IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БНБ премахва ограничението за разпределяне на печалбата на банките

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
      https://www.economic.bg/bg/a/view/mo...edno-polojenie
      Дано Путлер го вразумят и да не продължава на юг...
      Да, темата действително е за Доверие, но всъщност ти, първи, с горното я обърна на политическа. Естествено, че Молдова няма да бъде засегната от операцията в Украйна и притесненията за молдовската банка са излишни.
      Ако може модераторите да изтрият последните 5-6 мнения, които не са по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Простете ми, мистър, че си позволих да се обърна към Вас на ти. Долкото разбирам, Вие сте против вашата представа за това, което се случва там /"първобитни егота и тупане в гърдите"/ вероятно поради пресищането ви със западна пропаганда. Какво значение има моята скромна личност и къде търгува тя, в коя валута? Ще ви стане ли по-драго, ако ви уведомя, че основно ползвам швейцарския франк?

А Вие, драги, защо не ползвате само американския долар и не търгувате само на американските борси, след като подкрпяте леещата се американска дезинформация в Европа, включително и в България?

Да Ви е направило впечатление, че от всички досегашни войни винаги имаше пряко предаване на западните медии на терен, а сега се спотайват? Може би не искат да се впечатляват хората от безпроблемното усвояване от руската армия на огромни територии на своята братска страна? Може би не искат ние да виждаме масовото предаване на украинската армия?
        Предвид, че тези два поста ще бъдат изтрити, ще си позволя дуплика и толкоз. Аз не съм против никой и нищо. Против съм червените цифри в платформата! За другото, пак казвам, не ме интересува, аз съм тук да правя пари, а не да споделям или налагам политически възгледи.
        Апропо, къде видя, че съм против някоя от страните или подкрепям дадена такава? Или май, има вече неиздържали психически след днешния ден.
        И не, само ще ми СТАНЕ, като ми кажеш какво ползваш, освен ако не е лубрикант, тогава трудна работа...
        Ползвам долар, паунд, евро и лев. Къде е проблема, не виждам? Ако рублата носеше печалби, щях да я ползвам и нея. (Имах малко комодитита през револют в Русия, но вчерашните санкции, ми избиха всички печалби и идеята за дълга позиция).
        Има тема за сегашната ситуация, моля не обръщай темата за Доверие в такава!
        П.С. Има репортери на Евронюз "на терен".
        Приятна и доходоносна вечер.

Коментар

Може би не искат да се впечатляват хората от безпроблемното усвояване от руската армия на огромни територии на своята братска страна? Може би не искат ние да виждаме масовото предаване на украинската армия?
          И да е истина не променя фактите, а те са, че путин е военнопрестъпник и рано или късно ще стигне до трибунал, ако е жив.
          И ще го съдят руснаци

Коментар

Страх ме е за парите които имам инвестирани там. Разни първобитни егота и тупане в гърдите кой е по-силен, ми идват малко извън сферата на възпитание.

П.С. очевидно подкрепяш (говоря на ти, след като първи преценихте, че е удобно така), защо в такъв случай не търгуваш на Московската фондова борса, защо използваш Лева/ Евро/ Долар за финансови операции, а не рубла ?
            Простете ми, мистър, че си позволих да се обърна към Вас на ти. Долкото разбирам, Вие сте против вашата представа за това, което се случва там /"първобитни егота и тупане в гърдите"/ вероятно поради пресищането ви със западна пропаганда. Какво значение има моята скромна личност и къде търгува тя, в коя валута? Ще ви стане ли по-драго, ако ви уведомя, че основно ползвам швейцарския франк?

А Вие, драги, защо не ползвате само американския долар и не търгувате само на американските борси, след като подкрпяте леещата се американска дезинформация в Европа, включително и в България?

Да Ви е направило впечатление, че от всички досегашни войни винаги имаше пряко предаване на западните медии на терен, а сега се спотайват? Може би не искат да се впечатляват хората от безпроблемното усвояване от руската армия на огромни територии на своята братска страна? Може би не искат ние да виждаме масовото предаване на украинската армия?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

да, за тези дето си продадоха акциите на безценица....... обичам ги тези дни
              Сори, ама утре ще сме още надолу. Аз чакам в по-долни позиции, още е рано

Коментар

Що? Много ли те е страх?
                Много смелчаци, които крещяха с цяло гърло "Украйна! Украйна!" сега от страх са задръстили граничните пунктове в западна посока.
                Страх ме е за парите които имам инвестирани там. Разни първобитни егота и тупане в гърдите кой е по-силен, ми идват малко извън сферата на възпитание.

П.С. очевидно подкрепяш (говоря на ти, след като първи преценихте, че е удобно така), защо в такъв случай не търгуваш на Московската фондова борса, защо използваш Лева/ Евро/ Долар за финансови операции, а не рубла ?

Коментар

Що? Много ли те е страх?
                  Много смелчаци, които крещяха с цяло гърло "Украйна! Украйна!" сега от страх са задръстили граничните пунктове в западна посока.

Коментар

Само да не се извият и там опашки пред банкоматите като в украйна....
                    Last edited by shokova terapia; 24.02.2022, 16:45.
                    Не е препоръка

Коментар

• https://www.economic.bg/bg/a/view/mo...edno-polojenie

Коментар

• Нищо не е свършило.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Поуспокойха се нещата, иначе пърите 40 мин си беше изцяло fire sale... Признавам си замислих се дали да не се включа, но пасувах и се радвам сега. Лошото е, че нямах свободен кеш за да взема малко.

Коментар

Кръв и сълзи ще е днес..

Коментар

• Кръв и сълзи ще е днес..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Неохим даде 20лв/акция и какво от това ....
                                При Неохим никога не се знае дали ще даде по 20 лв на акция или ще поработи известно време на загуба или съвсем ще затвори за някой и друг месец. Наивно е да се мисли, че цените на природния газ за дълго ще бъдат най-ниски в региона или че румънските торови заводи ще са в безкраен ремонт. При Доверието не виждам фактори, които могат да доведат до подобна нестабилност в бизнеса. Е - не дай боже да стане някоя по-мащабна война в целия регион.

Коментар

Working...
                                X