IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Ако не е тайна къде си насочил ресурса?
    Не мога да споделя все още. Може би след 2-3 седмици. Просто БФБ-то е много тънък пазар

Коментар

• Той сега мълчи и взема важни решения, чуди се къде да дене и парите от тима.

Коментар

• Ако не е тайна къде си насочил ресурса?

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Нали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите

Е, сега си допродадох пакета тук с 2% загуба
        Не стана спекулата за НГ както я мислех и насочих ресурса към по-интересна идея

успех на инвеститорите!
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Монти,в момента съм ..."наперрен петел"...изкарах доста ЛеФ от моите позицииНе забравяй,че съм 90% спекулант
          Само ТАЗИ позиция не ми е мръднала.
          И не ме интересува,кой купил кой продал и поради каква причина.
          Мен ме интересува моят портфейл/портмоне (както казва пипбел,кефи ме тоя лаф)

Да чакам до изборите,да чакам ОД да стане още по-голям.....а нееее....много време,и много условия.А ако пак ББ спечели(не е невъзможно)...и още повече бъде притиснат.

Мерси монти,мерси....
          Чакам още малко...и аз кат Батя.
          Ама аз не чакам,суркам ...Да чакам,някой да ми подкрепя моите акции...че да спечеля.....БЕЗ МЕН
          Поздрави
          Чака две години в ТИМ и сега голям смелчага се правиш...
          А колко ти е средната в ХИМ ама с онези на 1,5 като сложиш...и продал след това на 1,2 по твой думи и раздели на две групи реално загуби и имагинерни печалби ако не си продал..... Шегичка!
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Здравей,
            какво обикаляш в темата ,като простинала кокошка ....
            Ако искаш да продадеш взимай пример от хитреците от Карол който не се успокоиха с тези 200 и следващите бройки да ги сложат на дадена цена... повече от минута ...и с разлика десета от стотинката...
            Тука и да сравняваш с Фармата ,ситуацията е друга... Единственият продавач беше ОД мисля чрез Елфарма и то защото само търгово му трябва в тази обстановка.....
            Тук не става въпрос за 10 стотинки качване а за двойно ,но няма да е сега а след изборите ... ОД като шеФ на един от големите съюзи на работодатели ще бъде водещо лице при едно ново управление....във всяка една сФера на икономиката ,безработицата , увеличение на заплати и т.н.....Не пиша за по фрапиращи новини да влезе в ново правителство...
            Не е препоръка..
            Поздрави!.
            Монти,в момента съм ..."наперрен петел"...изкарах доста ЛеФ от моите позицииНе забравяй,че съм 90% спекулант
            Само ТАЗИ позиция не ми е мръднала.
            И не ме интересува,кой купил кой продал и поради каква причина.
            Мен ме интересува моят портфейл/портмоне (както казва пипбел,кефи ме тоя лаф)

Да чакам до изборите,да чакам ОД да стане още по-голям.....а нееее....много време,и много условия.А ако пак ББ спечели(не е невъзможно)...и още повече бъде притиснат.

Мерси монти,мерси....
            Чакам още малко...и аз кат Батя.
            Ама аз не чакам,суркам ...Да чакам,някой да ми подкрепя моите акции...че да спечеля.....БЕЗ МЕН
            Поздрави

Коментар

• Който купил, купил. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Тук влязох плахо на 0.80, погледнете графиката.. ако почне да се качва може да е ракета

Коментар

Брееей.....тук толкова умряло.То и Фармата не мърда,ама поне има ликвидност
                  Здравей,
                  какво обикаляш в темата ,като простинала кокошка ....
                  Ако искаш да продадеш взимай пример от хитреците от Карол който не се успокоиха с тези 200 и следващите бройки да ги сложат на дадена цена... повече от минута ...и с разлика десета от стотинката...
                  Тука и да сравняваш с Фармата ,ситуацията е друга... Единственият продавач беше ОД мисля чрез Елфарма и то защото само търгово му трябва в тази обстановка.....
                  Тук не става въпрос за 10 стотинки качване а за двойно ,но няма да е сега а след изборите ... ОД като шеФ на един от големите съюзи на работодатели ще бъде водещо лице при едно ново управление....във всяка една сФера на икономиката ,безработицата , увеличение на заплати и т.н.....Не пиша за по фрапиращи новини да влезе в ново правителство...
                  Не е препоръка..
                  Поздрави!.

Коментар

• Брееей.....тук толкова умряло.То и Фармата не мърда,ама поне има ликвидност

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Батя да споделя когато загубат е над 20 %, 2 % тук вярно си е хвалба
                      Ок, ще си взема бележка!

Бобан, аз винаги следя алтернативите. И след като намерих по-добра от тази... действах
                      Дано сега се покачи, след като вече няма да натискам. Успех!

Коментар

• А аааааааааааа.......ти ли продаваш бе,Батя.......

Усетил си се.....или си избързал.......един Господ знае......

Май за сега ...за мен си прав,ама......
                        На тия ОД ....шитове.....май е нормално,за сега,ама не се знае.......

Аз послушах Монти(за какво ли)......ама знаяе ли Човек...

Да си бях взел ХИМ .......пак...тогава.........а Монти........Не е ли било по-добро вложение...

Кажи ако искаш.ДА или НЕ.....не обяснения

Аре успех и готини дни....

Те май почнаха

УСПЕХИИИИИИИИИИ
                        .......и не е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• Батя да споделя когато загубат е над 20 %, 2 % тук вярно си е хвалба

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Нали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите

успех на инвеститорите!
                            Батя, аз като продам с такъв % го смятам за печалба бе човек
                            Между другото ти ли се местеше последните дни и последно на 0,808-,0807?
                            А с другия продавач на същите нива какво стана? И той ли отърва, че не бях пред компа, но гледам, че продава се е вдигнало лекичко?
                            Last edited by 15%; 11.01.2013, 17:45.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Нали все ме гълчите че не си казвам загубите а само ударите

успех на инвеститорите!

Коментар

Монти,абе май ти си Каръка ,като се замисля

КОРП...не е мръднала
                                тук също
                                ХИКА също
                                ....Другите ти ги забравих

Ааааа Петрол.....и там така....
                                Я се вземи в ръце....Аааааааа
                                E грях ти на душата...
                                Хиката ...е изчислявахме спрямо ХИМ че има 80 % качване а ХИМ 80 % спад...
                                Това 1,4 до 2,4 не ги смяташ....
                                Корп от 74 до 85 е пак качване...
                                Петрол от 4 лв до 6,8 лв...
                                Ст. планина от 2, до 2,65 лв....
                                Само Доверие ми е проблем но и днес дадох над една хилядарка за каузата...
                                Не е препоръка...
                                Last edited by Монти; 11.01.2013, 17:39.

Коментар

Working...
                                X