След последните събития, не дивидент, а цената надолу очаквам... Всичко започва да отива в киреча, заради тази война в Украйна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Така докато си се страхуваме Молдова ни даде по 2.50 лв. на акция миналата година. Нямам нищо против да се пострахувам още някоя и друга година за такива пари.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеОстанали са към 50 млн лева заем към Софарма, което приблизително ще се равнява на годишната печалба на ДОХ за 2021 г., Де факто парите за погасяването на заема вече са изработени.
Но действително не виждам пречка да се разпредели дивидент /примерно 10,5 млн лв или по 50 ст на акция/ при добро желание на мажоритаря и преди да се погаси заема.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение
За какъв период очакваш да се случи изплащането на заема към Софарма?
Коментар
-
Останали са към 50 млн лева заем към Софарма, което приблизително ще се равнява на годишната печалба на ДОХ за 2021 г., Де факто парите за погасяването на заема вече са изработени.
Но действително не виждам пречка да се разпредели дивидент /примерно 10,5 млн лв или по 50 ст на акция/ при добро желание на мажоритаря и преди да се погаси заема.Last edited by LaCosta; 23.02.2022, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма никаква пречка да се изплащат дивиденти от Молдинконбанк към Доверие и мисля, че.всяка година това ще става. И след като изплатим заема към Софарма, мисля, че всяка госина ще получаваме дивидентче и ние, акционерите на Доверие
http://forexnews.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Няма никаква пречка да се изплащат дивиденти от Молдинконбанк към Доверие и мисля, че.всяка година това ще става. И след като изплатим заема към Софарма, мисля, че всяка госина ще получаваме дивидентче и ние, акционерите на Доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДайте да бъдем честни - ако няма дивидент, при това сериозен и Чичо няма да ни спаси. ИМАМ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНай-сериозната акция на БФБ в момента, днес се опитаха да бутнат цената с доста бройки, обаче...... продавачите изядоха дървото
Много якооо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНай-сериозната акция на БФБ в момента, днес се опитаха да бутнат цената с доста бройки, обаче...... продавачите изядоха дървото
Коментар
-
Само дивидента да не е в рубли... След снощните събития, днес да няма гаражна разпродажба... Аз също имам тук и се надявам на по-висок дивидент, но обективните обстоятелства говорят за момента друго.
Колегата, снощи е споделил печалбата им, която спрямо м.1.2021 г. е по-висока и въпреки всичко, всичко свети в червено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМного по-логично ми изглежда да дадат по-голям дивидент с оглед евентулани проблеми с Путин
Коментар
Коментар