Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
И аз очаквам по-голяма печалба 2022г. поради големия ръст в кредитирането през последните месеци на миналата година,което ще доведе до значително увеличение на приходите от лихви. Цената обаче ще остане потисната докато не намалее напрежението в Украйна. Разбира се евентуална агресия на Русия към Молдова би довело до нов срив на акцията, но такова развитие ми се струва много малко вероятно. И аз добавям на тези нива. Както и да оценяваме риска, при тези мултипъли...Не е препоръка
Коментар
-
Защо да рискува.... парите са си негови/наши и може да си дойдат насам.... иначе очаквам 2022 по-голяма печалба от 2021 и моята прогноза е че ще видим 15 лв. тази година..... мисля да купувам утре
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДали ще рискува чичо с големия дивидент в тия времена да се опитва да повдига отново цената..
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ти как го виждаш, аз ако съм на мястото му ще прибера колкото се може повече кеш..така, че чакайте голям дивидент!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Дано, че иначе покупките на чичо и компания на 10-12 лева ще са голяма излагация
- 1 like
Коментар
-
Той е на БРЕФ
ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ОТ ВИДА "НАПРАВИ СИ САМ“ “Доверие-Брико” АД – изграждане, експлоатация и управление на верига магазини за търговия на дребно със стоки за бита и ремонтна дейност. Дейността на дружеството е основана на Споразумение за съдружие с Mr.Bricolage SA (Франция), сключено през 1999 година. Според това споразумение “Доверие-Брико” АД притежава изключителното право да ползва търговската марка на Mr.Bricolage на територията на България. Дружеството развива своята дейност в следните магазини на територията на страната: София 1, Пловдив - два, София 2, Варна, Благоевград, Бургас, Плевен , Русе, Добрич и София 3.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМисля, че тази година дивидента ще е максимално възможния, така, че дръжте се юнаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Нещо ми. Намирисва ме скоро ще свърши войната... и се чудя тогава как ще реагирате и хейтите
Ама мен пък друго чувство ме гнети, че няма да свърши скоро.
Поне докато не събори Киев с правителството. Лоша работа.
А няма вече да ме изненада, ако срине цяла Западна Украйна. Източната може да я пожали, щото има много руснаци там, ама западната ....ще мъсти проклетото джудже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Наистина не си за цитиране ... "инвеститиор"...с първобитна спекула...
щял да изкупи флоута на 2,20. Айде по-сериозно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Само да попитам кое не е зле за Европа?
Цената на газа, тока, петрола, пшеница, слънчоглед?
Нима очакваш тъпата Америка да компенсира всичко това?
Слез на земята и си отвори очите.
Обединяването в Европа ще е колосално.
Русия си има търговия с Китай и ще излезе от барака с времето, а Европа ще продължава да се дои от САЩ и да е пазар за тяхното производство.
Докато Стара и не толкова Стара Европа не започне да си гледа икономическия интерес, а не Шолц и Урсула да не подскачат по заповедите на американците.
А по темата колкото и да е фундамента тук, докато не спре напрежението по оста Украйна-Русия тук ще продължи да пада, а и не само тук.
Приднестровието ги дърпа отдавна а за плановете за нахлуване в Молдова се знае преди седмица
https://m.24chasa.bg/novini/article/11007672
Молдова може да е следващата цел на Путин, според картата на Лукашенко.
.....
Непризнатата от никого Приднестровска република се формира с помощта на руски сили и гражданска война водена между 1990 и 1992 г. Столицата е в град Тираспол, а конфликтът започва още преди Молдавската ССР да обяви независимост от СССР, което става на 27 август 1991 г. През 2006 г. там е проведен референдум, при който 97,2% от гласувалите се обявяват за присъединяване към Русия, но резултатите не са признати дори от Москва. Ежегодно там се провеждат учения на сепаратистката армия заедно с руски военни, а тяхната „цел“ винаги е столицата на Молдова – Кишинев.
Република Молдова сключи през 2014-а Споразумение за асоцииране с ЕС. Изтеглянето на Русия от Приднестровието е предизборно обещание на избраната в края на 2019 г. президентка на Молдова Мая Санду. Тя не признава анексирането на Крим от Русия.Last edited by Zaki; 06.03.2022, 13:10.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар