IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ти губиш, сядай и гледай мача
    Aма моля ти се, как иначе. Та още от коледата на 2014 съм ги махнал на 3,80 и все гледам мача, а европейското мина и даже португалците станаха шампиони, Хайрлия да е и следващия мач. над 1,60, a изобщо не ми е опция. Не ги и поглеждам дотогава. При тези коеф. - толкова

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
      Ако тръгне борсата нагоре най-голям растеж ще има при най-големите губещи последните години, така че Софармата е с потенциал за много голям скок.
      Недей залага на тази мантра ,че най- големите губещи са с най-голям потенциал.
      Всичко е много индивидуално и много по често се случва печелившите да станат по печеливши ,а губещите да си останат губещи.
      Просто анализирай причините и нюансите на това ,което се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
        Да, печатна грешка, както се казва, при това - моя, точно 1,60 имах предвид
        T.e. под 1,60 може да купя, но иначе - НЕ
        Не е препоръка, всеки сам си решава дали кога, защо как да се "набута" ит.н.
        До 1.60, докато стигне ще има още 2 години и нещо спад... Мисля няма да е приятно да продължим да дълбаем надолу и да видим Софикс на много много ниски нива

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
          ти губиш, сядай и гледай мача

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Че то няколко пъти вече е под 2,60, да не си имала предвид 1,60??

Коментар

• Днес нещо Софарма и ФНИБ има голяма активност, само че БРЕФ расте, а при Софарма има някакви блокови сделки. Дали не е обратни изкупувания?

Коментар

един от най-мъдрите съфорумци преди година ми бе казал - при СФАРМ влизай около 2,5 като осетищ ръстове в оборота, май стана време?
                Ако тръгне борсата нагоре най-голям растеж ще има при най-големите губещи последните години, така че Софармата е с потенциал за много голям скок.

Коментар

• един от най-мъдрите съфорумци преди година ми бе казал - при СФАРМ влизай около 2,5 като осетиш ръстове в оборота, май стана време?
                  Last edited by tony1975; 15.07.2016, 10:58.

Коментар

бъркаш се нещо, не Мажо, а компанията - микроскопична част от която е и моя собственост купуваше на тази сладка цена. За отчета не знам, но се надявам да налее гориво в тази доста подценена и стойностна компания!
                    Може, не съм запознат, но браво просто ми направи впечатление че последната седмица минаха доста акции на определена цена, особенно преди малко много бързо се изкупиха от аска

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
                      И тук мажо, като едно добро прасе папа и прибира всичко що има Дано потръгнат нещата тук и изкарат хубав отчет
                      бъркаш се нещо, не Мажо, а компанията - микроскопична част от която е и моя собственост купуваше на тази сладка цена. За отчета не знам, но се надявам да налее гориво в тази доста подценена и стойностна компания!

Коментар

що ли се обаждам?
                        И тук мажо, като едно добро прасе папа и прибира всичко що има Дано потръгнат нещата тук и изкарат хубав отчет

Коментар

Борсата тръгва!
                          Тук останаха ли спартанци?
                          що ли се обаждам?

Коментар

• Борсата тръгва!
                            Тук останаха ли спартанци?

Коментар

• Време беше.

Софарма АД информира, че от 7 юли 2016 г. до и включително 13 юли 2016 г. Дружеството изкупи обратно 177 877 собствени акции представляващи 0.13% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 454 531.32 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 2.555. Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година. Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 398 873, представляващи 4.01 % от акционерния капитал на Дружеството.

Коментар

аха, ОК благодаря. Интересни нива за продажба.... Иска ми се да чуя очакванията му.
                                Всеки купува, когато прецени и всеки продава, когато прецени.
                                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

Working...
                                X