If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук някъде е скрито кучето "Иванич", но мисля че е разпределено и в двете пера !
10. ФИНАНСОВИ ПРИХОДИ
Финансовите приходи включват:
2016 2015
BGN'000 BGN'000
Нетна печалба от операции с ценни книжа 12,726 6,835
Приходи от дялово участие 8,941 6,987
Приходи от лихви по предоставени заеми 1,140 1,615
Общо 22,807 15,437
За първото според мен отговорът е ясен - когато има инвеститори на БФБ. А вече кога те ще дойдат ... и идея си нямам. Всички сме в очакване на Годо Докато няма желаещи да влязат в български бизнеси през БФБ, няма да видим и ръст на акциите не само тук, но и при другите позиции. Поне така си мисля де и стискам палци
Всичко зависи от мажоритаря, лично според мене.Видя преди 2 седмици какво се случи в Химимпорт, и то всичкото беше инсценирано от тях
какво ли не се чудя:
1. Кога тръгва акцията?
2. Колко е печалбата от Иванчич и заедно с върнатите дългове от ДОХ за какво ли ще се ползват?
3. Кога ли ще пооправят сайта, че този върви кофти и ми е труден за ползване?
Че големия продавач свърши го разбрах , миналата седмица купих малко от Юг, а днес от каролец.
За първото според мен отговорът е ясен - когато има инвеститори на БФБ. А вече кога те ще дойдат ... и идея си нямам. Всички сме в очакване на Годо Докато няма желаещи да влязат в български бизнеси през БФБ, няма да видим и ръст на акциите не само тук, но и при другите позиции. Поне така си мисля де и стискам палци
какво ли не се чудя:
1. Кога тръгва акцията?
2. Колко е печалбата от Иванчич и заедно с върнатите дългове от ДОХ за какво ли ще се ползват?
Че големия продавач свърши го разбрах , миналата седмица купих малко от Юг, а днес от каролец.
какво ли не се чудя:
1. Кога тръгва акцията?
Коментар