Първоначално изпратено от exclusive_ned
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
А НЕКА ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯВА!!!
АЗ НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НИЩО,ИМАМ ПРАВО ДА СИ СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО ПО ТЕМАТА КАКТО ВСЕКИ ДРУГ,ТАКА ЧЕ ЩЕ ВИЖДАТЕ ДОСТА КОМЕНТАРИ OЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ
НО ТЕ НЕ СА ПРОФЕСИОНАЛНИ,НИТО ТОЧНИ,ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ПОВЕЧЕТОЦитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
първо , НЕ СЕ фукам.
второ ,не ти е работа къде работя и живея. близо си до истината, но не съвсем
трето и последно: НЕ ЗНАМ НИЩО ЗА ТОВА КОЛКО ЩЕ Е ПЕЧАЛБАТА,НЯМА И КАК ДА ЗНАМ!!!
просто си изказах предположението,според мен ще е над 15 млн.,аз така си мисля,а може и да греша,ще видим
но за мен Неохим е едно от трите най-добри дружества на борсата...Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
-
Нед сигурно е от Димитровград(може да работи и в Неохим или да има хора там),явно е научил коко е печалбата и сега не го свърта да се изфука
ама я кажи от тук нататък какво предстои!То е по-важното.То при тези коефициенти цената трябва да е над 90 лв.,ама не е и за това си има причина.има и причина някой да използва ажиотажа за да продаде повечко.
Абе всеки си решава кво да прави в крайна сметка.
Коментар
-
глупаци колкото искаш има по тази земя
после ще реват,ама карай
то не може всички да печелят,има явно овце дето се манипулират лесно с някакви смешни коментари,
мислете хора,мислете,само това ви препоръчвам и да прочетете внимателно отчета като излезе!!!Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен
Коментар
Коментар