Очертава се като ИХЛБЛ и ЦЦБ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко поне този път Огнян Донев и другите институционални тук не подкрепят цената около емисионната, позицията и този, така прехвален коректен мажоритар, стават пълен фарс!
Как може да предлагаш на инвеститорите да записват акции по 1,48 , щом основните акционери не са готови да купуват на пазара дори под тази цена???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПравят увеличение при 1,48.
Как може да предлагаш на инвеститорите да записват акции по 1,48 , щом основните акционери не са готови да купуват на пазара дори под тази цена???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е , че Донев се ползваше с доверие в инвестиционната общност и сега дано е кратко излизане от правият път ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЛошото е , че Донев се ползваше с доверие в инвестиционната общност и сега дано е кратко излизане от правият път ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеАко ще и самолета да се вдигне - все тая )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
Коментар
-
[QUOTE=Han Krum;1059178939]Ти вече ми се очертаваш като
Забрави когато лъжеше бабите от Старозагорско за да им вземеше боновите книжки от Доверие и Петролхолдинг на безценица преди седем ,осем години , под протекцията на местният мафиот.... Забрави ли злобата че КАО не се движи добре а Монбат се качва преди години и целият форум те игнорира ,А сега присъди издава кой какъв е.... Никовете са различни но хората на борсата са едни засега и за съжаление ...Забрави ли че Доверие и Синергон се продаваше на 1,6 лв,70 ст през септемри, колкото и сега и колкото преди десет годиниLast edited by Beti; 26.11.2011, 14:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОткак влезна в комбина с Любо Пъпката и стана шеф на БРИБ ли , КРИК ли беше ,телфер ли и усвой всички ганстерски номера за кратко време а и стана много близък с господин премиера ....Разпродадох част от пакета с малки загуби защото покривах покупки на ДАХ ,но не съжалявам ....
Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа такива като Мунчо и тебе съм карък за себе си и моето семейство не съм ...
И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.
тука говорим за борсата. А табаци аз не съм купувал, не пуша , за други незнам.
Коментар
Коментар