Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТо беше ясно че бягаш - постоянно хвалеше акцията...
На 5.98 пак ще си зема.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз избягах туканка.... отчасти (засрамено човеченце).
Заразихте ме с планктонаджийска болест, заювци такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами да мисля че при Софикс 290 , цената е висока тук. Иначе като показатели и коефициенти - няма спор че изглежда хубава хартия!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОбикновени Жабоци имам твърде малко.
И заювците са за псуване, но това няма нищо общо - колкото по-малко се качва Любовното послание напук на рекордният дивидент, толкова повече ще падне после. Ти ли искаше да пазаруваш под шестак? Е да, ама и други искат. Сам аз се колебая дали да не изляза отчасти на тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКога виеше по заювците и им таковаше мамата, кога се обърна на заяк. Божеее, Боже, как можа да измислиш тази криза с тези императорски изгъзици...
Просто вече ми се губи доверието към БФБ. Не и докато не се променят драстически някои неща - напримерно управлението на държавата.Защото сега сме управлявани от некадърници и престъпници, а това неминуемо се отразява на бизнесът и на финансовите пазари.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОбикновени Жабоци имам твърде малко.
И заювците са за псуване, но това няма нищо общо - колкото по-малко се качва Любовното послание напук на рекордният дивидент, толкова повече ще падне после. Ти ли искаше да пазаруваш под шестак? Е да, ама и други искат. Сам аз се колебая дали да не изляза отчасти на тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеоооо и тя продава! абе ти да не би да събираш пари за море, щото обикновенния Софком нема да ти пусне и да кешираш порфейла за почивката?
п.с. Преди два дена псуваше верно зайовците дето продават МЦХ с дивидент!?!?
Успех - странни инвестиционни решения!
И заювците са за псуване, но това няма нищо общо - колкото по-малко се качва Любовното послание напук на рекордният дивидент, толкова повече ще падне после. Ти ли искаше да пазаруваш под шестак? Е да, ама и други искат. Сам аз се колебая дали да не изляза отчасти на тези нива.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДе пък съм казал, че купува?
п.с. Преди два дена псуваше верно зайовците дето продават МЦХ с дивидент!?!?
Успех - странни инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтранно - казваш че всичко ще пада, говориш за Софикс под 250лв, а в същото време полвинката ти(предполагам) купува на тези нива М+СМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСделката не е моя, а на Нушенце - за още едно дяволче трябва да внимавате сега...Last edited by tony1975; 11.06.2012, 22:26.
Коментар
Коментар