If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам кой си играе с цената но определено няма да продавам Може би се чака нов пакет да мине на ниски нива
Не е препоръка!
Едно време /преди година някъде/, когато цената бе 0,82-0,85 се интересувах от тази позиция. Тогава продаваше Донев, който както се сещате има мноооого бройки. Сега не знам какво е положението, но предполагам, че има още и съответно той натиска цената.
Нищо не продавам, а дори мисля да допълвам Не знам кой си играе с цената но определено няма да продавам Може би се чака нов пакет да мине на ниски нива
Не е препоръка!
може и да си прав,аз си взех тук на емоция с леко спекулативна цел(на 1.25 ми беше средната) и го разкарах чак сега.Това ми е първата позиция,която затварям на загуба от доста месеци насам....ама какво да се прави има ги и такива моменти
*бах това Доверие добре че го разкарах.....
Не е Препоръка!!!
Нищо не продавам, а дори мисля да допълвам Не знам кой си играе с цената но определено няма да продавам Може би се чака нов пакет да мине на ниски нива
Мом4ета не ви ли притесняват задълженията 112 милки и никаква EBITDA ??? Как мислят да връщат вси4ки тези дългове ...само 4 милиона лихви имат годишно .
Бог да ма прости ама в Лидъл съм ходил веднъж и изпаднах в потрес.Там просто няма какво да си купя.Кауфланд са малко по добре ама и там същата работа.На етикета една цена на касата друга.От там си купувам понякога хляб тоалетна хартия и четки за зъби както и прах за пране и сапуни.Друго няма какво
И какво да останем в ръцете на местните си мурти - кожодери - л.йняните ЦБА, Фантастико, БМБ и други местни хайдуци... Сакън да не се разчупи феодалния модел на "модерна БГ експлоатация"...
Колко пъти са те "цакали" в Кауфланд или Лидъл на касата??? НУЛА! НИКОГА!
А всяка трета покупка (артикул, не сметка) в ЦБА например е с измама в ущърб на потребителя!!!!
От гледна точка на БГ потребителя западните дискаунтъри определено са "златно" попадение!
Хич и не ми пука (нито на майка ми, баба ми и прочее възрастни хора, дето едва оцеляват в тази хищническа "БГ ПСЕВДО пазарна икономика) дали Лидл "извивал" ръцете на т.н."БГ производител"!!!
Бог да ма прости ама в Лидъл съм ходил веднъж и изпаднах в потрес.Там просто няма какво да си купя.Кауфланд са малко по добре ама и там същата работа.На етикета една цена на касата друга.От там си купувам понякога хляб тоалетна хартия и четки за зъби както и прах за пране и сапуни.Друго няма какво
Коментар