IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Е тук го написа....ама аз до там няма да чакам да падне....суркам от 75
    Е Бобане ти от нюанси не разбираш ,тееб ще те чакам на 60 ст да продадеш а не акцията или аз да я купувам...
    Вчера по същият начин ми каза че ти купуваш НИКА ... на шега.
    Ако имаш по голямо количества да взема да хвърля мойте до 75 и да купувам на долу....
    Шега!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      На 60 стинки ще те чакам...Иначе интересно че почнаха да си купуват по малко на горно продава ,но днес имаше зорлия .......
      Не е препоръка...
      Е тук го написа....ама аз до там няма да чакам да падне....суркам от 75

Коментар

Монти,тази акция ми е напълно спекулативна и не мога да държа до 60ст...не помалко от 70-72ст.....Но щом и ти я чакаш на 60ст...значи спокойно може да отиде и на 40-50ст........или очакваш на 60ст ОД да я спасява ли

....Ми няма проблем.....

Не е препоръка
        Поздрави
        Бобан,
        как го измисли това че ще я чакам на 60 ст. ...
        Ако ОД не вземе мерки и полувин акция повече няма да купя да не съм по глупав от него ако не го прави ,аз много рядко осреднявам. ..
        Или ще избягам или ще гледам мача с 3К аз по толкова си купувам на пени маркета..

Коментар

На 60 стинки ще те чакам...Иначе интересно че почнаха да си купуват по малко на горно продава ,но днес имаше зорлия .......
          Не е препоръка...
          Монти,тази акция ми е напълно спекулативна и не мога да държа до 60ст...не помалко от 70-72ст.....Но щом и ти я чакаш на 60ст...значи спокойно може да отиде и на 40-50ст........или очакваш на 60ст ОД да я спасява ли

....Ми няма проблем.....

Не е препоръка
          Поздрави

Коментар

Монти,тук няма ли до Коледа да видим поне левче....че ме сърбят ръцете да почвам да ръся на пазарна.
            В момента има къде по-добри предложения.
            Тук уж ОД щял да вдига цената...ала-бала

Не е препоръка
            Не е препоръка...

Коментар

• Монти,тук няма ли до Коледа да видим поне левче....че ме сърбят ръцете да почвам да ръся на пазарна.
              В момента има къде по-добри предложения.
              Тук уж ОД щял да вдига цената...ала-бала

Не е препоръка

Коментар

Този който затапи на 85 ст вече го няма ,още малко и тези цени ще станат сън .....
                Все пак идва Дедо Коледа.....
                Не е препоръка.....
                може би купува, аз също си мисля че тук Дедо Коле ще раздава подаръци

Коментар

• Този който затапи на 85 ст вече го няма ,още малко и тези цени ще станат сън .....
                  Все пак идва Дедо Коледа.....
                  Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                    дали този, който затапи на 0,85 не потвърждава това което казваш

Ти как мислиш....

Ами и тогава продаваха на леФче ,сега на 85ст. .....някой.
                    Не е препоръка...
                    Каква е приликатта между Доверие и ХИМ ами и двете са холдинги.... та така ги виждам нещата...

Коментар

Някой почна да купува леко....
                      При увеличението беше също ..по 100 , 200 от лефче и накрая десетки хиляди над 1,3 лв.
                      Не е препоръка....
                      дали този, който затапи на 0,85 не хотвърждава това което казваш

Коментар

• Някой почна да купува леко....
                        При увеличението беше също ..по 100 , 200 от лефче и накрая десетки хиляди над 1,3 лв.
                        Не е препоръка....

Коментар

• Пак не те разбрах, но както и да е. Средната цена на Оги Донев е много по-висока, така че него не му се очертава да плаща данък в близките години, ако въобще някога продава акции в Доверие, но това е мое мнение. Странна данъчна търговия може да има по-скоро при печеливши в момента инвестиции, поне аз така си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                            И каква е логиката в подобно твърдение?
                            Зависи как го формулират но мисля че ще е година за година. Сега е на 75 и всяка купена акция от него със финансова печалба за държавата ще му дава огромна печалба над 75 ст. ако някога я продаде...а той е на загуба защото е увеличавал до 1,5 лв и купувал на 3 лв и 4 лева....А да я държи на 75 ст/ не вярвам да си е оценил вложението на толкова и да го продава някога / е все едно да си търсиш сам проблемитте а той е борсов играч и ще търси печалба на панкетите си ..
                            Това важи и за ПФ който подпират дадени компании ....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              И каква е логиката в подобно твърдение?
                              Логиката му е че ОД не можел да загуби толкова...
                              Споко, той е играч и 100Х си ги е избил другаде със сигурност.

Коментар

• И каква е логиката в подобно твърдение?

Коментар

Working...
                                X