IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Този холдинг е малък....Обаче за три дена ...около 550К акции......

Не е препоръка,имам акции и ме е яд ,че ги купих днес на 80 и 78 ст....чакам вече на 70 и надолу

Поздрави
    БОБАНЕЕ, да ти имам проблемите, аз средна 1,30 не знам как да сваля , ТИ
    рев за 8стинки

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
      това е хубавия вариант, имам
      Ако е някой с над 5% ще си проличи скоро....Баси и гърците ,дотук 3.5% показаха...Не съм гледал кои имат над 5% тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ами АКО СА ГЪРЦИТЕ ГО ПРАВЯТ ОТ ЗОР- СПАСЯВАТ СИ КОЖИТЕ
        това е хубавия вариант, имам

Коментар

• Ами АКО СА ГЪРЦИТЕ ГО ПРАВЯТ ОТ ЗОР- СПАСЯВАТ СИ КОЖИТЕ

Коментар

• А само си помислете какъв е труда да се съберат такива пакети?! И си помислете на какви средни цени са излезли!?!

Коментар

• Прав си- чакам ги в ниското

Коментар

• Този холдинг е малък....Обаче за три дена ...около 550К акции...или 3% от холдинга си е...абе не знам как да го кажа,.Сравнявам с разпродажбите ри ХИМа....Там всеки знае колко е гаден Мажо,как се гаври с миноритарите...и т.н.(за справки виж Себулба да обясни)

А тук защо така,бе Миме....Най-добрият Мажо,поне за пред аудиторията ненапудрени отчети(всъщност не ги знам,не съм ги чел)....Абе поне не се чуват лоши неща....И въпреки това някой бяга като на пожар.

Въпросът е защо бяга.....и защо,ако е толкова хубав Холдингът няма кой да изкупи пакета "на кюфтета" ,а ръси така аматиорската.А де...А зад Холдинга стои Империята Софарма,начело с генералисимус ОД,Стоят и милиардите на няколко ПФ....и все пак ФАКТЪТ Е ФАКТ...

цЕНАТА СЕ СРИВА....

Поправете ме ,ако съм казал нещо дето не е така

Не е препоръка,имам акции и ме е яд ,че ги купих днес на 80 и 78 ст....чакам вече на 70 и надолу

Поздрави

Коментар

• Наистина трагично ......на майтап оставих 800 акции - печалба от търговия със същите. по- голяма загуба от тук не съм правил май.... зема да стана мажоритар от тези нива

Коментар

• Аз немам бърза работа - чекам ги около0,70

Коментар

Не знам....ама този няма милост...Виж при ХИМа е друга работа....Продавач -джентълмен....Изчаква да се съберат поръчки...тогава ръси.,с дни чака да се съберат парички ....А тези тук....Кой лие ....Дето има толкова акции....Идва ми една еретична мисъл,ама няма да я кажа,че ще ме разстреляте

Не е препоръка
                      Казвай я, казвай я, че и на мен ми се върти една такава!!!

Коментар

• Не знам....ама този няма милост...Виж при ХИМа е друга работа....Продавач -джентълмен....Изчаква да се съберат поръчки...тогава ръси.,с дни чака да се съберат парички ....А тези тук....Кой лие ....Дето има толкова акции....Идва ми една еретична мисъл,ама няма да я кажа,че ще ме разстреляте

Не е препоръка

Коментар

Киро,когато не се идентефицира продавач от платфората,Кобос ли е това....Втора сделка имам за днес,нищо не ми изписва

Близо половин милион акции за има-няма седмица.Ако ОД или Доверие не помогнат...Ке паднем скоро

Майтап...Не е препоръка
                          Не се притеснявайте момчета, Донев каза, че от Доверие не излизат инвеститори!!! Ама то кое ли е истина от това, което казва Той вече...
                          Това са най-вероятно акции на извънземни, а не на инвеститори?!?

Коментар

• Едни от най-добрите компании се сринаха .
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Киро,когато не се идентефицира продавач от платфората,Кобос ли е това....Втора сделка имам за днес,нищо не ми изписва

Близо половин милион акции за има-няма седмица.Ако ОД или Доверие не помогнат...Ке паднем скоро

Майтап...Не е препоръка

Коментар

• Ще отлетят , ако не ги преместят- ако са гърците и аз мисля че може да падне до 0,70

Коментар

Working...
                                X