IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Дай процентите ? щото в мното от дето казваш не е ясно за мен какъв в процента за холдинга
    А и така , като гледам няма нищо сериозно като бизнес
    нищо сериозно?
    г-н Геко в момента здравеопазването е единствения бизнес който върви
    хората имат болница, един от най-големите здравни фондове, служба за трудова медицина, и МЕДИКА - за нея питай Импето. Процентите като цъкнеш на сайта им ще ги видиш.
    8лв счет.ст-ст знам че такива работи гледаш

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ами има ги на сайта - нямам акции и не съм се ровил на дълбоко
      медика
      мосю Бриколаж
      Болница Доверие
      Медико 21
      Марицатекс
      и много други
      Дай процентите ? щото в мното от дето казваш не е ясно за мен какъв в процента за холдинга
      А и така , като гледам няма нищо сериозно като бизнес
      There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        Пловдив 2
        Скопие
        Ниш
        Белград !!!

Ще се сетя и за още......, ако въобще някой чете "първи стъпки"
        а да за магазините Бриколаж да, съгласих се!
        ама 1трим са на загуба, а имат падеж от 17млн., е верно че не на кой да е

Коментар

какви нови обекти?
          Пловдив 2
          Скопие
          Ниш
          Белград !!!

Ще се сетя и за още......, ако въобще някой чете "първи стъпки"
          Last edited by първи стъпки; 18.05.2012, 01:03.

Коментар

Можеш ли да кажеш кои са основните активи на тоя холдинг? Щото аз с тези подхолдинги нищо не разбирам какво притежава.

Според мен интересът тук е да се придобие нещо, заради името най-вече и баланса дето, за мен лично не е ясен, с цел според мен да се надуе Софармата, за да изглежда по-голяма и надута - позната практика
            Извинявайте че се намесвам, но всe пак да отговоря: основния актив е Mr. Bricolage.
            За мен лично е обратното - Софарма се /ще в бъдеще/ се надува чрез Mr. Bricolage.
            Нямам тук /за мое съжаление/ и имам фармите!

Коментар

Можеш ли да кажеш кои са основните активи на тоя холдинг? Щото аз с тези подхолдинги нищо не разбирам какво притежава.

Според мен интересът тук е да се придобие нещо, заради името най-вече и баланса дето, за мен лично не е ясен, с цел според мен да се надуе Софармата, за да изглежда по-голяма и надута - позната практика
              ами има ги на сайта - нямам акции и не съм се ровил на дълбоко
              медика
              мосю Бриколаж
              Болница Доверие
              Медико 21
              Марицатекс
              и много други

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                Аз лично го виждам доста оптимистично и доста ме е яд, че не успях да купя на 1.05 /където имах ордер купува/ преди месец горе-долу. Че беше подкрепяна тази акция - беше, но аз виждам потенциал в нея при сегашните нива!

П.П - доколкото знам нямат просрочени задължения към доставчици, а на всичкото отгоре май са открили нови 4-5 обекта, това О.Д. според мен не би го направил без обосновка!
                какви нови обекти?

Коментар

Здравейте,
                  я да поизтупам темата за един позабравен холдинг.
                  Как виждате бъдещето тук?
                  точки за размисъл:
                  1. Радосвет Радев май поизлезе от инвестицията
                  2. Чичо Оги продължава да купува(дори 1трим лично 7000бр)
                  3. Холдинга дължи 17млн. с падеж края на годината на СФАРМ
                  4. 46% от капитала е на акционери притежаващи 1-100 акции(демек бонови книжки) или с други думи едно увеличение ще помогне на СФАРМ да придобие 51% иначе нема начин просто

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Здравейте,
                    точки за размисъл:
                    4. 46% от капитала е на акционери притежаващи 1-100 акции(демек бонови книжки) или с други думи едно увеличение ще помогне на СФАРМ да придобие 51% иначе нема начин просто
                    Аз лично го виждам доста оптимистично и доста ме е яд, че не успях да купя на 1.05 /където имах ордер купува/ преди месец горе-долу. Че беше подкрепяна тази акция - беше, но аз виждам потенциал в нея при сегашните нива!

П.П - доколкото знам нямат просрочени задължения към доставчици, а на всичкото отгоре май са открили нови 4-5 обекта, това О.Д. според мен не би го направил без обосновка!
                    Last edited by първи стъпки; 18.05.2012, 00:47.

Коментар

• Здравейте,
                      точки за размисъл:

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Г-н Донев сега с новите си грижи по скандала с дъмпинга в чужбина, май съвсем ще я зареже тая акция. Уж кани инвеститорите да му записват увеличение на 1,48 , а дори самия той не вярва в нея и цената и вече се смъкна към 1,20.

А беше време когато го брояхме за един от най-свестните мажоритари на БФБ
                        Мисля че този път увеличението ще стане 1,45 - 1,50 ще е цената за подкрепа.....
                        Съдейки по маркета в близките дни нямаше големи продавачи а бройките над 1000 се изтеглиха....

Коментар

• За нула време се омаза в л-на .

Коментар

• Г-н Донев сега с новите си грижи по скандала с дъмпинга в чужбина, май съвсем ще я зареже тая акция. Уж кани инвеститорите да му записват увеличение на 1,48 , а дори самия той не вярва в нея и цената и вече се смъкна към 1,20.

А беше време когато го брояхме за един от най-свестните мажоритари на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                              Толкова си прав,че се чудя дали аз да не я подкрепя тая позиция и да сложа една оферта над последнта само с една хиляна разлика за 20 000 бройки.Като не ще "другаря" Донев да ни подкрепи,ние да го подкрепим поне.
                              Ами пробвай да подкрепиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Очертава се като ИХЛБЛ и ЦЦБ
                                На цени колкото Синергон, бих си купил тук с цел диверсификация

Иначе, мерси

Коментар

Working...
                                X