IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение

45, ако махнем малцинственото участие. Тя не подлежи на разпределение, което е близо 2.10 лева на акция
    Точно според моите очаквания. Не беше особено трудно да се изчисли. Когато мапа говореше за 3 лв. на акция си замълчах, че да не се приеме като заяждане, след като обявих че съм продал акциите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Дайте да бъдем честни - ако няма дивидент, при това сериозен и Чичо няма да ни спаси. ИМАМ!
      Кое не е така...

Коментар

• Добре, че печлбата не е 3-4лв/акция, иначе току виж я свалили на 6лв цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
          Печалба 60 милки ) 2,77 чисто на акция бива ли )
          Тук за здравословна корекция можем да говорим за всяко число под 7,40 ))
          Не е препоръка

Коментар

• Чудесен е отчета. Жалко за тия които не устискаха миналата седмица и вчера... Приключи ли войната между Украйна и Русия с някакво сносно примирие, акцията ще се изстреля доста, без да е препоръка разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
              Печалба 60 милки ) 2,77 чисто на акция бива ли )
              45, ако махнем малцинственото участие. Тя не подлежи на разпределение, което е близо 2.10 лева на акция

Коментар

• Печалба 60 милки ) 2,77 чисто на акция бива ли )
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• За жалост, според мен, няма да е най-пълната картинка на борсата след отчета, предвид войната в Украйна. Иначе според мен, числата в самия отчет биха били прекрасни за едногодишна база, просто пазарът няма да ги оцени подобаващо. Сега...

Коментар

• Какво ли ще покаже консолидирания днес?

Коментар

• Секретные деньги России. Чехия покидает банки времен холодной войны
                      http://www.svoboda.org/a/31718411.html
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Мисля, че е време артията да отиде на 10+ където й е мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                          И къде точно ги чу ти тези думи?
                          Или може би така каза джуджето?
                          Владимир Зеленски обяви на конференцията в Мюнхен, че Украйна може да се откаже от неядрения си статут.

Президентът на Украйна обяви, че е започнал консултации в рамките на Будапещенския меморандум, който консолидира отказа на Киев от ядрени оръжия. Ако срещата на върха не се състои или резултатите от нея не гарантират сигурността на страната, Украйна ще признае споразумението за неработещо.
                          Тъй като Будапещенския меморандум е подписан от Украйна, Русия, САЩ и Великобритания е съвсем ясно, че Зеленски няма да получи нищо от Русия, т. е. следва отказ от меморандума и създаване на ядрено оръжие, каквото Украйна имаше до 1994 г.

Първоначално изпратено от Зеленски Разгледай мнение
                          Since 2014, Ukraine has tried three times to convene consultations with the guarantor states of the Budapest Memorandum. Three times without success. Today Ukraine will do it for the fourth time. I, as President, will do this for the first time. But both Ukraine and I are doing this for the last time. I am initiating consultations in the framework of the Budapest Memorandum. The Minister of Foreign Affairs was commissioned to convene them. If they do not happen again or their results do not guarantee security for our country, Ukraine will have every right to believe that the Budapest Memorandum is not working and all the package decisions of 1994 are in doubt.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network, днес 10,58 часа Разгледай мнение
                            От снощи се говори, че иска да се създаде сухопътна връзка с Крим, чрез Донбас, Луганск и Приднестровието, където също имало про-руски настроени жители, малцинство или там както се определят за "независими" (същия принцип като в Крим). Въпросът е колко е дълга ръката на Путин и желанието му да изолира Украйна от Черно море, а стигне ли до там, какво му пречи да прибере и последно 10 (както се казва) и части от Молдова? За мен лично, има повод за тревога.
                            Хубаво е, че бързо си се преориентирал - само за няколко часа. Надявам се да съм помогнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

А дали случайно чу, че на 19 февруари Зеленски на Мюнхенската конференция по "сигурността" отправи нова оферта към Запада - вие ни давате пари и оръжие, а ние ви позволяваме разполагане на ядрено оръжие срещу Русия?
                              Дали пък случката на Украйна не й се случи поради тази нова "визия" на момчето президент?

И къде точно ги чу ти тези думи?
                              Или може би така каза джуджето?

Коментар

• Хубаво е, че "операцията" върви към своя край. По последни данни се говори за "мирни"преговори. Но като знам в други държави какво се е случвало след подобни преговори и подмяна на идеали, ми е жал за обикновенния украйнец. Преди 16 години бях там, в Киев, много красива страна, много красив град, много красиви жени Жалко за една съсипана държава. Но ми направи днес впечатление, че няколко украйнци, които живеят в България или в момента са тук, казват, че доживот ще мразят Путин.
                                Апропо, честито на издържалите вчерашното напрежение и още по-честито на донакупилите вчера и днес до обяд Аз лично днес прибрах доволно количесто страхливи акции. Успех.

Коментар

Working...
                                X