IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Те последните 2-3 години почти всички увеличения са си чисти разводнявания на капитал и кражба от дребния инвеститор .
    Мога да се хвана на бас ,че в тази позиция ще се види 100 % увеличение на цената докато Дянков вкара данъка на печалбата от борсата в парламента...
    Цена от 75 ст и платени 1,5 лв и минали 4 лв си е прекарване на ОД отвсякъде.....ако остане така.
    Имам ....
    Не е препопъка...

Коментар

Те последните 2-3 години почти всички увеличения са си чисти разводнявания на капитал и кражба от дребния инвеститор .
      Ами като няма пари и не иска да участва в увеличенията....

Коментар

• Те последните 2-3 години почти всички увеличения са си чисти разводнявания на капитал и кражба от дребния инвеститор .

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Защото Донев на толкова прави увеличението
        ...
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Монти,

защо мислиш, че имаш покритие от 1.48 лв?
          Защото Донев на толкова прави увеличението а и като се прочетат малко отчети смятам ,че няма да го фалираме/ най малкото заради последните мъки на кандидат мажоритара да го вади от блатото /...
          Разбира се Алианц не е участвал по негови сметки и не искал да купува на 1-1,5 предложените на Елфарма защото има размиване на капитала...
          Сега остава нещо което е струвало 4 лв. преди две години да бъде осчетоводено на 80 ст. в ПФ и Софарма.... за да е лошо
          Така си бая....

Коментар

• Монти,

защо мислиш, че имаш покритие от 1.48 лв?

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Защо ,
            купихме на 80 стотинки големи количества...
            От една година събирах над лефче ,лефче и десет и едва стигнах до 1000 ....
            А сега десетки хиляди....с покритие от 1,48 и защита от фалит...

Коментар

Определено случилото се тук не е радостно .
              Защо ,
              купихме на 80 стотинки големи количества...
              От една година събирах над лефче ,лефче и десет и едва стигнах до 1000 ....
              А сега десетки хиляди....с покритие от 1,48 и защита от фалит...

Коментар

• Определено случилото се тук не е радостно .

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Донев ,не даде конкретен отговор на форума тогава за продажбата ,въпреки че няколко пъти питах защо не купува при положение че прави увеличение на 1,48 ...
                    Следователно е бягал от търгово ....
                    Въпросът е защо не ги е купил Алианц.....
                    Така и така ще трябва да правят доходност на края на годината....и двамата.
                    Монти
                    благодаря за хипотезата
                    добавен си в статията
                    http://www.investor.bg/novini-i-anal...akciia,139634/

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Елфарма АД е разпродало Доверие обединен холдинг до 79 ст. за акция
                      Донев ,не даде конкретен отговор на форума тогава за продажбата ,въпреки че няколко пъти питах защо не купува при положение че прави увеличение на 1,48 ...
                      Следователно е бягал от търгово ....
                      Въпросът е защо не ги е купил Алианц.....
                      Така и така ще трябва да правят доходност на края на годината....и двамата.

Коментар

• Елфарма АД е разпродало Доверие обединен холдинг до 79 ст. за акция

Коментар

• 97 фирми и частни лица ще бъдат обезщетени за имотите им, които попадат в отсечката. 1 538 536 лв. ще получи "СМА индустриал" ЕООД за парцел от 13.8 декара в регулация. Други 968 хил. са за "Доверие - Брико" АД и неговите 8.7 декара. 317 хил. отиват за терен на "Топливо" АД, 245 хил. за "Петрол" АД.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Няма разводняване на капитала ,за мен това е важно а тимуровците са ясни ...
                            Поздрави!
                            Ами понеже сме долу горе с еднакъв хоризонт, да изкараме по некой лев за Коледни подаръци

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              От утре търгуват новата емисия, връщам по памет лентата при трейса и цкб, особено трейса при разводняването

на мен ми се стори 80 атрактивно, но като нищо можем да видим и 70... имам
                              Няма разводняване на капитала ,за мен това е важно а тимуровците са ясни ...
                              Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Абе какво общо със СИНЕРгията, там са имоти , хотеле -ебаняци /справка СЛЪЪЪнчев ДЕЕЕН/ цуцанглия или ИХълбалъците ;- дългове , скъпо производство с конкурент
                                АЗИИИя,
                                Тука наша родна привати-крадация /ние във времето и те нас крадът/
                                ми не са само имоти в синергията, имат и производства (химии), търговия, прочее ихлбалистики-алабалистики Дори и зърно-бази имат, и огрооомен паркинг
                                ама както и да е, но слънчев ден няма нищо общо с арменеца, то си е на свинаря от маноле - комунистическа хава. Не знам как така Панчо от Маноле беше собственик на Цум-а в София, егаси селските мурафети са тия от маноле...Не е препоръка, няма нищо общо с Доверие и дори със синергията
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X