IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    знае ли човекможе пък около 2.50 да се окаже дъното и вместо той-ние да съжаляваме
    точно това казвам де - говоря за продавача

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      3,5
      2.5
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        този от 17:00 ми се струва че ще съжалява след 3-4 меесеца
        знае ли човекможе пък около 2.50 да се окаже дъното и вместо той-ние да съжаляваме
        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• този от 17:00 ми се струва че ще съжалява след 3-4 меесеца

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
            http://www.infostock.bg/infostock/co...s/SFARM/5years

Ето това е другият еталон. На всеки две години по 100%. Възможности има.
            Еха, прав си!
            Доста интересна графика!
            +1!

Коментар

• http://www.infostock.bg/infostock/co...s/SFARM/5years

Ето това е другият еталон. На всеки две години по 100%. Възможности има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Не се съмнявам, че ще отиде и тук в един момент, но ще почакаме така като гледам.
                то както се е затъркаляло надолу по ми се види 1.50 да стигне...пък за 3.5 трябват резултати,дивиденти,сантимент и т.н.
                Не е Препоръка!!!
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  3,5
                  Не се съмнявам, че ще отиде и тук в един момент, но ще почакаме така като гледам.

Коментар

• 3,5

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      приема се и ако си ударил 6 чашки за отскок преди това, влизаме в положение )
                      Имаш ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Чакай, че си пиша с 6 човека в скайпа и съвсем се ошашавих
                        приема се и ако си ударил 6 чашки за отскок преди това, влизаме в положение )
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Чакай, че си пиша с 6 човека в скайпа и съвсем се ошашавих
                          Last edited by SOFIX; 09.12.2015, 21:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                            ???
                            папироска=папир=хартия=артия=акция=...=нещо си=на лев и нещо, (както е видно в куропаторската таблица) )))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Те това се случи с мен. В момента, в който я видях, се влюбих
                              е да, може да си се излъгал. за мен любовта е самозалъгване, въпрос на съответната циркулираща химия, признавам, че и на мен ми се е случвало. Знаем, обаче че няколко месеца след медения месец (като се кротнат хормоните), започва и приземяването )))
                              Предполагам, също така, че си се влюбил повече в "чарта" а не толкова във "фундамента" на папироската )))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Нямам против, но с какво се съобразяваш всъщност, какво ти хареса изобщо толкова много в папирката, че чак да те дразни таблицата !?
                                Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Те това се случи с мен. В момента, в който я видях, се влюбих

Коментар

Working...
                                X