Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Ако не е тайна къде си насочил ресурса?
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите
Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея
успех на инвеститорите!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,в момента съм ..."наперрен петел"...изкарах доста ЛеФ от моите позицииНе забравяй,че съм 90% спекулант
Само ТАЗИ позиция не ми е мръднала.
И не ме интересува,кой купил кой продал и поради каква причина.
Мен ме интересува моят портфейл/портмоне (както казва пипбел,кефи ме тоя лаф)
Да чакам до изборите,да чакам ОД да стане още по-голям.....а нееее....много време,и много условия.А ако пак ББ спечели(не е невъзможно)...и още повече бъде притиснат.
Мерси монти,мерси....
Чакам още малко...и аз кат Батя.
Ама аз не чакам,суркам ...Да чакам,някой да ми подкрепя моите акции...че да спечеля.....БЕЗ МЕН
Поздрави
А колко ти е средната в ХИМ ама с онези на 1,5 като сложиш...и продал след това на 1,2 по твой думи и раздели на две групи реално загуби и имагинерни печалби ако не си продал..... Шегичка!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
какво обикаляш в темата ,като простинала кокошка ....
Ако искаш да продадеш взимай пример от хитреците от Карол който не се успокоиха с тези 200 и следващите бройки да ги сложат на дадена цена... повече от минута ...и с разлика десета от стотинката...
Тука и да сравняваш с Фармата ,ситуацията е друга... Единственият продавач беше ОД мисля чрез Елфарма и то защото само търгово му трябва в тази обстановка.....
Тук не става въпрос за 10 стотинки качване а за двойно ,но няма да е сега а след изборите ... ОД като шеФ на един от големите съюзи на работодатели ще бъде водещо лице при едно ново управление....във всяка една сФера на икономиката ,безработицата , увеличение на заплати и т.н.....Не пиша за по фрапиращи новини да влезе в ново правителство...
Не е препоръка..
Поздрави!.
Само ТАЗИ позиция не ми е мръднала.
И не ме интересува,кой купил кой продал и поради каква причина.
Мен ме интересува моят портфейл/портмоне (както казва пипбел,кефи ме тоя лаф)
Да чакам до изборите,да чакам ОД да стане още по-голям.....а нееее....много време,и много условия.А ако пак ББ спечели(не е невъзможно)...и още повече бъде притиснат.
Мерси монти,мерси....
Чакам още малко...и аз кат Батя.
Ама аз не чакам,суркам ...Да чакам,някой да ми подкрепя моите акции...че да спечеля.....БЕЗ МЕН
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБрееей.....тук толкова умряло.То и Фармата не мърда,ама поне има ликвидност
какво обикаляш в темата ,като простинала кокошка ....
Ако искаш да продадеш взимай пример от хитреците от Карол който не се успокоиха с тези 200 и следващите бройки да ги сложат на дадена цена... повече от минута ...и с разлика десета от стотинката...
Тука и да сравняваш с Фармата ,ситуацията е друга... Единственият продавач беше ОД мисля чрез Елфарма и то защото само търгово му трябва в тази обстановка.....
Тук не става въпрос за 10 стотинки качване а за двойно ,но няма да е сега а след изборите ... ОД като шеФ на един от големите съюзи на работодатели ще бъде водещо лице при едно ново управление....във всяка една сФера на икономиката ,безработицата , увеличение на заплати и т.н.....Не пиша за по фрапиращи новини да влезе в ново правителство...
Не е препоръка..
Поздрави!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеБатя да споделя когато загубат е над 20 %, 2 % тук вярно си е хвалба
Бобан, аз винаги следя алтернативите. И след като намерих по-добра от тази... действах
Дано сега се покачи, след като вече няма да натискам. Успех!
Коментар
-
А аааааааааааа.......ти ли продаваш бе,Батя.......
Усетил си се.....или си избързал.......един Господ знае......
Май за сега ...за мен си прав,ама......
На тия ОД ....шитове.....май е нормално,за сега,ама не се знае.......
Аз послушах Монти(за какво ли)......ама знаяе ли Човек...
Да си бях взел ХИМ .......пак...тогава.........а Монти........Не е ли било по-добро вложение...
Кажи ако искаш.ДА или НЕ.....не обяснения
Аре успех и готини дни....
Те май почнаха
УСПЕХИИИИИИИИИИ
.......и не е ПРЕПОРЪКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите
Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея
успех на инвеститорите!
Между другото ти ли се местеше последните дни и последно на 0,808-,0807?
А с другия продавач на същите нива какво стана? И той ли отърва, че не бях пред компа, но гледам, че продава се е вдигнало лекичко?Last edited by 15%; 11.01.2013, 17:45.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМонти,абе май ти си Каръка ,като се замисля
КОРП...не е мръднала
тук също
ХИКА също
....Другите ти ги забравих
Ааааа Петрол.....и там така....
Я се вземи в ръце....Аааааааа
Хиката ...е изчислявахме спрямо ХИМ че има 80 % качване а ХИМ 80 % спад...
Това 1,4 до 2,4 не ги смяташ....
Корп от 74 до 85 е пак качване...
Петрол от 4 лв до 6,8 лв...
Ст. планина от 2, до 2,65 лв....
Само Доверие ми е проблем но и днес дадох над една хилядарка за каузата...
Не е препоръка...Last edited by Монти; 11.01.2013, 17:39.
Коментар
Коментар