Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
, още 10 аптеки!
Last edited by tony1975; 19.04.2017, 05:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНапомням на всички колеги за ОС на Софарма АД и Софарма терйдинг АД на 24.04.2017 година. Ще се видим на кафето при г-н Донев !!!!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеФортис, може би само аз не съм наясно, но ти някаква официална служба имаш ли при Донев? Моля те, отговори положително, защото иначе се чувствам страшно неудобно от ексибиционистичнните ти слаганки!
Съжалявам, че се чувстваш неудобно !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДано да я бъде. Ще й стискаме палци))))) Дори някакво подобие на ракета да е - пак е по-добре от нищо))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСъгласно съм!!! Но нали имаше реклама за ракета за 2017 и в случая ниските цени са в разрез с ракетата ))) Няма да има противеричие ако се уточни че посоката на ракетата е наобратно))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМайната - май сбърка с въртенето, но не е късно пак да върнеш предишното състояние)))) Тежка гемия се оказа "ракетата", още на старта даде фира)))) Незнам как ще я рекламира форти оттука насетне))) Ако до един месец не потръгне - лоша работа)))))
не ми върши работа поскъпване
не правя реклама на нищо
Коментар
Коментар