До колкото разбирам тук се очаква нов завод в Беларус, който да оправи нещата за Русия. Някъде може ли да се прочете по-подробно за него кога и какво да се очаква като развитие?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук разбира се, тук се води спора..А за БРЕФ си прав, там чакаше ли дивидент и колко за 2016
Поздрави!Last edited by tony1975; 09.01.2016, 13:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТони, прогнозата на Елана е за 2016, а ембаргото на Русия е удължено с нови 6 месеца..Кога ще падне ембаргото, кога ще наваксат износа за да помпят цената...
Освен Донев да ги подпира, но едва ли, аз не бих купил сега точно тук..Имам многомалко за цвят..Така , че ако само то направи едни 30 процента, ще се радвам да ми припомниш и да те поздравя..)))))))))))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТони, прогнозата на Елана е за 2016, а ембаргото на Русия е удължено с нови 6 месеца..Кога ще падне ембаргото, кога ще наваксат износа за да помпят цената...
Освен Донев да ги подпира, но едва ли, аз не бих купил сега точно тук..Имам многомалко за цвят..Така , че ако само то направи едни 30 процента, ще се радвам да ми припомниш и да те поздравя..
п.п. ще стане бе споко, остави ги Елана - 2016-17, 30% няма как да не се появят!
Коментар
-
Тони, прогнозата на Елана е за 2016, а ембаргото на Русия е удължено с нови 6 месеца..Кога ще падне ембаргото, кога ще наваксат износа за да помпят цената...
Освен Донев да ги подпира, но едва ли, аз не бих купил сега точно тук..Имам многомалко за цвят..Така , че ако само то направи едни 30 процента, ще се радвам да ми припомниш и да те поздравя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА дано, ама надали.., може да дойде време и да ти я напомня!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА дано, ама надали..Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Много добре съм я пресметнал и тазииии !!!))))
всички искат да се избуши. държат кеша, и не влизат, докато не крашне))))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ufoss Разгледай мнениеЩе има ли дивидент тул
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение[/B]
Я си погледни пак постингите от 24.03.2013:
Огнян Донев: ...Относно търговията с акции на Софарма - мисля, че и ти (става въпрос за мен) се включи, дано на подходящо ниво.
Тony 1975: ....е че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея
SoHo: ...ЕП, ти верно ли си акционер в Софарма?
fortiss: И да го видя - не мога да го повярвам......Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар