Аз бих оставил СФТРД да поеме въздух. Още повече , че започват проект (по-надолу някой беше писал). Така и така е лоша годината, поне другите в групата да дърпат. Още повече, че пазарния им дял в БГ се развива през СФТРД.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеРезултатите са си доста зле направоДано Донев вземе мерки за курсовите разлики и да вземе да навлиза по сериозно в нови държави! Конфликта няма да отшуми според мед с години или поне докато ПутиН не го закарат в Сибир на дълга и заслужена почивка!
Видях че и ти си продал тук при майката и си взел в дъщерните което си е добър ход. Аз нямам тук от много време но продължавам да вярвам в Донев и имам негови компании. Но това което направи със Севто не беше редно!
Не е препоръка!
Печалбата е паднала доста, а и годината не почна добре! Аз бих се въздържал от дивидент тази година. как мислите? Второто, което ми хрумва - ако имам над 50% в СФТРД бих гласувал там по-голям дивидентLast edited by tony1975; 28.02.2015, 08:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениерезултатите не са отлични, дано се стабилизират с отшумяването на конфликта!Дано Донев вземе мерки за курсовите разлики и да вземе да навлиза по сериозно в нови държави! Конфликта няма да отшуми според мед с години или поне докато ПутиН не го закарат в Сибир на дълга и заслужена почивка!
Видях че и ти си продал тук при майката и си взел в дъщерните което си е добър ход. Аз нямам тук от много време но продължавам да вярвам в Донев и имам негови компании. Но това което направи със Севто не беше редно!
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениерезултатите не са отлични, дано се стабилизират с отшумяването на конфликта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена 3,4лв няма купувачи, хм - къде я чакате бе, под 3лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениена 3,4лв няма купувачи, хм - къде я чакате бе, под 3лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеВажна сентенция в живота не осъзнавах преди да купя Софарма. Сега вече я осъзнах напълно! Благодаря ти Тони 1975 за урока! ИСКРЕНО! Още съм каракуда на борсата, надявам се, че не ми се сърдиш!
Коментар
-
Когато акционер не ходи на ИОСА на което се решава вливане -за което той не е съгласен със предложеното съотношение - ОЗНАЧАВАааа : -/КАЗВА Митко ОТ МАЛКИТЕ/
1, мисли че си е решил ДОМАШНОТО преди действието ;-/п.ф-т - можело и още да се спечели
2, че НЕ Е бил ДОСТАТЪЧНО НЕ СЪГЛАСЕН
Оказва се , че ако гласуваш против на въпросното събрание , в случая "СЕВТО", имаш право да си получиш дела в брой лева изчислен по одобреното съотношение от КФН и гласувано от ИОбщиСА на двете д-ва!
3, Не е болка за умиране- КОМПАНИЯТА си е на пазара,- пък било то и в трудни ВРЕМЕНА !
-"Въпреки огромната конкуренция и факта, че в класацията има само две генерични компании, "Софарма" продължава да е на шесто място по продажби в стойност. "Софарма" е български производител, чиито цени са изключително конкурентни за високото качество на продуктите. Вследствие на усилията на екипа ни българските лекари повярваха в качеството на българските медикаменти, които предлагат добра алтернатива за пациентите им на приемлива цена. Портфолиото ни покрива редица заболявания и така нашето предложение към лекарите и пациентите е по-обемно и достъпно. Радваме се на факта, че продажбите ни растат в стойностно изражение, а това означава и че сме постигнали значително по-голям ръст в опаковки. Това е важно за повечето производители на фона на сериозната ценова ерозия вследствие на недотам ефективния механизъм на ценообразуване, в някои случаи водещ до изваждане на генерични молекули от пазара", коментира Огнян Донев, председател на съвета на директорите на "Софарма". Той отбелязва, че през 2014 г. групата е пуснала на пазара девет нови продукта в областта на кардиологията, инфузионни разтвори и лекарства без рецепта."
http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_27_mlrd_lv/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеТук купих скоро ама вече няма да се влияя от никове в които присъства числото 5, колкото и да възхваляват дадена позиция!
Поздрави и успех в търговията основана на собствени решения.
Коментар
Коментар