IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
    От номинал до нонимнал няма да ти разправям каква разлика има, зависи за кое дружество говорим, елементарник, не се излагай повече, ако искаш сделка на номинал - обади на лични, ще ти спасим всичкото мцх
    Аз както казах не продавам в момента. Но и не купувам имам си достатъчно и то от доста време.

Номинала на МСХ е 1 лев. Не виждам каква разлика може да има от 1 лев до 1 лев. Давай сложи една оферта 1 000 000 на 1 лев. И ще видиш дали ще купиш или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Т.е. за теб добра цена на покупка е на номинал - ако всички мислят като теб, нормалната им стратегия е да разпродават всичко до номинал и там вече да купуват. Защо мислиш че ако ти искаш да купуваш не по-високо от номинал, някой друг трябва да купува на 7 лева или на 10 лева.
      От номинал до нонимнал няма да ти разправям каква разлика има, зависи за кое дружество говорим, елементарник, не се излагай повече, ако искаш сделка на номинал - обади на лични, ще ти спасим всичкото мцх
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Дървените философи като теб продаващи всичко над номинал - следователно - ще ви излекуваме на номинал, нещастници
        Ne e preporyka
        Т.е. за теб добра цена на покупка е на номинал - ако всички мислят като теб, нормалната им стратегия е да разпродават всичко до номинал и там вече да купуват. Защо мислиш че ако ти искаш да купуваш не по-високо от номинал, някой друг трябва да купува на 7 лева или на 10 лева.

Коментар

Демек всичко над номинал за теб е скъпо - е може и някой друг да мисли така
          Дървените философи като теб продаващи всичко над номинал - следователно - ще ви излекуваме на номинал, нещастници
          Ne e preporyka

Коментар

A, не, напротив, не само не съм изнервен, но ви се и радвам, бушмени такива. Чакам те на номинал, като съм казал и долу, дори с отворени обятия - само това е лечението за вас
            Не е препоръка
            Демек всичко над номинал за теб е скъпо - е може и някой друг да мисли така

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Поредното доказателство на тезата на Айнщайн, че има две безкрайни неща - Вселената и човешката олигофрения... ама за Вселената не е сигурно.

Тая акция трябваше да гравитира около Грозникът вече, като се има предвид, че наближава и сборището, на което почти сигурно ще бъде гласуван рекорден дивидент.
              Импе,не мисля ,че продавачите го правят от глупост,а просто от недостатъчен финансов ресурс,демек-ограничено количество ПАРИ.Аз също го правя тоя номер.Излизам от някоя стабилна позиция,купувам от друга,от която очаквам по-бърза капиталова печалба и после пак се връщам към стабилната.Е,плановете и предвижданията ми не винаги се увенчават с успех,ама к"во да правиш-пуста човешка алчност!!!

Коментар

Нещо изнервен изглеждаш Ей го пазар, като смяташ че е евтино сега - купувай. Като смяташ че не е, няма за какво да приказваш на другите какви са смотани че продават - защото очевидно и за тях и за теб не е евтино щом те продават а ти не купуваш
                A, не, напротив, не само не съм изнервен, но ви се и радвам, бушмени такива. Чакам те на номинал, като съм казал и долу, дори с отворени обятия - само това е лечението за вас
                Не е препоръка

Коментар

спокойно, твоите ще ти ги купим по номинал, за да се радваш още повече
                  Нещо изнервен изглеждаш Ей го пазар, като смяташ че е евтино сега - купувай. Като смяташ че не е, няма за какво да приказваш на другите какви са смотани че продават - защото очевидно и за тях и за теб не е евтино щом те продават а ти не купуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Хесовците нарича Импето грозници.
                    Ма що..и аз не знам кво има предвид.
                    Нищо подобно.Импето си има "прякор" за всяка банкнота:2лв.-Разбойника,10лв.-Грозника-другите съм ги забравил,нека Импето ги припомни.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Всъщност, грозникът е Петър Берон
                      Ликът му краси банкнотата от 10 лева и точно нея има предвид стария Император.

Коментар

Ми то като гледам някой вече дигат гълъбите пък нещо не си тръгнал да им купуваш акциите скъпо

Иначе аз ще почакам да видя дивидента и след това ще решавам
                        спокойно, твоите ще ти ги купим по номинал, за да се радваш още повече

Коментар

ако не те кефи - вдигай гълъбите от позицията, и не ни облъчвай с празни философии. Има кой да ви изкупи, пък ако ще и на номинал, ))) жалки спекулантчета...
                          Ми то като гледам някой вече дигат гълъбите пък нещо не си тръгнал да им купуваш акциите скъпо

Иначе аз ще почакам да видя дивидента и след това ще решавам

Коментар

Пазарът ни е е на купувачи - никой не е навит да плаща много и в същото време винаги има навити да продават. Съвсем нормално цените са предимно надолу.

А и кой знае какво ще се реши на общото събрание - ето и Софарма уж коректни, пък баси кофти изненадата спретнаха. Ако човек при тях е очаквал че за следващите три години ще си получава по 5% дивидент при запаване на настоящето П/Е сега изведнъж се оказа че то не било 5% а било 2% - и нормално всички които са влизали заради очаквания дивидент излизат.

Тук при МСХ риска е същия влиза някой защото очаква някаква реалистична дивидентна доходност, която да му оправдае заемането на рискова позиция, но ако не я получи и просто ще излезе.
                            ако не те кефи - вдигай гълъбите от позицията, и не ни облъчвай с празни философии. Има кой да ви изкупи, пък ако ще и на номинал, ))) жалки спекулантчета...
                            не е препоръка

Коментар

• Аха, ами значи добре го оценява, ама не храня големи надежди да видим МСН скоро на такива нива, колкото и да ми се иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                                Импе, абе така и не съм ти хванал всички изкази Я кажи какво трябва да се разбира под грозника, за да преценя дали правилно оценяваш любовното послание

Коментар

Working...
                                X