Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТука ще пада ли да чакам под 6-цата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнениеИмпе, минаха 50 бр. на 6,666 лв - бройката не е от твоите числа ама по цената познавам, че ти ги взе - направо дяволско числоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеAма ти голям спец се оказа, като калигула месалински! Въпреки йезуитскaта ми представа тази ти опитност разкъртваМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАлхимиков - ключовото е, че след фащането за анусите следва фащане за тимбериците.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКак ми се ще да пъкне туканка (и не само туканка) някой с няколко милиона, сичките да ви изяде, планктони на планктоните такива - дето бягате като заювци... и след 1 година да се фанете за тимбериците със стон "Боже, какво направих...."
Коментар
-
Как ми се ще да пъкне туканка (и не само туканка) някой с няколко милиона, сичките да ви изяде, планктони на планктоните такива - дето бягате като заювци... и след 1 година да се фанете за тимбериците със стон "Боже, какво направих...."Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеАз няма да се учудя на нива около 250 за софикса...а защо не и по-ниски макар че вече не виждам кой ще разпродава. Следващите месеци ще са много тегави за икономиките на европа и сащ а това неизменно ще си окаже влияние и върху борсите.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тони - нали виждаш какво става?
Най-добрата компания на БФБ дава рекорден дивидент и акцията се срива !!! Това човешката олигофрения е нещо безкрайно !!! Тази акция вместо да е вече към 7.50, още малко ще слезе под 6 лева... не знам колко болен, тъп и уплашен трябва да си, за да бягаш занически... или може би за чакали по два лева дивидент ????Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар