IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
    Значи въпроса е къде ще му е минимума…Днес отново е весело на пазара. Дали ще видим и 6ца…
    със сигурност ще видим, даже и надолу

Коментар

• Значи въпроса е къде ще му е минимума…Днес отново е весело на пазара. Дали ще видим и 6ца…

Коментар

• Изглежда вече видяхме макса на доверието
        Беше нагоре, но след макса тръгна надоле

Коментар

• Click image for larger version

Name:	_2.jpg
Views:	1
Size:	100.0 КБ
ID:	3884123

Last edited by Кисимов; 03.03.2022, 13:20. Причина: Червените са наближили приднестровието

Коментар

• Взех 2000 по 8.20 много доволно днес...

Коментар

Е, отдавна стана ясно, че няма база за сравнение между ДОВЕРИЕ и ПИБ. Най-малкото Доверие не е САМО и ЕДИНСТВЕНО банката, да тя носи на гърба си останалите, но и те имат някакъв принос.
              хубаво,..ама Дано приносът не е отрицателен

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                ЩО СЕ ЧУДИШ ПИБ ЦЕНА 1.75 ПЕЧАЛБА НА АКЦИЯ 0.76 СТ.
                Е, отдавна стана ясно, че няма база за сравнение между ДОВЕРИЕ и ПИБ. Най-малкото Доверие не е САМО и ЕДИНСТВЕНО банката, да тя носи на гърба си останалите, но и те имат някакъв принос.

Коментар

• ЩО СЕ ЧУДИШ ПИБ ЦЕНА 1.75 ПЕЧАЛБА НА АКЦИЯ 0.76 СТ.

Коментар

• Да, войната... Ок, ако предположим, че драмата е Приднестровието, то е една малка част която се определя като руска, а останалото? За мен е необяснимо тази гаражна разпродажба, точно на безценица, а срещу това над 2 лв. печалба на акция... И другото което е, Чичо също ми се вижда пасивен в цялата ситуация.
                    Аз също имам друг таргет, но ако отиде в киреча войната, акцията и до 4 лв може да стигне... а тогава всякакви хоризонти отпадат.

Коментар

Свободното падане и днес ще продължи (необяснимо за мен, след вчерашния отчет)... Някой може ли да сподели, дали в Молдова има приети допълнителни мерки за сигурност от ЦБ?
                      Защо пък да е необяснимо? Войната се развихря съвсем близо до границите на Молдова, където е основният актив на дружеството. Ако искрата прехвърчи на там... На някои играчи не им се носи такъв риск и са готови да продават на безценица.
                      Иначе Молдовската национална банка казва това, която всяка национална банка би казала при такива обстоятелства - https://www.bnm.md/en/content/banks-...d-stable-basis
                      И мен ме притеснява войната като всеки нормален човек, но съм с няколкогодишен хоризонт тук и не бих се разделил с нито една акция от компанията.

Коментар

• Свободното падане и днес ще продължи (необяснимо за мен, след вчерашния отчет)... Някой може ли да сподели, дали в Молдова има приети допълнителни мерки за сигурност от ЦБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не казвам че е, а че очакванията за 3 лв. бяха нереалистични.. или просто грешни сметки.
                          Цифрите вече са факт, риска за Молдова също е долу-горе ясен, така че както е модерно напоследък.. "всеки сам си преценя"
                          Тук и лев, и пет да бе печалбата цената в този момент нямаше да е много по-различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

E 2,1лв/акция да не е лошо?!?
                            Не казвам че е, а че очакванията за 3 лв. бяха нереалистични.. или просто грешни сметки.
                            Цифрите вече са факт, риска за Молдова също е долу-горе ясен, така че както е модерно напоследък.. "всеки сам си преценя"

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Никак, но ситуацията е такава, че и 3 лева да беше реакцията пак би била същата. Умните пари сигурно биха купували, но аз ще изчакам, за да допълня.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Точно според моите очаквания. Не беше особено трудно да се изчисли. Когато мапа говореше за 3 лв. на акция си замълчах, че да не се приеме като заяждане, след като обявих че съм продал акциите си.

Коментар

Working...
                                X