If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този холдинг е малък....Обаче за три дена ...около 550К акции...или 3% от холдинга си е...абе не знам как да го кажа,.Сравнявам с разпродажбите ри ХИМа....Там всеки знае колко е гаден Мажо,как се гаври с миноритарите...и т.н.(за справки виж Себулба да обясни)
А тук защо така,бе Миме....Най-добрият Мажо,поне за пред аудиторията ненапудрени отчети(всъщност не ги знам,не съм ги чел)....Абе поне не се чуват лоши неща....И въпреки това някой бяга като на пожар.
Въпросът е защо бяга.....и защо,ако е толкова хубав Холдингът няма кой да изкупи пакета "на кюфтета" ,а ръси така аматиорската.А де...А зад Холдинга стои Империята Софарма,начело с генералисимус ОД,Стоят и милиардите на няколко ПФ....и все пак ФАКТЪТ Е ФАКТ...
цЕНАТА СЕ СРИВА....
Поправете ме ,ако съм казал нещо дето не е така
Не е препоръка,имам акции и ме е яд ,че ги купих днес на 80 и 78 ст....чакам вече на 70 и надолу
Наистина трагично ......на майтап оставих 800 акции - печалба от търговия със същите. по- голяма загуба от тук не съм правил май.... зема да стана мажоритар от тези нива
Не знам....ама този няма милост...Виж при ХИМа е друга работа....Продавач -джентълмен....Изчаква да се съберат поръчки...тогава ръси.,с дни чака да се съберат парички ....А тези тук....Кой лие ....Дето има толкова акции....Идва ми една еретична мисъл,ама няма да я кажа,че ще ме разстреляте
Не е препоръка
Казвай я, казвай я, че и на мен ми се върти една такава!!!
Не знам....ама този няма милост...Виж при ХИМа е друга работа....Продавач -джентълмен....Изчаква да се съберат поръчки...тогава ръси.,с дни чака да се съберат парички ....А тези тук....Кой лие ....Дето има толкова акции....Идва ми една еретична мисъл,ама няма да я кажа,че ще ме разстреляте
Киро,когато не се идентефицира продавач от платфората,Кобос ли е това....Втора сделка имам за днес,нищо не ми изписва
Близо половин милион акции за има-няма седмица.Ако ОД или Доверие не помогнат...Ке паднем скоро
Майтап...Не е препоръка
Не се притеснявайте момчета, Донев каза, че от Доверие не излизат инвеститори!!! Ама то кое ли е истина от това, което казва Той вече...
Това са най-вероятно акции на извънземни, а не на инвеститори?!?
Коментар