If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И къде точно ги чу ти тези думи?
Или може би така каза джуджето?
Владимир Зеленски обяви на конференцията в Мюнхен, че Украйна може да се откаже от неядрения си статут.
Президентът на Украйна обяви, че е започнал консултации в рамките на Будапещенския меморандум, който консолидира отказа на Киев от ядрени оръжия. Ако срещата на върха не се състои или резултатите от нея не гарантират сигурността на страната, Украйна ще признае споразумението за неработещо.
Тъй като Будапещенския меморандум е подписан от Украйна, Русия, САЩ и Великобритания е съвсем ясно, че Зеленски няма да получи нищо от Русия, т. е. следва отказ от меморандума и създаване на ядрено оръжие, каквото Украйна имаше до 1994 г.
Since 2014, Ukraine has tried three times to convene consultations with the guarantor states of the Budapest Memorandum. Three times without success. Today Ukraine will do it for the fourth time. I, as President, will do this for the first time. But both Ukraine and I are doing this for the last time. I am initiating consultations in the framework of the Budapest Memorandum. The Minister of Foreign Affairs was commissioned to convene them. If they do not happen again or their results do not guarantee security for our country, Ukraine will have every right to believe that the Budapest Memorandum is not working and all the package decisions of 1994 are in doubt.
Първоначално изпратено от Network, днес 10,58 часаРазгледай мнение
От снощи се говори, че иска да се създаде сухопътна връзка с Крим, чрез Донбас, Луганск и Приднестровието, където също имало про-руски настроени жители, малцинство или там както се определят за "независими" (същия принцип като в Крим). Въпросът е колко е дълга ръката на Путин и желанието му да изолира Украйна от Черно море, а стигне ли до там, какво му пречи да прибере и последно 10 (както се казва) и части от Молдова? За мен лично, има повод за тревога.
Хубаво е, че бързо си се преориентирал - само за няколко часа. Надявам се да съм помогнал.
А дали случайно чу, че на 19 февруари Зеленски на Мюнхенската конференция по "сигурността" отправи нова оферта към Запада - вие ни давате пари и оръжие, а ние ви позволяваме разполагане на ядрено оръжие срещу Русия?
Дали пък случката на Украйна не й се случи поради тази нова "визия" на момчето президент?
И къде точно ги чу ти тези думи?
Или може би така каза джуджето?
Хубаво е, че "операцията" върви към своя край. По последни данни се говори за "мирни"преговори. Но като знам в други държави какво се е случвало след подобни преговори и подмяна на идеали, ми е жал за обикновенния украйнец. Преди 16 години бях там, в Киев, много красива страна, много красив град, много красиви жени Жалко за една съсипана държава. Но ми направи днес впечатление, че няколко украйнци, които живеят в България или в момента са тук, казват, че доживот ще мразят Путин.
Апропо, честито на издържалите вчерашното напрежение и още по-честито на донакупилите вчера и днес до обяд Аз лично днес прибрах доволно количесто страхливи акции. Успех.
А дали случайно чу, че на 19 февруари Зеленски на Мюнхенската конференция по "сигурността" отправи нова оферта към Запада - вие ни давате пари и оръжие, а ние ви позволяваме разполагане на ядрено оръжие срещу Русия?
Дали пък случката на Украйна не й се случи поради тази нова "визия" на момчето президент?
Колега гледай фактите и действията какви са, а не кой какво е казал !
Същите които до онзи ден се кълняха че не се предвижда никакво нахлуване в Украйна ли!? И че това били измислици и всяване на паника от Запада..!?
Напрво се чудя как може да има толкова продажни и/или заблудени хора като теб колега!
Целите и задачите на сегашната украйнска операция също могат да бъдат чути единствено от руски и белоруски източници.
Нали разбираш, че декларираните цели са неразбираеми за западния човек. Той не може да разбере как е възможно да се извърши денацификация в държава, която не се управлява от нацисти. Освен това западняка не може да разбере как една тоталитарна държава с фашистки уклон като Русия може чрез военно нахлуване да демократизира истински свободна и демократична държава като Украйна. Освен това след като Русия през 2014 г. нападна Украйна, то западняка не може да разбере как агресора търси отговорност от жертвата защо се защитава. Запада наистина не разбира Русия, но плашещото за мен е, че някои българи я разбират.
А Доверие е страхотна компания и имам доста от нея.
....
Целите и задачите на сегашната украйнска операция също могат да бъдат чути единствено от руски и белоруски източници.
....
Същите които до онзи ден се кълняха че не се предвижда никакво нахлуване в Украйна ли!? И че това били измислици и всяване на паника от Запада..!?
Напрво се чудя как може да има толкова продажни и/или заблудени хора като теб колега!
Единствено мога да препоръчам задълбочено запознаване със ситуацията в Молдова и Украйна преди последните 5 дни, изучаване на причините и хода на двата конфликта, начина на отцепване на едните и другите и най-важната ми препоръка - смяна на информационните източници, за да не е човек постоянно изненадан от събитията.
P. S. Войната приключва в рамките на 24 часа. За Молдова няма абсолютно никаква опасност, единствено стресът от войната в съседна държава ще намали временно желанието за взимане на кредити.
Да, темата действително е за Доверие, но всъщност ти, първи, с горното я обърна на политическа. Естествено, че Молдова няма да бъде засегната от операцията в Украйна и притесненията за молдовската банка са излишни.
Ако може модераторите да изтрият последните 5-6 мнения, които не са по темата.
Не бих казал, че съм я обърнал на политическа, защото поста ми касае ситуацията в Молдова (където е и банката...),а това положение е заради едни събития, дело на живо същество, да го наречем. Защо да са излишни? От снощи се говори, че иска да се създаде сухопътна връзка с Крим, чрез Донбас, Луганск и Приднестровието, където също имало про-руски настроени жители, малцинство или там както се определят за "независими" (същия принцип като в Крим). Въпросът е колко е дълга ръката на Путин и желанието му да изолира Украйна от Черно море, а стигне ли до там, какво му пречи да прибере и последно 10 (както се казва) и части от Молдова? За мен лично, има повод за тревога.
Да, темата действително е за Доверие, но всъщност ти, първи, с горното я обърна на политическа. Естествено, че Молдова няма да бъде засегната от операцията в Украйна и притесненията за молдовската банка са излишни.
Ако може модераторите да изтрият последните 5-6 мнения, които не са по темата.
Простете ми, мистър, че си позволих да се обърна към Вас на ти. Долкото разбирам, Вие сте против вашата представа за това, което се случва там /"първобитни егота и тупане в гърдите"/ вероятно поради пресищането ви със западна пропаганда. Какво значение има моята скромна личност и къде търгува тя, в коя валута? Ще ви стане ли по-драго, ако ви уведомя, че основно ползвам швейцарския франк?
А Вие, драги, защо не ползвате само американския долар и не търгувате само на американските борси, след като подкрпяте леещата се американска дезинформация в Европа, включително и в България?
Да Ви е направило впечатление, че от всички досегашни войни винаги имаше пряко предаване на западните медии на терен, а сега се спотайват? Може би не искат да се впечатляват хората от безпроблемното усвояване от руската армия на огромни територии на своята братска страна? Може би не искат ние да виждаме масовото предаване на украинската армия?
Предвид, че тези два поста ще бъдат изтрити, ще си позволя дуплика и толкоз. Аз не съм против никой и нищо. Против съм червените цифри в платформата! За другото, пак казвам, не ме интересува, аз съм тук да правя пари, а не да споделям или налагам политически възгледи.
Апропо, къде видя, че съм против някоя от страните или подкрепям дадена такава? Или май, има вече неиздържали психически след днешния ден.
И не, само ще ми СТАНЕ, като ми кажеш какво ползваш, освен ако не е лубрикант, тогава трудна работа...
Ползвам долар, паунд, евро и лев. Къде е проблема, не виждам? Ако рублата носеше печалби, щях да я ползвам и нея. (Имах малко комодитита през револют в Русия, но вчерашните санкции, ми избиха всички печалби и идеята за дълга позиция).
Има тема за сегашната ситуация, моля не обръщай темата за Доверие в такава!
П.С. Има репортери на Евронюз "на терен".
Приятна и доходоносна вечер.
Коментар