IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След последните събития, не дивидент, а цената надолу очаквам... Всичко започва да отива в киреча, заради тази война в Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение

Така докато си се страхуваме Молдова ни даде по 2.50 лв. на акция миналата година. Нямам нищо против да се пострахувам още някоя и друга година за такива пари.
      Неохим даде 20лв/акция и какво от това ....
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Не е само заема към Софарма, дет пречи за дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
          Останали са към 50 млн лева заем към Софарма, което приблизително ще се равнява на годишната печалба на ДОХ за 2021 г., Де факто парите за погасяването на заема вече са изработени.
          Но действително не виждам пречка да се разпредели дивидент /примерно 10,5 млн лв или по 50 ст на акция/ при добро желание на мажоритаря и преди да се погаси заема.
          Явно и тримата не сте били на събрнието на което чичо твърдо обясни... твърдо първо връщаме заема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение

За какъв период очакваш да се случи изплащането на заема към Софарма?
            Още тази година, макс. догодина

Коментар

• Останали са към 50 млн лева заем към Софарма, което приблизително ще се равнява на годишната печалба на ДОХ за 2021 г., Де факто парите за погасяването на заема вече са изработени.
              Но действително не виждам пречка да се разпредели дивидент /примерно 10,5 млн лв или по 50 ст на акция/ при добро желание на мажоритаря и преди да се погаси заема.
              Last edited by LaCosta; 23.02.2022, 18:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Няма никаква пречка да се изплащат дивиденти от Молдинконбанк към Доверие и мисля, че.всяка година това ще става. И след като изплатим заема към Софарма, мисля, че всяка госина ще получаваме дивидентче и ние, акционерите на Доверие
                За какъв период очакваш да се случи изплащането на заема към Софарма?
                http://forexnews.bg

Коментар

Няма никаква пречка да се изплащат дивиденти от Молдинконбанк към Доверие и мисля, че.всяка година това ще става. И след като изплатим заема към Софарма, мисля, че всяка госина ще получаваме дивидентче и ние, акционерите на Доверие
                  Аз мисля, че и сега, поне за обща култура, и като комплимент, може да се пусне малко дивидент към акционерите на Доверие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Дайте да бъдем честни - ако няма дивидент, при това сериозен и Чичо няма да ни спаси. ИМАМ!

Коментар

• Дайте да бъдем честни - ако няма дивидент, при това сериозен и Чичо няма да ни спаси. ИМАМ!

Коментар

Най-сериозната акция на БФБ в момента, днес се опитаха да бутнат цената с доста бройки, обаче...... продавачите изядоха дървото
                        Изключителен интерес към тази. Акция... не и давай да падне.... фундамента си е фундамент!
                        Много якооо!

Коментар

Най-сериозната акция на БФБ в момента, днес се опитаха да бутнат цената с доста бройки, обаче...... продавачите изядоха дървото
                          Съгласен напълно. Пак се бях заложил на пусия и лапнах някоя и друга бройка при изсипването.

Коментар

• Най-сериозната акция на БФБ в момента, днес се опитаха да бутнат цената с доста бройки, обаче...... продавачите изядоха дървото

Коментар

• Само дивидента да не е в рубли... След снощните събития, днес да няма гаражна разпродажба... Аз също имам тук и се надявам на по-висок дивидент, но обективните обстоятелства говорят за момента друго.
                              Колегата, снощи е споделил печалбата им, която спрямо м.1.2021 г. е по-висока и въпреки всичко, всичко свети в червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                                Много по-логично ми изглежда да дадат по-голям дивидент с оглед евентулани проблеми с Путин
                                Естествено че ще е по голям... аз очаквам с 50% поне увеличение на дивидента

Коментар

Working...
                                X