IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Май мина пакета на продавача.....
    На НГ 1,5 минимум иначе не излизат сметките на мажоритара.....
    Не е препоръка.....
    Тази компания рядко я гледам....Сега обаче видях,че някой е ИЗБЯГАЛ и от тук...Кой ли...и защо...Уж е с най-добрия Мажо,който си крепи акциите....а някой излиза на 80ст....както избягаха и от Фармата

Тони...казваш,че говориш за качествен бизнес.Знаеш ли ...доста отдавна имах акции тук....знаеш ли ...добрата омпания продаде златната си кокошка,дето снасяше златни яйца за ...малко пари...уговорена работа.Понеже си от скоро(няма лошо)...виж поразрови се ...виж как тук здраво прецакаха миноритарите....От тогава съм я игнорирал.

Коментар

• Май мина пакета на продавача.....
      На НГ 1,5 минимум иначе не излизат сметките на мажоритара.....
      Не е препоръка.....

Коментар

• Ей Юда ОД бил следствен...., той и Николай Цонев беше обявен за престъпник и съден ама не е осъден и бе оправдан по ВСИЧКИ обвинения. Само че медиите близки до ББ и ЦВ ЦВ сега си мълчат!!!
        Тук говорим за ЮЛ не за физическо и да падне ще купим по-евтино!!! Говорим за качествени бизнеси, ей!

Коментар

Купувах на два пъти . Единият път от Пощенска ,другият път от Карол....
          За мен Пощенска е продавача ....
          Не знам защо сте скептични но Донев ми купува тази миналата година на 4 лева а сега на 80 стинки да дава е малко смешно и то след увеличение от 1,5 където въртеше негови акции с хиляди и изкупуваше до 1,35 . Другото е че това е фонд от Масовата и няма такова изразено мажоритарно присъствие че да продава.....
          Не е препоръка....
          Монти...внимавай....все пак ОД е СЛЕДСТВЕН.....В Бг всичко става....вярно,че всички продават при такава новина....то и аз бих купил....ама....ако стане осъден(да не дава Господ)....всичко негово ще гони ....много надолу...Ти сис знаеш...Аз гледам да съм със силните на деня

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Да и аз го гледам- навремето го купих на 4 и продадох на 11. Интересни нива са , но дали няма да падне повече. Кои продават точно и колко имат:)
            Купувах на два пъти . Единият път от Пощенска ,другият път от Карол....
            За мен Пощенска е продавача ....
            Не знам защо сте скептични но Донев ми купува тази миналата година на 4 лева а сега на 80 стинки да дава е малко смешно и то след увеличение от 1,5 където въртеше негови акции с хиляди и изкупуваше до 1,35 . Другото е че това е фонд от Масовата и няма такова изразено мажоритарно присъствие че да продава.....
            Не е препоръка....

Коментар

• Да така е прав си

Коментар

Интересни продажби под 80 стинки......
                Може и да е рисково но почвам да правя пакет . ОД преди месец прави увеличение на 1,5 а сега на 80 стинки а той се крепи акциите и вложенията за сметка на едни други трибуквени който май продават...
                Не е препоръка.....
                ОД прави увеличение на 1.50, ама може да източи мноооого повече, а ние можем дори от него да си купим на 0.80 и пак той ще е на сметка, а ние можем само да гледаме отстрани и да си приказваме! Контролът е голяма работа!!!

Коментар

• Да и аз го гледам- навремето го купих на 4 и продадох на 11. Интересни нива са , но дали няма да падне повече. Кои продават точно и колко имат

Коментар

Интересни продажби под 80 стинки......
                    Може и да е рисково но почвам да правя пакет . ОД преди месец прави увеличение на 1,5 а сега на 80 стинки а той се крепи акциите и вложенията за сметка на едни други трибуквени който май продават...
                    Не е препоръка.....
                    Прав си...с едно уточнение,срещу трибуквените няма повдигнато ОБВИНЕНИЕ в укриване на данъци,измами,...и т.н.
                    Ако съдът реши нещо,което не е в негова полза,едва ли ще са му необходими акции....там където евентуално могат да го пратят разменното средство са цигарите.

Не е препоръка

Коментар

• Интересни продажби под 80 стинки......
                      Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        И какво толкова те кефи, какво ще спечелиш това? Или кефа е просто че други ще загубят!?
                        В друга тема бяха ти го казали, че си завистливо човече и ти въобще не се и оптиваш да опровергаеш това
                        Завист не, но гадно и злобно да.
                        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                          Много ме кефи като пада цената на Доверие Холдинг. Щото като пада все едно доверието пада.
                          И какво толкова те кефи, какво ще спечелиш това? Или кефа е просто че други ще загубят!?
                          В друга тема бяха ти го казали, че си завистливо човече и ти въобще не се и оптиваш да опровергаеш това

Коментар

• Много ме кефи като пада цената на Доверие Холдинг. Щото като пада все едно доверието пада.
                            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              нищо сериозно?
                              г-н Геко в момента здравеопазването е единствения бизнес който върви
                              хората имат болница, един от най-големите здравни фондове, служба за трудова медицина, и МЕДИКА - за нея питай Импето. Процентите като цъкнеш на сайта им ще ги видиш.
                              8лв счет.ст-ст знам че такива работи гледаш
                              какво върви на бизнеса със здравеопазването - дългове които само се трупат и нямат изплащане или че клиентите на тоя бизнес масово нямат пари да се лекуват, и че по скоро ще си мрат като мухи от колкото да ходят из много нови и скъпи може би билници

Какви са тези 8 лв. - никога не гледам счетоводна стойност на консолидирана база на холдинг, осовено на такъв с под холдинги и много неясни проценти - много е вредно според мен

Само в майката какво има като счетоводна стойност според мен има значение. И вече се гледат какави са участията, и дали дават или са давали някога дивидент за холдинга, или дали има печеливши продажби на участия
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                а да за магазините Бриколаж да, съгласих се!
                                ама 1трим са на загуба, а имат падеж от 17млн., е верно че не на кой да е
                                Е на какво да са при отваряне на 5 обекта и може би договори за още 3?
                                Какъв е % на инвестициите им там?
                                Повтарям, че нямам тук, но ми прави впечатление хъса на БГ Бъфет и се чудя, кажете мнение.

Коментар

Working...
                                X