Първоначално изпратено от Network
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Е, отдавна стана ясно, че няма база за сравнение между ДОВЕРИЕ и ПИБ. Най-малкото Доверие не е САМО и ЕДИНСТВЕНО банката, да тя носи на гърба си останалите, но и те имат някакъв принос.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеЩО СЕ ЧУДИШ ПИБ ЦЕНА 1.75 ПЕЧАЛБА НА АКЦИЯ 0.76 СТ.
Коментар
-
Да, войната... Ок, ако предположим, че драмата е Приднестровието, то е една малка част която се определя като руска, а останалото? За мен е необяснимо тази гаражна разпродажба, точно на безценица, а срещу това над 2 лв. печалба на акция... И другото което е, Чичо също ми се вижда пасивен в цялата ситуация.
Аз също имам друг таргет, но ако отиде в киреча войната, акцията и до 4 лв може да стигне... а тогава всякакви хоризонти отпадат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеСвободното падане и днес ще продължи (необяснимо за мен, след вчерашния отчет)... Някой може ли да сподели, дали в Молдова има приети допълнителни мерки за сигурност от ЦБ?
Иначе Молдовската национална банка казва това, която всяка национална банка би казала при такива обстоятелства - https://www.bnm.md/en/content/banks-...d-stable-basis
И мен ме притеснява войната като всеки нормален човек, но съм с няколкогодишен хоризонт тук и не бих се разделил с нито една акция от компанията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не казвам че е, а че очакванията за 3 лв. бяха нереалистични.. или просто грешни сметки.
Цифрите вече са факт, риска за Молдова също е долу-горе ясен, така че както е модерно напоследък.. "всеки сам си преценя"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
E 2,1лв/акция да не е лошо?!?
Цифрите вече са факт, риска за Молдова също е долу-горе ясен, така че както е модерно напоследък.. "всеки сам си преценя"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
E 2,1лв/акция да не е лошо?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно според моите очаквания. Не беше особено трудно да се изчисли. Когато мапа говореше за 3 лв. на акция си замълчах, че да не се приеме като заяждане, след като обявих че съм продал акциите си.
Коментар
Коментар