават-хубаво. Аз очаквам тук цените да стигнат 20лв. и тогава ще пълня още. Пък те нека риват след 3 години, като видят каква фатална грешка са направили.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от franky4fingersNe znam Kole.
Коментар
Коментар