If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тая година и аз - дано ги хакнат на една дата и двете ОСА, както обеща чичо О да помисли!
Що само двете? - Сичките: на Софарма, на Трейдингът, на Имотите, на Медика. Да ги турне г-н Донев сичките в могъщите и сексапилни кули - в 10 часът, в 12 часът, в 14 часът и в 16 часът.
Опс - то на Медика вече е определено кога.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Ха такаааа, на импето му било далекооо...
А как ни сбира по кули и паланки у Софето. Тони я кажи като си махалата , тоя хотел "Севтополис " става ли отсядане за уйкенда ,или предложи нещо СПА , не съм ходил по българско от лето-зима 1999то
Да, ама най-голямото част от инвеститорите - в София - а пак никой не иде по сборищата.
В кули - каня - ама не каня в паланки, а в крипти.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
А как ни сбира по кули и паланки у Софето. Тони я кажи като си махалата , тоя хотел "Севтополис " става ли отсядане за уйкенда ,или предложи нещо СПА , не съм ходил по българско от лето-зима 1999то
.
п.с. ЕП извинявай ако съм те обидил с нещо в по-горе казаното
Kakвото и да е ЕП, не то съм аз
Давай 3 имена и ЕГН на лични, не заради нашите 200 - 1000акции, а - заради "месиджъ" до маджо (колкото го има тук: ) да те упълномощъ да ме представляваш, "както намериш за добре" на с-то
ЩЕ се развлека някъде , най добрият спомен от Казънлък ,бе в един нощен бар с едни танцьорки, човече 88год. пееше едно момче , Том Джонс и Енгелберт Хъмпара ги отразяваше неистово , но то и пиенееее и тъй !!! много яко сега му викат
преди писах без да съм гледал отчета
определено дивидента е в горния край на възможностите
това е капиталоемък отрасъл, нужни са инвестиции за подъдржане на нивото - техническо и технологично
просто в такъв бизнес сте инвестирали, не се сърдете....
аз съм в Стара Загора - на 20мин съм, не го знам тоя казанлъшки хотел, сори.
Ако искаш оферта за Стара Загора - колкото искаш.
Кажи за какъв дивидент ще гласуваш - и аз ще пратя
аз със мойте сто хартии мощно ще наклоня везните за 40стинки - ако ме пита някой де!
С останалата печалба разрешавам да се закупи некоя фабрика за хидравлични котлони в Македония.
п.с. ЕП извинявай ако съм те обидил с нещо в по-горе казаното
Коментар