If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички имаме очаквания, че цените ще падат, но дали това ще стане факт е въпроса
Аз излезнах частично с надеждата да понапълня пак на по-ниски цени. За мен си постъпих правилно. Прогнозите за следващите месеци въпреки, че са по-добри от преди кризата не са определено положетелни и имам основания да считам, че цената има накъде да отстъпва надолу. Ако и през юли и август има драстично отклонение спрямо миналогодишните прогнози най-вероятно ще изчакам още няколко месеца преди да почна да пазарувам наново
Като ще се правите на мъже, поне кеширайте без много да се обяснявате. Ще се чакаме на дъното и ще си гледаме "сеир"
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Всички имаме очаквания, че цените ще падат, но дали това ще стане факт е въпроса
Аз излезнах частично с надеждата да понапълня пак на по-ниски цени. За мен си постъпих правилно. Прогнозите за следващите месеци въпреки, че са по-добри от преди кризата не са определено положетелни и имам основания да считам, че цената има накъде да отстъпва надолу. Ако и през юли и август има драстично отклонение спрямо миналогодишните прогнози най-вероятно ще изчакам още няколко месеца преди да почна да пазарувам наново
че ще има пукнатини е ясно...колко големи ще са те обаче
Тази компанийка е златна мина. Разбира се, с цел да ни отвлекат от златната инвестиция, стадото вади от 9 дерета вода и ни навира в очите супер коментирани теми за неликвидни шитове, като гагарин и сие. Но ние, хакционерите тук, не се подвеждаме от провокациите и гледаме основната цел - златната мина. Стискаме кеша за най-доброто и чакаме, ако може да падне като круша, за да се ушием и с последната стинка водени от лакомия за голд
А гагарин и сие временни явления, слаботъргуеми шитове и всякакви там суперхибридни категории и временни екзотики, да си ги купуват тюфлеците, които много им разбират Всякакви екзотични дружества, като Кмм, Вплод, Розахим, Хидпн и т.н. бяха станали актуални на върха на балона, а сега за нищо не стават. Дори Хидпн водеше в някакви класации, беше станало към 300 лв, сега 10 .... Цъка им часовника и новите неликвидни звезди, ами да видим, колко отчета ще са нужни, за да стане ясно... Нека гледаме, кои са машините за кеш, а таблиците да ги оставим на куроператора
Не е препоръка.
Интересни следващи няколко месеца предстоят тука. За юни 2012 се очаква да има спад от близо 2 млн. в продажбите спрямо същият месец година по рано. Това е спад от над 20%
Очертава се и това да е най-слабият месец от началото на годината. Не ми се иска да съм черноглед, но нещата тука може да забуксуват, а това стане ли едва ли би имало нещо, което да задържи цената близо до настоящите нива.
Що бе, какъв е проблема ? Всеки спад е и възможност.
Фундамента и мениджмънта са бетон.
То нека се намерят тъпанари ( а винаги ги има ) да продават на 5.50 пък с кеф ще им дам парички. И ич да нямам кеш по това време винаги ще кеширам нещо по-малостойностно.
ПС Тука единственото дето не ми харесва е обратното. За къв им е ?
Не може да се възползва човек от волатилността.
Интересни следващи няколко месеца предстоят тука. За юни 2012 се очаква да има спад от близо 2 млн. в продажбите спрямо същият месец година по рано. Това е спад от над 20%
Очертава се и това да е най-слабият месец от началото на годината. Не ми се иска да съм черноглед, но нещата тука може да забуксуват, а това стане ли едва ли би имало нещо, което да задържи цената близо до настоящите нива.
Коментар