IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май кота 80ст е преодоляна,без съпротива....чакам вече твърдо на 70-72ст...не по-горе....Тези 35к на 75 ....и те ще се отеглят без бой според мен

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
      Вчера взех от Пощенска малко, дано да е за добрпе
      Пощата работи с гърци....Лошото е ,че те като продават не гледат цената...аз ще чакам на и около 70ст

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Тук ми заприлича ситуацията като при ХИМа....Продавач чака т дясно ....и сипва от време на време.Преди малко купих 500броя за проба,но не ми изписва кой е насреща.Това Кобос ли означава ,че е ...и кой мамка му работи с Кобос.Дали е някой грък.С оглед на това колко е малкатази компанийка ,не се притеснявам ,че ще продължи дълго.Ако се идентифицира Продавачът ще е още по-добре

Не е препоръка
        Вчера взех от Пощенска малко, дано да е за добрпе

Коментар

• Тук ми заприлича ситуацията като при ХИМа....Продавач чака т дясно ....и сипва от време на време.Преди малко купих 500броя за проба,но не ми изписва кой е насреща.Това Кобос ли означава ,че е ...и кой мамка му работи с Кобос.Дали е някой грък.С оглед на това колко е малкатази компанийка ,не се притеснявам ,че ще продължи дълго.Ако се идентифицира Продавачът ще е още по-добре

Не е препоръка

Коментар

• Монти и Бобан, не следя особено изкъсо позицията, но тази сделка за която говорите, при която се изгуби контрол над един от подхолдингите на дружеството беше станала още при старото ръководство. След това беше враждебното изкупуване, с което се появи Донев и след това контролът над дружеството беше въстановен. Ако имате интерес по темата - гугъл знае всичко, обаче недейте обвинява ОД за неща, с които именно той се е борил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Бобане,
              лошото е че и аз бих много рано тъпана и не бях си напазарувал достатъчно/днес не бях на компа при продажбата на пакета/. ..
              Ама страх и вече не вярвам в собствените си изчисления и търся второ мнение....
              До леФче ,лефче и 10 смятам че е добре за попълване но първом да се уверим че няма някое парче от пастичката....тези дни.
              Поздрави!
              Монти ,днес и аз седнах късно,зает бях.По принцип на такива излизания гледам да участвам .В повечето случаи бива .....Ама само ме притеснява,че почнаха да излизат много от компаниите на ОД.И не знам докога...

ще пробвам да взема де

Коментар

• Бобане,
                лошото е че и аз бих много рано тъпана и не бях си напазарувал достатъчно/днес не бях на компа при продажбата на пакета/. ..
                Ама страх и вече не вярвам в собствените си изчисления и търся второ мнение....
                До леФче ,лефче и 10 смятам че е добре за попълване но първом да се уверим че няма някое парче от пастичката....тези дни.
                Поздрави!

Коментар

Прав си !
                  Тогава свалиха акцията до дъно от 2,3 ... Все си мисля че беше ПОК Доверие но може и да греша....
                  Не знам защо мислиш за ПФ ,та те не купуват и продават много през пощенска банка ..
                  ОД играе умряла лисица ,когато има продажби обратното се крие а когато е спокойно играе много смело.
                  Също смятам че пакет от 200 К си е много по позицията но Донев почна и той да цака продавачите . Преди седмица и нещо изведнъж се скриха поръчките над 1,1 а те са негови ....обикновено.
                  Не следя,щом казваш е така...сега обаче посмятах,разгледах....цената наистина е много ниска....ще взема и аз да се включа..Меси,че объна вниманиеУспех

Коментар

Мисля,че беше 2006г....продадоха една компания ама на страшно ниска цена....(беше..Доверие,нещо си)а тя им носеше големи приходи.Тогава се говореше,че мениджмънтът е взел пари под масата....Не знам кой има 200к акции тук....сигурно някой ПФ....ама да излезе на 80ст.....не е от ликвидни нужди

Лошо е за целия Пазар....щом масово бягат от компаниите на най-добрия Мажо...

Ама и той тука излъга народа....поиска им парите при увеличението....а той не записа и една акция(в началото)....За сравнение при ЦКБ (лошите в страшния филм) записаха всичко до стотинка

А можеби ОД е нямал пари...Знае ли човек
                    Прав си !
                    Тогава свалиха акцията до дъно от 2,3 ... Все си мисля че беше ПОК Доверие но може и да греша....
                    Не знам защо мислиш за ПФ ,та те не купуват и продават много през пощенска банка ..
                    ОД играе умряла лисица ,когато има продажби обратното се крие а когато е спокойно играе много смело.
                    Също смятам че пакет от 200 К си е много по позицията но Донев почна и той да цака продавачите . Преди седмица и нещо изведнъж се скриха поръчките над 1,1 а те са негови ....обикновено.

Коментар

• Точно доверие Капитал....ама май-беше по-късно....след 2005...не съм сигурен

Коментар

• Доверие Холдинг

Не съм сигурен, но мисля че беше 2003 - 2004 год., спомням си че тогава Шеф на Доверие,Капитал беше г-н Евтимов (малкото име не си спомням ...)
                        Професор
                        Имам малко акции, не е препоръка

Коментар

• Мисля,че беше 2006г....продадоха една компания ама на страшно ниска цена....(беше..Доверие,нещо си)а тя им носеше големи приходи.Тогава се говореше,че мениджмънтът е взел пари под масата....

Не знам кой има 200к акции тук....сигурно някой ПФ....ама да излезе на 80ст.....не е от ликвидни нужди

Лошо е за целия Пазар....щом масово бягат от компаниите на най-добрия Мажо...

Ама и той тука излъга народа....поиска им парите при увеличението....а той не записа и една акция(в началото)....За сравнение при ЦКБ (лошите в страшния филм) записаха всичко до стотинка

А можеби ОД е нямал пари...Знае ли човек

Коментар

• здрасти Бобане.
                            коя златна кокошка са продали? стна ми интересно
                            защото и аз си спомням че го отписах по същите причини,
                            но сега не го виждам в новините до 2009

Коментар

Е аз не съм от скоро и за протокола ще кажа че купувах след продажбата на златната кокошка на 2, 3 лв. ..... Интересно ли ти е колко стигна по късно , над десетарка през 2007 ....
                              Така че минало бешало.
                              Бобане ако сложиш триото на ТИМ и ОД на кого ще дадеш парите да ти управлява....
                              На никого Монти...всички са маскари.Истината е ,че Донев наистина подкрепя акциите си,а и има връзки и с ПФ....

А за 2007 дай да не говорим....Хубаво беше....То много други отидоха много пъти нагоре....

честно да ти кажа,тези излизания особено във Фармата...хич,ама хич не ми харесват.600к акции днес ....едва ли някой ПФ е закъсал за пари,че да продава на 2.30......съгласи се

За Доверие....и тук някой избяга на смешни нива...Сега знам какво ще кажеш:0....че и при ХИМ бягат....то май освен АДСИЦ НЕ ОСТАНА МНОГО КАчЕСТВЕНО....АМА И ТЕ СА ДО ВРЕМЕ

Коментар

Тази компания рядко я гледам....Сега обаче видях,че някой е ИЗБЯГАЛ и от тук...Кой ли...и защо...Уж е с най-добрия Мажо,който си крепи акциите....а някой излиза на 80ст....както избягаха и от Фармата

Тони...казваш,че говориш за качествен бизнес.Знаеш ли ...доста отдавна имах акции тук....знаеш ли ...добрата омпания продаде златната си кокошка,дето снасяше златни яйца за ...малко пари...уговорена работа.Понеже си от скоро(няма лошо)...виж поразрови се ...виж как тук здраво прецакаха миноритарите....От тогава съм я игнорирал.

Е аз не съм от скоро и за протокола ще кажа че купувах след продажбата на златната кокошка на 2, 3 лв. ..... Интересно ли ти е колко стигна по късно , над десетарка през 2007 ....
                                Така че минало бешало.
                                Бобане ако сложиш триото на ТИМ и ОД на кого ще дадеш парите да ти управлява....
                                Last edited by Монти; 06.08.2012, 19:41.

Коментар

Working...
                                X