IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е той годишният отчет е доста далече още... Очакваме отчета за Q4 към края на Януари. Дано да пораздвижи позицията.
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Interesno koga li shte ima razdvijvane po tazi poziciq?Ve4e 2 meseca zastoi, no dali 6te e taka sled godi6niq ot4et

Коментар

• Колеги, напомням Ви, че утре е последния ден за набиране на средства в помощ на момчетата. Ако някой все още се колебае, сега му е времето.
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Хубаво е когато има хора, които са съпричастни към нещастието на другите - за децата на Г. Абаджиев сумата нарастна на 2140 лева в осмия ден от кампанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lihvarov
            Hvashta si nqkolko otnositelno chitavi pozicii i si gi vdiga SAM ravnomerno za da si dokara dobra dohodnost, no idva onzi moment v koito shte trqbva da si gi kupuva sam ot sebe si
            Нормално е да купува по много, той купува за 4-5 фонда.
            Не виждам защо това те учудва. Иначе къде да си дянат парите фондовете?

Коментар

• Hvashta si nqkolko otnositelno chitavi pozicii i si gi vdiga SAM ravnomerno za da si dokara dobra dohodnost, no idva onzi moment v koito shte trqbva da si gi kupuva sam ot sebe si

Коментар

• Боби, дано наистина е добър този Апостол :-) Гледам го от известно време пълни яко и ДЕКОТ, а аз и там тая надежди :-)

Коментар

• P.S. Тази забележителна доходност на Доверие пенсионно осигуряване през първите години се дължи на Апостол (ИП 201). Много е добър

Коментар

• Главно ТБАЙ. Той Апостол последния месец пълни яко първо ORGH, а сега гледам и МСХ

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                      Такава лакомия за MCH-ки отдавна не бях виждал !
                      TBI, Капман.... лапат всичко що се появи !
                      Няма да се очудя, ако изкочи някоя страхотна новина.
                      Новината отдавна е изкочила, ама кой да я види толкова време вече!

Коментар

• Такава лакомия за MCH-ки отдавна не бях виждал !
                        TBI, Капман.... лапат всичко що се появи !
                        Няма да се очудя, ако изкочи някоя страхотна новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Само чета
                          Ами есемесчето за Българската коледа, с което даваш левче за болните дечица, но отделно 20 стотинки отиват за държавата. Щото даренията са необлагаеми, нали?...
                          Затова по-добре да пратя 100 лева за тези сирачета.
                          Тази наглост я няма дори в някой бантустан в Африка. Биха оставили хлапетата да измрат от глад ако можеше срещу това да откраднат още по 10 лв.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Не е ли по-добре самото дружество нещо да им отпусне и то не еднократно, а като постоянно подпомагане?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• да ви кажа, мислех си, че сумата, която бях решил да преведа е много малка, но като гледам колко са събрани, явно няма много на опашката

Коментар

• До сега са събрани 960 лева в дарителската кампания за децата на Георги Абаджиев - ДВИ на М+С Хидравлик.

Коментар

Working...
                                X