...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
[quote="12345"]Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от 12345Стана ясно, че до днес за децата на Георги Абаджиев са се събрали 400 лева.
Продължавайте - наистина е важно за двете момчета.
Eй, страхотен си - наистина ме е срам да слушам такива като теб.
За справка - Никой от Асоциацията не получава заплати от организацията. И кои са тези Господа.
Напротив постоянно се подпомага организацията.
Второ колегите - ДВИ - членове на асоциацията даряват суми от личните си пари.
Асоциацията е организация с нестопанска цел - събира годишно към 2000 лева членски внос, който отива за обучения, общо събрание, поддържане на сайта и т.н.
Вземи се засрами и не плюй срещу кампанията. И се запознай с обстоятелствата. Сега разбирам как всеки говори врели некипели и хората мислят, че това е истината.
Зная какво е асоциацията, но зная и какви заплати получват членовете на тази асоциация!
Всеки от тях може да се бръкне и е срамота, че досега има събрани само 400 лв.!
Доколкото разбрах ти си колега на господина и познаваш момчетата! Нима от самото предприятие не събрахте пари? Дружеството има и главни акционери (не съм се интересувал кои) които също могат да се бръкнат...Аз се чудя как не ги е срам господа директорите да откриват сметка, а да не внесат някаква по дебела сума вътре. Естествено е да имам въпроси, но и ме е яд че досега този въпрос не е решен.
400 лв. е смешно и жалко.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от 12345Стана ясно, че до днес за децата на Георги Абаджиев са се събрали 400 лева.
Продължавайте - наистина е важно за двете момчета.
За справка - Никой от Асоциацията не получава заплати от организацията. И кои са тези Господа.
Напротив постоянно се подпомага организацията.
Второ колегите - ДВИ - членове на асоциацията даряват суми от личните си пари.
Асоциацията е организация с нестопанска цел - събира годишно към 2000 лева членски внос, който отива за обучения, общо събрание, поддържане на сайта и т.н.
Вземи се засрами и не плюй срещу кампанията. И се запознай с обстоятелствата. Сега разбирам как всеки говори врели некипели и хората мислят, че това е истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 12345Стана ясно, че до днес за децата на Георги Абаджиев са се събрали 400 лева.
Продължавайте - наистина е важно за двете момчета.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от NikolaУЖАС!Лека му пръст на човека! Можете ли да дадете сметката, когато я разберете искам да дам нещо на горките дечица!
Да видях, но после написа и нещо друго, за което аз му отговорих.
Все едно - няма място за заяждане.
Просто помогнете.
Нека бъдем живи и здрави и изкарваме парички да помагаме на хората, които имат нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola123456, не си ме разбрал, повярвай ми.
Още веднъж извинявай, че ми минаха лоши мисли
Бъди здрав
Коментар
-
Anton Chigurh
123456, не си ме разбрал, повярвай ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Никола има предвид банковия превод да стане навреме според мен
Зависи в коя банка ти е сметката и дали не е в чужбина
Коментар
-
Bobi75
Никола има предвид банковия превод да стане навреме според мен
Зависи в коя банка ти е сметката и дали не е в чужбина
Коментар
-
Ако някой от дарителите желае, ще получи акт за дарение.
Той ще бъде осигурен от настойника на децата чрез Николай Обретенов от МСН.
ЗОДФЛ:
Чл. 28. (1) Данъчното облекчение по чл. 22, ал. 1, т. 4 и по чл. 25, ал. 2 се ползва, при условие че:
1. дарението е в полза на:
е) подпомагане на социално слаби, хора с увреждания, деца с увреждания или без родители;
Коментар
Коментар