Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЧе ко падне, да падне. Стронг бай и толкова.
За тази акция и за Гагарин никога не ми се свидят парички.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво ПИПБЕЛ нацелваш добрите акции
Ама след около 3 месеца, като станат позорно евтини сичките акции, ще стане трудно - кое по-напред да си купи и Пипбелов и сички ний.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеЧестито на всички акционери100% увеличение на дивидента си е много добра новина! Все така да продължава
И после ще ми казвате, че пазарът не бил заешки...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе съм далече от прогнозатаза под 0,45лв. , но наистина бях тръгнал за ОСАто и се отказах заради прогнозата за времето , ИМПЕ наистина ли е било голям морски щорм
На следващия сбор ша съ видим;- за дивидента комси комса доволен, следващия петък в Ямбол да
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.... но цената остава позорна.
На следващия сбор ша съ видим;- за дивидента комси комса доволен, следващия петък в Ямбол да
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениемерси колега
38 стотинки не е зле, можеше и да е по-кофти
Императорът - отдавна казал - 38 стинки !!!!
Дивидент за стара акция - един Политик, а преди сплитът дивидентът бе по 4 кинта !!!
Рекорден дивидент, а как се чувства тоя, дето днес се изцвъка на 6.47?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
�
Коментар