Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Да не политизираме темата, ама няма сценарий, при който Украйна дава Донбас, но Зеленски остава. В мига, в който пушките отидат в складовете, НАТО ще приеме Украйна, а Западът ще влезе да измете и препострои държавата. Или ще има puppet regime в Киев, който да оттелги евроаталнтическите завки, или боят ще е до последна капка кръв, т.е. до физическото събаряне на Киев и убийството на Зеленски. Тогава пък Русия ще влезе да мете и строи.
Какво ще стане, ние можем само да спекулираме. Моята закачка беше свързана с това, че може би сме най-волатилното капиталово магазинче в Източна Европа, което може да изтрива и добавя по 10-15% всеки ден от сините си чипове заради малкото си и относително безпарични участници
Акционерите тук би трябвало да стискаме палци за неуспех на инвазията, защото падне ли Киев, на независимостта на Кишинев ѝ остават час и половина.
П.П. На въпроса дали МИКБ са пунали резултат за февруари - още не. Главната счетоводителка Елена Албулеса нещо се бави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Подозирам, че е масовото схващане, че Русия се задъхва във войната и забавянето на операцията. Отделно днес нямало да има гърмежи, а коридори по които да стрелят... И най-вече вчера Зеленски започна да извърта г*за и заговори, че се отдалечават от НАТО + изявлението му, че могат да седнат на масата да говорят за Крим и двете нови републики, а това е което реално Русия иска и ако се договорят, пушките отиват в склада.
Какво ще стане, ние можем само да спекулираме. Моята закачка беше свързана с това, че може би сме най-волатилното капиталово магазинче в Източна Европа, което може да изтрива и добавя по 10-15% всеки ден от сините си чипове заради малкото си и относително безпарични участници
Акционерите тук би трябвало да стискаме палци за неуспех на инвазията, защото падне ли Киев, на независимостта на Кишинев ѝ остават час и половина.
П.П. На въпроса дали МИКБ са пунали резултат за февруари - още не. Главната счетоводителка Елена Албулеса нещо се бави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Подозирам, че е масовото схващане, че Русия се задъхва във войната и забавянето на операцията. Отделно днес нямало да има гърмежи, а коридори по които да стрелят... И най-вече вчера Зеленски започна да извърта г*за и заговори, че се отдалечават от НАТО + изявлението му, че могат да седнат на масата да говорят за Крим и двете нови републики, а това е което реално Русия иска и ако се договорят, пушките отиват в склада.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Специална операция е това, внимателно с термините.
Какво съм изпуснал, Кишинев отблъсна ли нашественика по обяд, та сме +14%?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнениеПровежда се наказателна акция.
Какво съм изпуснал, Кишинев отблъсна ли нашественика по обяд, та сме +14%?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Браво! Аз ще купувам още.
Залагам на Неохим и Доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
И аз да се похваля - допълних вчера между 5.70 и 6.10 няколко тона..... нацелих дъното с 1000 акции на 5.70. Днес успях много малко да купя, алчен съм и искам евтино. Мисля, че видяхме дъното. Някой случайно да е проверявал дали са излезли резултатите на банката за Февруари?
Залагам на Неохим и Доверие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Вчера понакупик около 6-те лева и днес вече съм на плюс.
Отново се върнах в позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Поне седмици ще са нужни. Лично мнение. На купувачите днес - нали знаете, че утре вече сте на минус?
Отново се върнах в позицията.
Коментар
Коментар