IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Майната - май сбърка с въртенето, но не е късно пак да върнеш предишното състояние)))) Тежка гемия се оказа "ракетата", още на старта даде фира)))) Незнам как ще я рекламира форти оттука насетне))) Ако до един месец не потръгне - лоша работа)))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Кой върти сфтрд във сфарм бързо да си каже. Фортис?
      тази операция я приключих преди десетина дни ) по скоро им изравних теглото )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Кой върти сфтрд във сфарм бързо да си каже. Фортис?
        има ли шанс да е някой друг?

Коментар

• Кой върти сфтрд във сфарм бързо да си каже. Фортис?

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение

Табекс дава много добри резултати при хора, които искат да спрат цигарите, но ако искаш да продължиш да пушиш просто не си купуваш табекс
            излиза, че с Табекс подхранваш волята си, като и плащаш за това хитро хитро
            гледам и онкогенекса къде отидоха... добре че се не загробих там, както се бях залетял. мърджове пърджове.... да поспадне с още някой друг цент и ще се пробвам

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

М/у другото нали си близък с краля-слънце (известен сред форумци като шефа , чичо Оги и тн). Вчера го гледам пред един ресторант в Бояна (Синичита) пуши .... и се притесних за здравето му , а и за моите инвестиции - та предложи му да пробва дали дава резултат Табекс
              Табекс дава много добри резултати при хора, които искат да спрат цигарите, но ако искаш да продължиш да пушиш просто не си купуваш табекс

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

М/у другото нали си близък с краля-слънце (известен сред форумци като шефа , чичо Оги и тн). Вчера го гледам пред един ресторант в Бояна (Синичита) пуши .... и се притесних за здравето му , а и за моите инвестиции - та предложи му да пробва дали дава резултат Табекс
                http://www.sbbooks.eu/…/1…/kak-da-rabotim-za-shef-idiot.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Да, така е. А твоят защо е толкова дълъг - 650 км - да не се отбиваш и някъде другаде?
                  Търговище-София-Търговище
                  Фиатът вече сам се оправя по пътя, научи го....

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

пътища много !!!!

Коментар

пътища много !!!!
                      Да, така е. А твоят защо е толкова дълъг - 650 км - да не се отбиваш и някъде другаде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Много емоция има в такива заявления. Аз също имам акции, но гледам да се придържам към добрите практики в инвестирането - никакво привързване към която и да е хартия!
                        пътища много !!!!

Коментар

Съвсем друго си е контакта на живо - няма как да го замениш с чат по нета.
                          Евентуално може да се помисли как да се предава ОС по някакъв канал, и който желае да гледа и да се включи от там.
                          Лично аз предпочитам да пътувам в деня на ОС 650км, но да съм лично там !!!!!!!
                          А и как ще се видя с други колеги акционери в групата????
                          да пуснат един запис от ОСА до час след провеждането му! в модерни времена живеем че и супер бърз интернет ползваме в булгаристан.
                          Лудия поглед да задейства екипа!

Коментар

Съвсем друго си е контакта на живо - няма как да го замениш с чат по нета.
                            Евентуално може да се помисли как да се предава ОС по някакъв канал, и който желае да гледа и да се включи от там.
                            Много емоция има в такива заявления. Аз също имам акции, но гледам да се придържам към добрите практики в инвестирането - никакво привързване към която и да е хартия!

Коментар

• Съвсем друго си е контакта на живо - няма как да го замениш с чат по нета.

Коментар

Дано стане - нека има резултати и пак ще дискутираме...... междувременно:
                                предпочитам на живо

Коментар

Working...
                                X