If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aма моля ти се, как иначе. Та още от коледата на 2014 съм ги махнал на 3,80 и все гледам мача, а европейското мина и даже португалците станаха шампиони, Хайрлия да е и следващия мач. над 1,60, a изобщо не ми е опция. Не ги и поглеждам дотогава. При тези коеф. - толкова
Ако тръгне борсата нагоре най-голям растеж ще има при най-големите губещи последните години, така че Софармата е с потенциал за много голям скок.
Недей залага на тази мантра ,че най- големите губещи са с най-голям потенциал.
Всичко е много индивидуално и много по често се случва печелившите да станат по печеливши ,а губещите да си останат губещи.
Просто анализирай причините и нюансите на това ,което се случва.
Да, печатна грешка, както се казва, при това - моя, точно 1,60 имах предвид
T.e. под 1,60 може да купя, но иначе - НЕ
Не е препоръка, всеки сам си решава дали кога, защо как да се "набута" ит.н.
До 1.60, докато стигне ще има още 2 години и нещо спад... Мисля няма да е приятно да продължим да дълбаем надолу и да видим Софикс на много много ниски нива
Че то няколко пъти вече е под 2,60, да не си имала предвид 1,60??
бъркаш се нещо, не Мажо, а компанията - микроскопична част от която е и моя собственост купуваше на тази сладка цена. За отчета не знам, но се надявам да налее гориво в тази доста подценена и стойностна компания!
Може, не съм запознат, но браво просто ми направи впечатление че последната седмица минаха доста акции на определена цена, особенно преди малко много бързо се изкупиха от аска
И тук мажо, като едно добро прасе папа и прибира всичко що има Дано потръгнат нещата тук и изкарат хубав отчет
бъркаш се нещо, не Мажо, а компанията - микроскопична част от която е и моя собственост купуваше на тази сладка цена. За отчета не знам, но се надявам да налее гориво в тази доста подценена и стойностна компания!
Софарма АД информира, че от 7 юли 2016 г. до и включително 13 юли 2016 г. Дружеството изкупи обратно 177 877 собствени акции представляващи 0.13% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 454 531.32 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 2.555. Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година. Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 398 873, представляващи 4.01 % от акционерния капитал на Дружеството.
Коментар