IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Оно па туканка се едно е трудно....

Ама след около 3 месеца, като станат позорно евтини сичките акции, ще стане трудно - кое по-напред да си купи и Пипбелов и сички ний.
    След 3 месеца? На колко виждаш Софикс тогава, че такива прогнози праскаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Че ко падне, да падне. Стронг бай и толкова.
      За тази акция и за Гагарин никога не ми се свидят парички.
      И мене не ми се свидеха - около Втора година - когато, макар и беден студент един вид, давах по 27-28 кинта за акция...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Браво ПИПБЕЛ нацелваш добрите акции
        Оно па туканка се едно е трудно....

Ама след около 3 месеца, като станат позорно евтини сичките акции, ще стане трудно - кое по-напред да си купи и Пипбелов и сички ний.

Коментар

• Браво ПИПБЕЛ нацелваш добрите акции

Коментар

• Всяка търговия на тази акция под Грозник е заешка.

Коментар

• Че ко падне, да падне. Стронг бай и толкова.
              За тази акция и за Гагарин никога не ми се свидят парички.

Коментар

• Няма да се учудя ако продължи да върви надолу. Сега има причина цената да скача, но след 2 седмици какво точно ще стане е любопитно

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                  Честито на всички акционери 100% увеличение на дивидента си е много добра новина! Все така да продължава
                  Удвоява. Миналата година покрай сборището цената туканка бе осмак, сега - шест и половина.

И после ще ми казвате, че пазарът не бил заешки...

Коментар

• Честито на всички акционери 100% увеличение на дивидента си е много добра новина! Все така да продължава

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Не съм далече от прогнозатаза под 0,45лв. , но наистина бях тръгнал за ОСАто и се отказах заради прогнозата за времето , ИМПЕ наистина ли е било голям морски щорм
                      На следващия сбор ша съ видим ;- за дивидента комси комса доволен, следващия петък в Ямбол да
                      Я не джиткам там - стига ми че ходя по софиските сборища. Канили са ме и в Ямбол и в Казанлък, ама мръзи ме да си дигна туловището чак до там за едно сборище.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        .... но цената остава позорна.
                        Не съм далече от прогнозатаза под 0,45лв. , но наистина бях тръгнал за ОСАто и се отказах заради прогнозата за времето , ИМПЕ наистина ли е било голям морски щорм
                        На следващия сбор ша съ видим ;- за дивидента комси комса доволен, следващия петък в Ямбол да

Коментар

• Казах, я....

Сички питате - "що 38 стинки" - аз казах - "ми примерно".

Софармата не зная - сега ще подремна малко следобедно и ако го изсънувам, ще ти кажа....

Коментар

• Да бе, туй Импа още преди 2 месеца каза 38 стинки
                            Баси образа. Нещо инсайдъров сякаш го дава.
                            Я да взема му следя аз постовете по начестинко

Импе - казвай колко ще е последно при Фармата ?
                            Няма начин да не знаеш там, нали си дупе и гащи с ОД...

Коментар

• Доволно тука. 5.5% дивидент, кой ти дава.
                              А и акцията си е секси както се изразява Импа.
                              Голям простор има за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                мерси колега
                                38 стотинки не е зле, можеше и да е по-кофти
                                Ха-а-а-а-а-ха-ха - Императорът - ного умно !!!!

Императорът - отдавна казал - 38 стинки !!!!

Дивидент за стара акция - един Политик, а преди сплитът дивидентът бе по 4 кинта !!!

Рекорден дивидент, а как се чувства тоя, дето днес се изцвъка на 6.47?

Коментар

X