Няма нищо лошо в автоматизацията на финансовия анализ - бързо и безпристрастно, но само до сдъвкване на наличната числовата информация и поднасянето й в сбит и прегледен вид. В изводите, оценките и прогнозите компютърния алгоритъм по-добре да не пипа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Заслушах се в един нов Ютуб гуру, правещ ТА анализ на Телелинк и той ме отведе до Симпли Уолстрийт - реших да попитам какво мисли сайта за ДоХ и ми генерира това, което ви пуснах https://simplywall.st/dashboard
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
За мен е без съмнение най-подценената акция на БФБ. Тони, кой е източникът на анализа?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениебез коментар
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНадявам се 2023 МЦБ да разреши разпределяне на дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Приятелю Йори, защо не ни улесняваш всички като постваш вече преведен текст? Все пак сме БГ форум
А и по младичките не сме супер на Ти с руския
не знаех, че е такъв проблем, нас ни закърмваха с руския
ще го имам в предвид в бъдеще
Национална банка на Молдова:
В първото тримесечие на 2022 год паричните преводи от Русия съставляваха около 27 млн долара, през второто тримесечие този показател нарасна четири пъти и премина 107 млн долараLast edited by Yori; 25.10.2022, 10:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНациональный банк Молдовы:
В первом квартале 2022 года денежные переводы из России составили около 27 млн долларов, во втором квартале этот показатель возрос в четыре раза и превысил 107 млн долларов.
А и по младичките не сме супер на Ти с руския
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Само до преди 10ина години и повечето украинци сами не се различаваха от руснаците. Сега как мислиш? Не е много далече от истината шегата, че Путин е създателя на украинската нация.Той може да стане и обединител на Румъния.
Явно по отскоро ти е погледа. Моят е от 1991-94 идването на Кучма със затварянето на границите ме изхвърли и повече не съм се връщал там.
Украините са си били и по царско време украини,- та бяха хвърлили "чула" още 91г. и ако по това време не бил човек там, не може да знае какво е било и следдствията го показват.
Живи няма да се дадът, ... за общите бракове и родове няма матушка,...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Защо тези 75% не са се писали румънци?
Не са толкова прости нещата, контактувал съм с много молдовани, повечето имат румънски паспорти, някой български, половината молдовани вече не са в молдова, повечето в европа, не малка част в русия
има някаква част, която иска обединение с румъния, но е маргинална, изобщо не стои въпроса за обединение
не е случайно, че Додон стоя толкова години и събираше над 50% електоратLife won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не са толкова прости нещата, контактувал съм с много молдовани, повечето имат румънски паспорти, някой български, половината молдовани вече не са в молдова, повечето в европа, не малка част в русия
има някаква част, която иска обединение с румъния, но е маргинална, изобщо не стои въпроса за обединение
не е случайно, че Додон стоя толкова години и събираше над 50% електорат
Коментар
Коментар