IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Въпрос за милиони......
    Иначе продавах над 1,25 и сега пак влизам около 80 стинки....
    Да се надяваме че 1,5 ще видим на НГ ,че иначе да му мисли мажоритара и той деца храни и бонуси взима..... и падане от 4 лв. на 80 стинки си е доста и за нашия стандарт ....
    От утре търгуват новата емисия, връщам по памет лентата при трейса и цкб, особено трейса при разводняването

на мен ми се стори 80 атрактивно, но като нищо можем да видим и 70... имам

Коментар

• Абе какво общо със СИНЕРгията, там са имоти , хотеле -ебаняци /справка СЛЪЪЪнчев ДЕЕЕН/ цуцанглия или ИХълбалъците ;- дългове , скъпо производство с конкурент
      АЗИИИя,
      Тука наша родна привати-крадация /ние във времето и те нас крадът/

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        а нищо чудно и 60 ст. Сякаш при цкб не е на 60 ст. Изобщо сега в кризата номиналът се премества на ниво 1,38 по-ниско )))
        А да ми сравняваш ТИМ с Огнян Донев ,моля ,моля.....
        Вярно че когато усетят големи пакети и почват всички да се правят на умрели лисици с цел да им ги подарят но тук холдинга е малък и ОД не е мажоритар в пълният смисъл на думата и прави увеличение на 1,5 та не става да се кротне на 60 стотинки цената....

Коментар

Въпрос за милиони......
          Да се надяваме че 1,5 ще видим на НГ ,че иначе да му мисли мажоритара и той деца храни и бонуси взима..... и падане от 4 лв. на 80 стинки си е доста и за нашия стандарт ....
          а нищо чудно и 60 ст. Сякаш при цкб не е на 60 ст. Изобщо сега в кризата номиналът се премества на ниво 1,38 по-ниско )))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Бях най активния , и ми се отваряше парашута;- не се доверявам на пенсите, но Петковааа респект, винаги съм съм бил с бала на вълната , с до 2,5К , но в ритъм
            Няма ритъм / графиките ги знаете на изуст ( като Рембранд )
            Купуваш и продаваш от 6/8мес. не и сега. , при игра в зона ,; спад под 330 ;- увеличение на 1,50 активнно , след успешна регистрация
            РЕГИСТРИРАШ СПАД 48% , ебаси сценария . Не че не съм купил ;-но до кога и до къде ? Кой е форумеца , който ще си признае , че е предвиждал точно тук под номинал
            Евалла , след него да ходим!
            Въпрос за милиони......

Коментар

Бях най активния , и ми се отваряше парашута;- не се доверявам на пенсите, но Петковааа респект, винаги съм съм бил с бала на вълната , с до 2,5К , но в ритъм
              Купуваш и продаваш от 6/8мес. не и сега. , при игра в зона ,; спад под 330 ;- увеличение на 1,50 активнно , след успешна регистрация
              РЕГИСТРИРАШ СПАД 48% , ебаси сценария . Не че не съм купил ;-но до кога и до къде ?
              Кой е форумеца , който ще си признае , че е предвиждал точно тук под номинал
              даже не знам че е под номинал, но това ми се е виждало, че тр. да е поне колкото ихлбл, а там си беше под номинал, така, че ....какво му като е под номинал, то и синергон никой не го предвиждаше под номинал, дори най-активния спекулант Батя се накалмучи там и в топливо и ... замлъкна по темите. Може да се е кеширал на загуба, такава е спекулантската... Следващото което може да се окаже под номинал, (макар да е еретично като твърдение), може да е и оцк и дори самото топливо. Не е препоръка. Изобщо какво е номиналът - едно от безкрайно многото числа по числовата ос
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

По време на увеличението защо не продаде на 1,35 преди месец ....
                РЕГИСТРИРАШ СПАД 48% , ебаси сценария . Не че не съм купил ;-но до кога и до къде ?
                Кой е форумеца , който ще си признае , че е предвиждал точно тук под номинал

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Това е от 06.08.2012, 11:36

Монти след твоят пост правил ли сис си труда да сметнеш колко акции са минали

Затова не бързай...нещо много има този,,вече се чудя кой може да е...
                  Вярно минават но цените са по високи от първоначалното изсипване .....
                  само 200 К са над 80 стинки ....
                  Сам каза че холдинга е малък и тези даже не можеш се сетиш кой се...
                  Продължавам да купувам за с цел НГ....

Коментар

Май мина пакета на продавача.....
                    На НГ 1,5 минимум иначе не излизат сметките на мажоритара.....
                    Не е препоръка.....
                    Това е от 06.08.2012, 11:36

Монти след твоят пост правил ли сис си труда да сметнеш колко акции са минали

Затова не бързай...нещо много има този,,вече се чудя кой може да е...

Коментар

Продавача търси между 77-80 стинки и не бърза ....
                      Знам че искаш да купиш на 70 като разкараш преди това купувачите в по горни нива ама мисля че няма да стане....
                      Първите продажби са договорени на 76 а после и такива като нас на 80 се явиха и още и още
                      Мисля че до два три дни и дим да го няма....
                      Гаранция Огнян Донев....
                      Монти,никой не искам да разкарам....вече си мисля и дали искам да купя.Ти оня ден успокояваше тук ,че продавачът си е тръгнал...ама Уви

А за гаранции ОД ,не ми говори...колкото учатва на увеличението в началото.

Защо не го питаш,защо не си записа дела тук....

Аз съм му приготвил няколко въпеоса,но чакам да свършат с "хубавите" въпроси...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        За цена 1.30...можеби ще ти трябва търпение....Според мен сигурно ще паднем под 70ст първо....и тогава нагоре.

Този дето разпродава не си поплюва....

Аз още се чудя кой е...и защо продава....и ЗАщО КОЙ НЯМА ДА МУ КУПИ ПАКЕТА ..
                        Продавача търси между 77-80 стинки и не бърза ....
                        Знам че искаш да купиш на 70 като разкараш преди това купувачите в по горни нива ама мисля че няма да стане....
                        Първите продажби са договорени на 76 а после и такива като нас на 80 се явиха и още и още
                        Мисля че до два три дни и дим да го няма....
                        Гаранция Огнян Донев....

Коментар

• Има толкова много акции, които ги продават в момента и други които ги разпродадоха на смешни цени и за никоя от тези акции не се намери някой да купи пакета .
                          Извода е, че просто в България няма пари . Нито отвън някой има интерес да насочва капитали към нас .

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          ...
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

БОБАНЕЕ, да ти имам проблемите, аз средна 1,30 не знам как да сваля , ТИ
                            рев за 8стинки
                            За цена 1.30...можеби ще ти трябва търпение....Според мен сигурно ще паднем под 70ст първо....и тогава нагоре.

Този дето разпродава не си поплюва....

Коментар

БОБАНЕЕ, да ти имам проблемите, аз средна 1,30 не знам как да сваля , ТИ
                              рев за 8стинки
                              По време на увеличението защо не продаде на 1,35 преди месец ....

Коментар

• Явно някой ликвидира портфейл.

Разпродажби има по доста SOFIX акции .
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X