IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очертава се като ИХЛБЛ и ЦЦБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ако поне този път Огнян Донев и другите институционални тук не подкрепят цената около емисионната, позицията и този, така прехвален коректен мажоритар, стават пълен фарс!

Как може да предлагаш на инвеститорите да записват акции по 1,48 , щом основните акционери не са готови да купуват на пазара дори под тази цена???
      Толкова си прав,че се чудя дали аз да не я подкрепя тая позиция и да сложа една оферта над последнта само с една хиляна разлика за 20 000 бройки.Като не ще "другаря" Донев да ни подкрепи,ние да го подкрепим поне.

Коментар

• Тук нещо, като при IHLBL ми се вижда да се очертава.

Коментар

• Засега няма подкрепа-да видим. Нямам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Правят увеличение при 1,48.
            Ако поне този път Огнян Донев и другите институционални тук не подкрепят цената около емисионната, позицията и този, така прехвален коректен мажоритар, стават пълен фарс!

Как може да предлагаш на инвеститорите да записват акции по 1,48 , щом основните акционери не са готови да купуват на пазара дори под тази цена???

Коментар

• Правят увеличение при 1,48.

Коментар

• Интересно какво голямо предлагане има на тези цени.

Коментар

• Донев се мутризира

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Лошото е , че Донев се ползваше с доверие в инвестиционната общност и сега дано е кратко излизане от правият път ...
                    Май доста излязохме от правият път.И Донев и Доневица не могат ни помогна тук.(Не е препоръка за търговия с тия или други акции на "БФБ"-то.)

Коментар

Лошото е , че Донев се ползваше с доверие в инвестиционната общност и сега дано е кратко излизане от правият път ...
                      Уважение - всекиму, вересия - никому!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                        Ако ще и самолета да се вдигне - все тая )))

Коментар

...
                          Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
                          Ако ще и самолета да се вдигне - все тая )))

Коментар

• [QUOTE=Han Krum;1059178939]Ти вече ми се очертаваш като

Забрави когато лъжеше бабите от Старозагорско за да им вземеше боновите книжки от Доверие и Петролхолдинг на безценица преди седем ,осем години , под протекцията на местният мафиот.... Забрави ли злобата че КАО не се движи добре а Монбат се качва преди години и целият форум те игнорира ,А сега присъди издава кой какъв е.... Никовете са различни но хората на борсата са едни засега и за съжаление ...Забрави ли че Доверие и Синергон се продаваше на 1,6 лв,70 ст през септемри, колкото и сега и колкото преди десет години
                            Last edited by Beti; 26.11.2011, 14:49.

Коментар

Откак влезна в комбина с Любо Пъпката и стана шеф на БРИБ ли , КРИК ли беше ,телфер ли и усвой всички ганстерски номера за кратко време а и стана много близък с господин премиера ....Разпродадох част от пакета с малки загуби защото покривах покупки на ДАХ ,но не съжалявам ....
                              Смятам че ще се вдиге все пак акцията новогодишно...
                              Ти вече ми се очертаваш като най-големия.............ЖМЕЛ.....

Коментар

За такива като Мунчо и тебе съм карък за себе си и моето семейство не съм ...
                                И аз плаках когато влязохте в Табаците но сега всичко се връща.....стократно.
                                Айде пак започна със семейството май много турски сериали гледаш
                                тука говорим за борсата. А табаци аз не съм купувал, не пуша , за други незнам.

Коментар

Working...
                                X