IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Слънчев вятър
    Първоначално изпратено от exclusive_ned
    абе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук
    Нед, да се надяваме, че в един момент ще се сетят, да се поспрат с продажбите.
    Тази акция се срина с 30 лева (от сделката на 75 с онея 10Т).

Я сега кажете заслужено ли ме обиждахте, когато ви предупреждавах, че може да има голям спад тук?
    не сме те обиждали бе Коле, защо се чувстваш обиден. Даже ми се иска да те поздравя за това че си предугадил нещата, аз 2 движения ги хванах с големото куче, но 3-тото не успях, ами пак добре, в кризисни условия сме все пак, да не сме максималисти. В края на краищата, ако стане колкото КДН може да си купим евтино, нали така
    Стига бе ветре, то не беше капут, то не беше АНАЛизатор....
    Радвам се че пазара показа кой е капута.

Коментар

• ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от Слънчев вятър
        абе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук

Я сега кажете заслужено ли ме обиждахте, когато ви предупреждавах, че може да има голям спад тук?
        не сме те обиждали бе Коле, защо се чувстваш обиден. Даже ми се иска да те поздравя за това че си предугадил нещата, аз 2 движения ги хванах с големото куче, но 3-тото не успях, ами пак добре, в кризисни условия сме все пак, да не сме максималисти. В края на краищата, ако некой ненормалник я изкриви цената като тази на КДН може да си купим евтино, нали така

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          кифтенце ли беше това
          Кифтенце замесено от каймата на анализаторите на отчети

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър

Коментар

• кифтенце ли беше това
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от exclusive_ned
                Нед, да се надяваме, че в един момент ще се сетят, да се поспрат с продажбите. Вероятно има нещо като играчи, които не искат да гледат годишния отчет, не че имат вярна представа за него, просто не искат и това си е. В края на краищата сме вече на цена, колкото е и собствения капитал за акция, а п/е не може се сметне, толкоз е мижаво

Коментар

• абе като започне производството след броени дни и като излезе годишния отчет друго ще е положението тук
                  Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    А явно няма да е на 50. Махнаха я
                    Ако днес затвори над 53 би било добър сигнал и 50 може и да се окаже временно дъно, ако ли не 47.7 или 40 като последна подкрепа.

Здраве и късмет

Коментар

• А явно няма да е на 50. Махнаха я

Коментар

• Явно дъното е на 50 лева. Интересно става тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969
                          Идва времето на един позабравен Гигант -Химко -защото този огромен завод не е работил през зялото това време и сега е супер изгодно да смачка ВСИЧКИ конкуренти..
                          Е сега вече някой ще стане милиардер

Не е препоръка защото е късно!!!
                          Много е вероятно тази прогноза да се сбъдне,вижте какво става с АПХ-Девня.Да не забравяме, че карбамида,които се произвеждаше в Химко е много по-качествен като азотен тор и с тези нива на цена от 850 $ направо сте убият конкуренцията!

Коментар

• Европейците реват,че газа им е около $500/хкм,а Неохим плаща под 500 лв/хкм.Ако остане тази цена на газа и от 01.01.09 не последва ново увеличение с 20% и се запазят продажбите от тази год,то ще има печалба над 10-11 млв.Според мен тази година или са вдигнали много цената на продукцията,или са почнали да показват по-реално печалбата или са намалили много отстъпката на основния дистрибутор-Евроферт.Това може да се дължи на влизането на Химимпорт в СД,както и на продажбата на голям дял от страна на Евроферт на Еко тех.Странно защо обаче Гръчаров ще напуска СД.
                            Земедели ще има,все пак вече сме в ЕС,а "без амониеве селитра няма краставици".Тора на Неохим е много по-добър от този на Агрополихим и въпреки,че е с около 20-тина лв. по-скъп е предпочитан,а и повишаващият се $ прави износа по-рентабилен.
                            Дай боже догодина да има намаление в цената на газа.а дали ще има принудителен престой и в Неохим... може да позвъните на ДВИ.

Коментар

• Идва времето на един позабравен Гигант -Химко -защото този огромен завод не е работил през зялото това време и сега е супер изгодно да смачка ВСИЧКИ конкуренти..
                              Е сега вече някой ще стане милиардер

Не е препоръка защото е късно!!!
                              http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                                INSIDER-A , дано не стане.....
                                И аз съм за НЕ ставането, но не твърдя нещо, което не мога да докажа. Мисля, че и ти го стори неволно.
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X