IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монти,абе май ти си Каръка ,като се замисля

КОРП...не е мръднала
    тук също
    ХИКА също
    ....Другите ти ги забравих

Ааааа Петрол.....и там така....
    Я се вземи в ръце....Аааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Бобане,
      да не си ти Каръка на позицията и чакаме да излезеш....
      Едно приятелче ми каза че Каролче продава за да си купи сигурно ТИМ и сие ....
      Та ако продаваш да не стане като онзи виц.... продал старата си къща а не купил новата и жена му се нанесла при новия собственик....с половинеата парички зестра.... ..
      Тццц...не позна ...не продавам...даже ще ти кажа,че първите 100бр за деня аз ги купих...Наистина ми продаде И тогава каролец

Ми може и аз да съм каръка..знаеш ли....Като слушам чужди мнения....

Нали знаеш вица за оная дето вървяла сама по тъмното късно вечер,и като я сгащили викала...Ами еб@те ме кат' съм лекомислена

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Не съм Монти,ама май може и да стана.Тези ги купувах тук ,когато ХИМ беше ...ехеейййй в ниското......сега ...направи 50%...а тези седят.

Параметрите са едно нещо,но по-важно е търсенето и настроенията ....Дано се вдигне,че да бягам

Не плюя ОД...Казвал съм само истини,може да се провери.
        Поздрави и Успех

Бобане,
        да не си ти Каръка на позицията и чакаме да излезеш....
        Едно приятелче ми каза че Каролче продава за да си купи сигурно ТИМ и сие ....
        Та ако продаваш да не стане като онзи виц.... продал старата си къща а не купил новата и жена му се нанесла при новия собственик....с половинеата парички зестра.... ..

Коментар

Понеже много плюеш Огнян Донев и сега ти го връща.... Финасово...
          Ще и дойде времето ,видял си финансовите параметри и нещата не са лоши и тя е от пени маркета а те рано или късно излитат ,когато най не очакваш..........
          Тя е единствената от онзи големият списък преди НГ която не е избухнала..
          Абе ти да не си продавача...

Поздрави!
          Не съм Монти,ама май може и да стана.Тези ги купувах тук ,когато ХИМ беше ...ехеейййй в ниското......сега ...направи 50%...а тези седят.

Параметрите са едно нещо,но по-важно е търсенето и настроенията ....Дано се вдигне,че да бягам

Не плюя ОД...Казвал съм само истини,може да се провери.
          Поздрави и Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Тук ....ебаси яловата работа.При "лошите акции" се надпреварват кой да купи....тук....

Монти,един път те послушах за тези хартии.....и сгреших.Ама хак да ми е....

Сега ми дължиш обезщетение за пропуснати ползи,да знаеш

Понеже много плюеш Огнян Донев и сега ти го връща.... Финасово...
            Ще и дойде времето ,видял си финансовите параметри и нещата не са лоши и тя е от пени маркета а те рано или късно излитат ,когато най не очакваш..........
            Тя е единствената от онзи големият списък преди НГ която не е избухнала..
            Абе ти да не си продавача...

Поздрави!

Коментар

• Тук ....ебаси яловата работа.При "лошите акции" се надпреварват кой да купи....тук....

Монти,един път те послушах за тези хартии.....и сгреших.Ама хак да ми е....

Сега ми дължиш обезщетение за пропуснати ползи,да знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Ами след увеличението на капитала групата компании около Оги Донев вече мина 50%, друг е въпросът, защо комисията не го притиска за търгово.
                Но после разпродадоха и свалиха дела до под 50%. И на мен не ми е ясно защо бягат от търговото, още повече пък като погледнеш разбивките с акционерите и видиш колко малко са активните акционери които имат над 1000 бройки и евентуално биха били склонни да продават.

Коментар

• Ами след увеличението на капитала групата компании около Оги Донев вече мина 50%, друг е въпросът, защо комисията не го притиска за търгово.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Да речем, че го е стабилизирал да не падне - сега трябва визия за развитие и преструктуриране и много работа.
                    Е сега Донев би бил съгласен ....
                    По интересното ми е защо бяга от да бъде мажоритар и не минава 50 % ,рано или късно ще го направи ...Търговото е най удобно сега при тези ниски цени...

Коментар

При дискусията с Огнян Донев той посочва ,че бил изправил Доверие на крака от нищото...Ти сега какви ги пишеш...
                      Да речем, че го е стабилизирал да не падне - сега трябва визия за развитие и преструктуриране и много работа.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

Наскоро се зарових в тоз битак и що да видя:

1.Безперспективен текстилно - шивачески бизнес, като половина предприятия спрени и разчитат да дават имоти под наем, обаче слаба работа.

2. Сектор Медицинско обслужване - болницата зависима от НЗОК, но като цяло се крепи около нулата. Двете здравно осигурителни дружества и те кретат, но за мен е необяснимо, защо не ги слеят за да достигнат мин. изискуемия капитал от 4,6 мил. Вместо това се преминава в наливане на капитал, като единия ЗОФ вече е с 4,6 (може да се види в ТР), вероятно скоро и в другия ще се налеят допълнителни пари. При положение, че не се очаква бурно развитие на частното здравно осигуряване, се чудя на каква възвръщаемост се разчита и каква ще е рентабилността на допълнително налятите средства.
                        За Медика повечето знаят, няма да коментирам.

3. Доверие Брико - силно притиснат сектор от конкуренцията и спада в строителния сектор. Голяма борба. В Сърбия инвестициите много зле - в момента сменят бизнес модела там, освобождават се от собствеността върху недвижимите имоти и насърчават франчайзинга.
                        Имат много имоти в България и не знам какво чакат, за да се освободят от тях.

Така че, има много неясноти от гледна точка на бъдещото развитие. Определено при решителни действия може да стане машина за пари, но изисква тотална смяна на приоритетите и бизнес модела. Не съм видял планове за развитие, вероятно на О.Д. не му е пръв приоритет, но дано се заеме скоро с изриването на ла..ата. Дотогава не виждам как цената би могла да почне да катери.

Нямам акции, но душа
                        При дискусията с Огнян Донев той посочва ,че бил изправил Доверие на крака от нищото...Ти сега какви ги пишеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Къде са тия имоти на Доверие Брико?
                          София - около магазина на Сливница и околовръстното и самия магазин, Ст.Загора, Русе и други големи градове. по спомен - отчета на Доверие Брико е в ТР. Можеш да разгледаш.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

Е Бобане ти от нюанси не разбираш ,тееб ще те чакам на 60 ст да продадеш а не акцията или аз да я купувам...
                            Вчера по същият начин ми каза че ти купуваш НИКА ... на шега.
                            Ако имаш по голямо количества да взема да хвърля мойте до 75 и да купувам на долу....
                            Шега!
                            Аааа ясно

Коментар

Наскоро се зарових в тоз битак и що да видя:

1.Безперспективен текстилно - шивачески бизнес, като половина предприятия спрени и разчитат да дават имоти под наем, обаче слаба работа.

2. Сектор Медицинско обслужване - болницата зависима от НЗОК, но като цяло се крепи около нулата. Двете здравно осигурителни дружества и те кретат, но за мен е необяснимо, защо не ги слеят за да достигнат мин. изискуемия капитал от 4,6 мил. Вместо това се преминава в наливане на капитал, като единия ЗОФ вече е с 4,6 (може да се види в ТР), вероятно скоро и в другия ще се налеят допълнителни пари. При положение, че не се очаква бурно развитие на частното здравно осигуряване, се чудя на каква възвръщаемост се разчита и каква ще е рентабилността на допълнително налятите средства.

3. Доверие Брико - силно притиснат сектор от конкуренцията и спада в строителния сектор. Голяма борба. В Сърбия инвестициите много зле - в момента сменят бизнес модела там, освобождават се от собствеността върху недвижимите имоти и насърчават франчайзинга.

Така че, има много неясноти от гледна точка на бъдещото развитие. Определено при решителни действия може да стане машина за пари, но изисква тотална смяна на приоритетите и бизнес модела. Не съм видял планове за развитие, вероятно на О.Д. не му е пръв приоритет, но дано се заеме скоро с изриването на ла..ата. Дотогава не виждам как цената би могла да почне да катери.

Нямам акции, но душа
                              Къде са тия имоти на Доверие Брико?

Коментар

• Наскоро се зарових в тоз битак и що да видя:

Нямам акции, но душа
                                Last edited by cymru; 11.12.2012, 22:48.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X