If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
М+С хидравлик АД-Казанлък представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 01-06-2012 г. в Казанлък 6100 . На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 5206284.00 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.
някои знае ли новини от събранието
колко ще е дивидента
М+С хидравлик АД-Казанлък представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 01-06-2012 г. в Казанлък 6100 . На ОСА е гласуван дивидент за 2011 г. в общ размер на 5206284.00 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.
А дали ще пада туканка още или няма да пада още - мене всъщност ми е през самолетът - според Айфоскът средната цена, на която съм купувал туканка е 56 СТИНКИ (2002 преди сплитът) Така че давайте, смъкнете акцийката на един Пънкар или дори Разбойник след сборището на Любовното послание - ще си шитна половината Жабоци около тяхното сборище и яко ще се назобя туканка.
Давайте, сривайте отсега.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
А бре байно ли Петреску, а бре пиле румънеску... Що си мислиш, че разбираш какво ти казвам и и съдиш за моето мислене по своето собствено - елементарен си кати манипулатор, затова те нарекох елементарник , бих казал и селски тарикат, но засега не го казвам, оставям те да плуваш... както си знаеш
Ама наследнико на Лойола, аз ти казвам че ти ме убеди че не си заслужава да се купува над номинал.
Още бая има да пада, така като гледам май доста хора мислят като теб и не са готови да купуват над номинал. И аз вече реших така да правя, убеди ме че си прав И не мога да разбера тези оферти над номинал още как стоят, но то има време, тя истината малко по-малко достига до всички. Все пак звучиш толкова убедително.
"А бре байно ли Петреску, а бре пиле румънеску"... Що си мислиш, че разбираш какво ти казвам и съдиш за моето мислене по своето собствено - елементарен си като манипулатор, затова те нарекох елементарник , бих казал и селски тарикат, но засега не го казвам, оставям те да плуваш... както си знаеш
много си елементарен чадо. Намери нещо за 1 мил, пък не се кахъри излишно
Още бая има да пада, така като гледам май доста хора мислят като теб и не са готови да купуват над номинал. И аз вече реших така да правя, убеди ме че си прав И не мога да разбера тези оферти над номинал още как стоят, но то има време, тя истината малко по-малко достига до всички. Все пак звучиш толкова убедително.
Аз както казах не продавам в момента. Но и не купувам имам си достатъчно и то от доста време.
Номинала на МСХ е 1 лев. Не виждам каква разлика може да има от 1 лев до 1 лев. Давай сложи една оферта 1 000 000 на 1 лев. И ще видиш дали ще купиш или не.
много си елементарен чадо. Намери нещо за 1 мил, пък не се кахъри излишно
Коментар