IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мерси колега
    38 стотинки не е зле, можеше и да е по-кофти
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      М+С хидравлик АД-Казанлък представи уведомление за паричен дивидент.
      Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 01-06-2012 г. в Казанлък 6100 . На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 5206284.00 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.
      Не е колкото ми се искаше но все пак бива

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        някои знае ли новини от събранието
        колко ще е дивидента
        М+С хидравлик АД-Казанлък представи уведомление за паричен дивидент.
        Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 01-06-2012 г. в Казанлък 6100 . На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 5206284.00 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.

Коментар

• някои знае ли новини от събранието
          колко ще е дивидента
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Айде успех днес на ОСА-то и големи дивиденти ви желая, пък дано след 14дни видим по-хубави цени за покупки - около и под 5лв та да се замисля и аз!

Коментар

• На 1 юни е събранието, ако не се лъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Споко Импе.Здрава храна и крепки нерви трябват. Кога е ОСА-то тука?
                Някъде началото на юни.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Тука вярно някакъв сръпски заешки суяк едва ли не си подари акциите - пред сборище и пред почти сигурно рекорден дивидент....

Прав е бил Айнщайн, прав е би-и-ил....
                  Споко Импе.Здрава храна и крепки нерви трябват. Кога е ОСА-то тука?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Тука вярно някакъв сръпски заешки суяк едва ли не си подари акциите - пред сборище и пред почти сигурно рекорден дивидент....

Прав е бил Айнщайн, прав е би-и-ил....

Коментар

• А дали ще пада туканка още или няма да пада още - мене всъщност ми е през самолетът - според Айфоскът средната цена, на която съм купувал туканка е 56 СТИНКИ (2002 преди сплитът) Така че давайте, смъкнете акцийката на един Пънкар или дори Разбойник след сборището на Любовното послание - ще си шитна половината Жабоци около тяхното сборище и яко ще се назобя туканка.

Давайте, сривайте отсега.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                        Нищо подобно.Импето си има "прякор" за всяка банкнота:2лв.-Разбойника,10лв.-Грозника-другите съм ги забравил,нека Импето ги припомни.
                        Разбойникът, Пънкарят, Грозникът, Политикът, Некадърникът и Ревлюто.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          А бре байно ли Петреску, а бре пиле румънеску... Що си мислиш, че разбираш какво ти казвам и и съдиш за моето мислене по своето собствено - елементарен си кати манипулатор, затова те нарекох елементарник , бих казал и селски тарикат, но засега не го казвам, оставям те да плуваш... както си знаеш
                          Ама наследнико на Лойола, аз ти казвам че ти ме убеди че не си заслужава да се купува над номинал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Още бая има да пада, така като гледам май доста хора мислят като теб и не са готови да купуват над номинал. И аз вече реших така да правя, убеди ме че си прав И не мога да разбера тези оферти над номинал още как стоят, но то има време, тя истината малко по-малко достига до всички. Все пак звучиш толкова убедително.
                            "А бре байно ли Петреску, а бре пиле румънеску"... Що си мислиш, че разбираш какво ти казвам и съдиш за моето мислене по своето собствено - елементарен си като манипулатор, затова те нарекох елементарник , бих казал и селски тарикат, но засега не го казвам, оставям те да плуваш... както си знаеш
                            Last edited by iezuita; 18.05.2012, 12:23.
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                              много си елементарен чадо. Намери нещо за 1 мил, пък не се кахъри излишно
                              Още бая има да пада, така като гледам май доста хора мислят като теб и не са готови да купуват над номинал. И аз вече реших така да правя, убеди ме че си прав И не мога да разбера тези оферти над номинал още как стоят, но то има време, тя истината малко по-малко достига до всички. Все пак звучиш толкова убедително.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Аз както казах не продавам в момента. Но и не купувам имам си достатъчно и то от доста време.

Номинала на МСХ е 1 лев. Не виждам каква разлика може да има от 1 лев до 1 лев. Давай сложи една оферта 1 000 000 на 1 лев. И ще видиш дали ще купиш или не.
                                много си елементарен чадо. Намери нещо за 1 мил, пък не се кахъри излишно
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X