IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    няма дивидент!
    Как бре, нали уж 40 ст'инки ще дават?!

Коментар

• няма дивидент!

Коментар

• айде на 10.05. в Казанлък!

Коментар

• В моментът се подхилквам сардонически.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Излезе сосен обаче.
            Да, да, супер е !
            (Пък нека Геко си седи в избушеняците без дивидент и с нискотo п/б ... )

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
              Имам предвид - да спихваме откъм дивидент, Императоре. Май няма да е "сосен" като миналогодишния
              Не е препоръка
              Излезе сосен обаче.

Коментар

• Е-е-е-е - аферим.

Коментар

• "М+С хидравлик" купи завод в Сърбия

Коментар

• Браво! Аз съм доволен - ама пак ако има възможност ще ида на ОСА

Коментар

• Сигурно повечето колеги са запразнили та затова я няма пусната тази новина тук: Честито на позналите 0,40 ст.

На свое заседание, проведено на 29 април 2013 г., Съветът на директорите на М+С Хидравлик АД реши да предложи на предстоящото общо събрание на акционерите да се разпредели от чистата печалба за 2012 г. сума в размер на 5 206 284 (пет милиона двеста и шест хиляди двеста осемдесет и четири) лева за изплащане на дивиденти, а остатъкът от печалбата да се отнесе към резерви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
                        Няма как да получите прогноза от мен, нали?
                        Но ето малко статистика: 20 917 714 лв. е сумата на брутния дивидент за 15години.
                        шегувам се, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Що да се спихваме.
                          Иначе аз рекох - на база на миналогодишните резултати, между 25 и 30 стинки - нормален дивидент.
                          Имам предвид - да спихваме откъм дивидент, Императоре. Май няма да е "сосен" като миналогодишния
                          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                            Императоре, ще се спихваме ли ?
                            Що да се спихваме.
                            Иначе аз рекох - на база на миналогодишните резултати, между 25 и 30 стинки - нормален дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Други прогнози за дивидент?
                              г-н Митанкин Вашата прогноза?
                              Няма как да получите прогноза от мен, нали?
                              Но ето малко статистика: 20 917 714 лв. е сумата на брутния дивидент за 15години.

Коментар

• Други прогнози за дивидент?
                                г-н Митанкин Вашата прогноза?

Коментар

Working...
                                X