IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До колкото разбирам тук се очаква нов завод в Беларус, който да оправи нещата за Русия. Някъде може ли да се прочете по-подробно за него кога и какво да се очаква като развитие?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Тук разбира се, тук се води спора..А за БРЕФ си прав, там чакаше ли дивидент и колко за 2016
      не смятам, че водим спор, а просто си бъбрим! Ти си по-стар, опитен и знаещ форумец от мен и за това не смея да споря. Просто казвам че вярвам на мениджмънта и мисля че най-голямата БГфармация е сериозно подценена!
      Поздрави!
      Last edited by tony1975; 09.01.2016, 13:41.

Коментар

Тони, прогнозата на Елана е за 2016, а ембаргото на Русия е удължено с нови 6 месеца..Кога ще падне ембаргото, кога ще наваксат износа за да помпят цената...
        Освен Донев да ги подпира, но едва ли, аз не бих купил сега точно тук..Имам многомалко за цвят..Така , че ако само то направи едни 30 процента, ще се радвам да ми припомниш и да те поздравя..
        ++ Кире. Донев да започне да прави совалки с матушка Рус, защото няма кой друг да му купува с растяща перспектива аналгините и карзилите. Не да се прави на велик (пред кого всъщност) а да иде там и да се посвети на българосъветската дружба. Иначе може да наблюдаваме с години спадащи показатели и коефициенти. За таблиците на куроператора да не говорим, защото не искаме да ни се случва най лошото )))))))))))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Тук разбира се, тук се води спора..А за БРЕФ си прав, там чакаше ли дивидент и колко за 2016

Коментар

Тони, прогнозата на Елана е за 2016, а ембаргото на Русия е удължено с нови 6 месеца..Кога ще падне ембаргото, кога ще наваксат износа за да помпят цената...
            Освен Донев да ги подпира, но едва ли, аз не бих купил сега точно тук..Имам многомалко за цвят..Така , че ако само то направи едни 30 процента, ще се радвам да ми припомниш и да те поздравя..
            на страниците на в.Банкер или тук?

п.п. ще стане бе споко, остави ги Елана - 2016-17, 30% няма как да не се появят!

Коментар

• Тони, прогнозата на Елана е за 2016, а ембаргото на Русия е удължено с нови 6 месеца..Кога ще падне ембаргото, кога ще наваксат износа за да помпят цената...

Коментар

А дано, ама надали..
                запомни си мисълта , може да дойде време и да ти я напомня!

Коментар

А дано, ама надали..
                  6:+ Кире
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    - Много добре съм я пресметнал и тазииии !!!
                    нищо не си пресметнал, само така ти се стрвува, ako се избуши с 30% ще ми достави удоволствие ))))
                    всички искат да се избуши. държат кеша, и не влизат, докато не крашне ))))
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• А дано, ама надали..

Коментар

• след 1,5години спад ми се иска тази година да е повратна за продажбите, а от там и за цената на акцията тук! Не може и не трябва това да е цената на СОФАРМА. А когато тръгне тя...... може би и борсата ще се събуди?

Хайде дано 2016 е годината на СОФАРМА!!!
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ufoss Разгледай мнение
                          Ще има ли дивидент тул
                          За съжаление едва ли но нека видим годишния отчет.

Коментар

• Ще има ли дивидент тул

Коментар

• - Много добре съм я пресметнал и тазииии !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                                [/B]

Я си погледни пак постингите от 24.03.2013:

Огнян Донев: ...Относно търговията с акции на Софарма - мисля, че и ти (става въпрос за мен) се включи, дано на подходящо ниво.
                                Тony 1975: ....е че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея
                                SoHo: ...ЕП, ти верно ли си акционер в Софарма?
                                fortiss: И да го видя - не мога да го повярвам......
                                Ааааа - не помня коя беше датата, но преди години беше и съм го запомнило това точно така. Потвърждавам, че така стоеше разговора. Не съм толкова сигурно като за предното, но някъде между онези неща имаше и задочна приказка пак във форума че Куроператорът е и от страната и на кредитодатели на фармата. И това беше и поводът да кажеш, че също е част от причината да следиш по-изкъсо как се развиват таблиците...
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X